Is al in bovenstaande zin weergegeven
Medewerkers hebben aandacht voor je en spelen goed in op je vragen en wensen. Receptie is praktisch ingesteld en probeert zo efficiënt mogelijk afspraken en leveringen in te plannen.
Super behandeling en adviezen. Er wordt naar je wensen goed geluisterd
Heel goed advies!!
Vriendelijk personeel en vakbekwaam
Ik heb goede uitleg gekregen en na zoeken en puzzelen goede, verschillende schoenen gevonden voor mijn situaties. Super fijn
Netjes en snel geholpen
Ik wordt altijd goed geholpen en de schoenen worden goed afgeleverd
Eerste paar Semi-orthopedische schoenen waren te groot, geen probleem werden netjes andere maat besteld.
Professionele en persoonlijke aandacht Receptie zeer vriendelijk en behulpzaam
ik zou geen verbeterpunten weten.
Veel verbeterd in laatste twee jaar. Ik ben tevry
TOP
Goed contact met kundige Nikkie. Zakelijke doch vriendelijke dames achter de balie. (Zooltjes)
Zie bovenstaand
Zoals al jarenlang ben ik uitermate tevreden met mijn schoenen. Niet alleen het product voldoet geheel an mijn wensen maar ook de ontvangst en de behandeling.
Goed passend En goed om te lopen
Ik ben zo blij met jullie. Ik heb er weer een paar prachtige, modieuze en heerlijk comfortabele schoenen erbij.
Word naar je geluisterd, meegekeken en samen een oplossing gevonden.
Ik heb (nog) weinig ervaring met het dragen van orthopedische schoenen maar ik denk dat Schonagen goed werk probeert te leveren. Voor een goede beoordeling vind ik het overigens te vroeg om een aanbeveling te doen; ik heb de schoenen pas 9 weken. Daarom heb ik bij een keuze bij 'Aanbevelen?' 'Nee' ingevuld. Hopelijk kan ik daar binnenkort 'Ja' invullen. Het is voor mij flink wennen om in de nieuwe schoenen te lopen; dat gaat tijd kosten. Op dit moment probeer ik om de dag de schoenen te gebruiken maar ik loop liever nog op een paar 'oude' schoenen. De nieuwe schoenen verspreiden een niet al te aangename geur. Ik heb ze vaak een poos buiten staan maar volgens mij helpt dit niet.
Geen klachten, correct geholpen en de tijdsduur voor ontvanhst van de schoenen is redelijk kort.
Hele aardige mensen en heel vriendelijk
De schoen is soms met een kleine aanpassing een heel stuk beter aan je voet gaan zitten echt,voortreffelijk .
Deze keer was ik veel te vroeg vanwege de planning van taxivervoer Valys. Moest daardoor nogal lang wachten, maar kreeg regelmatig iets te drinken aangeboden. En er was een krant aanwezig waardoor er iets te lezen en te puzzelen was. Het aanpassen van de nieuwe schoenen verliep, zoals ik gewend ben bij Hilde, weer prima. En ook deze schoenen zijn weer prachtig van kleur en samenstelling kleuren.
Nvt
Wethouder Jansenlaan 214
3844DG Harderwijk
Schonagen orthopedische schoentechniek is sinds 1993 een begrip in de regio Harderwijk. Wij zijn recht tegenover ziekenhuis St Jansdal gevestigd. In Gezondheidscentrum De Linde in Ermelo bevindt zich een 2e spreekuurlocatie. Wij werken nauw samen met diverse medisch specialisten, huisartsen en andere zorgverleners. Ons enthousiaste en deskundige team bestaat uit 'kenners en kunners' met passie voor het vak en ons doel is om u te voorzien van comfortabele en mooie schoenvoorzieningen op maat. De tijd waarin u slechts de keus had tussen bruine of zwarte schoenen is echt voorbij. Neemt u een kijkje in ons Lookbook op onze website voor een kleine selectie van onze unieke maatoplossingen. Wij streven naar enthousiaste klanten. De wens van de klant in combinatie met loopplezier, comfort en uitstraling staat hierbij voorop.