Goede schoenen en goede behandeling
Hartelijk dank voor uw reactie.
Ik ben al jaren bekend bij Donkersteeg. Je wordt er altijd correct behandeld en advies is prettig met het uitkiezen van schoenen en het te gebruiken leer. Het liefste heb ik altijd dezelfde medewerker, omdat hij mijn situatie het beste kent.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Prettig te horen dat u zo tevreden bent.
Originele beoordeling
Ik ben al jaren bekend bij Donkersteeg. Je wordt er altijd correct behandeld en advies is prettig met het uitkiezen van schoenen en het te gebruiken leer. Het liefste heb ik dhr. de Goffau, omdat hij mijn situatie het beste kent.
Goede uitleg over:comfort,kwaliteit en materiaal. Binnen de afgesproken termijn gepast en afgeleverd.Overtreft mijn verwachting van het comfort.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat de schoenen naar uw zin zijn.
Ben vakkundig geholpen ,kreeg goede uitleg en er zeker veel keuze uit leersoorten en kleuren. Ben blij dat de schoenen er ondanks alle aanpassingen die nodig zijn toch sportief en modern uitzien.
Dank u voor uw mooie review. We zijn blij dat u tevreden bent met uw moderne orthopedische schoenen.
Prima de vlg dag werd mijn bestelling al bezorgd Mooie schoenen pasvorm prima
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met uw webshopbestelling/schoenen. M.v.g. team Donkersteeg
Goed geholpen !
Hartelijk dank voor uw mooie review. Heel erg fijn dat u blij bent met uw orthopedische schoenen.
de bestelde muiltjes waren mooi en comfortabel, precies zoals op de afbeelding, een aanrader
Hartelijk dank voor uw reactie. Het is voor klanten uit België nu ook mogelijk om via Bankcontact te betalen. Hierdoor ontvangt u sneller uw schoenen.
Schoenen ok. Levering ok. Enkel de communicatie over de verzending zou beter kunnen. Ik heb het bericht van verzending weken na de ontvangst van de schoenen gekregen. Het zou ook handig zijn als er met Maestro of Visa op de site zou kunnen betaald worden. Betalen via overschrijving vind ik nogal omslachtig. Ik zou het ook appreciëren om een bericht te krijgen dat de betaling is toegekomen.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie. We hebben voor België nu ook de mogelijkheid om via Bankcontact te betalen. Excuses dat u zo laat bericht van verzending heeft ontvangen. Dit passen we direct aan in ons systeem.
Werken heel precies ,luisteren naar de klant.en het product is fantastisch.Een heel tevreden klant ben ik .Heb al heel wat mensen de weg naar uw zaak gewezen.
Vriendelijke vakkundige mensen
Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij dat u tevreden bent met uw orthopedische schoenen.
Beste mevrouw Boer, bedankt voor uw review.
Alle tijd en aandacht
Dank u voor uw review! We stellen het zeer op prijs dat u deze heeft willen plaatsen.
Vakkundig
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn heel blij dat u zo tevreden bent over uw orthopedische schoenen.
Hier worden de enige zooltjes gemaakt waar ik echt op kan lopen! Veel al geprobeerd en hier de mensen gevonden die hun vak verstaan. Vriendelijk, oplossingsgericht en respect vol. Ik ben zeer tevreden met de zooltjes en de aangepaste schoen. Ik kom er al vele jaren en blijf dat in de toekomst zeker doen.
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Ik zocht sandalen waar mijn steunzolen in konden. Ik heb brede voeten, maar ik heb hele leuke vlotte sandalen gekocht. Mijn steunzolen hebben ze direct passend gemaakt voor die sandalen. Personeel is er erg vriendelijk en behulpzaam. Na de zomer kom ik weer voor de nieuwe collectie.
Wat fijn dat u goed bent geslaagd voor nieuwe sandalen!
Goed geholpen, toen mijn maat er niet was alle moeite gedaan om ze te bestellen.
Bedankt voor uw mooie review!
Vakkundig geholpen. Eindelijk schoenen die goed passen!
Fijn dat we u goed konden helpen!
Door de jarenlange ervaring en kennis van het personeel heb ik een goed advies gekregen en loop ik nu op de perfecte schoenen. Ik rij er graag voor naar Goes.
Dank u voor uw mooie review!
Originele beoordeling
Ik ben vakkundig geholpen en de medewerkers namen alle tijd.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat we u goed konden helpen.
Na een goed advies heb ik daar weer mooie schoenen gekocht. Ik heb een grote maat herenschoen en toch voldoende keus. Hele goede service.
Dank u voor uw mooie review! Fijn dat de schoenen naar wens zijn.
Originele beoordeling
Wat een ontzettend goede service, tot de volgende keer!
Dank u voor uw fijne review! We zien u graag weer terug in onze winkel.
Originele beoordeling
Wat een ontzettend goede service, tot de volgende keer!
Ik heb voetproblemen en kon bij Donkersteeg de perfecte schoen vinden. Ze hebben veel keuze en nemen de tijd voor je. Mijn voetklachten zijn over 😀
Fijne rustige winkel met ruime keuze mogelijkheden van kwaliteitsschoenen. Prima ondersteuning en inzicht/kennis van de verkoopster bij het zoeken naar de goede passende schoenen.
Dank u voor uw mooie review!
Piet Heinstraat 2 A
4461GL Goes