Mijn dochter heeft al een aantal keer deelgenomen aan een kamp op HC Naarden. Elke keer weer zijn we enorm tevreden. Er is veel aandacht voor de kinderen en er wordt serieus gehockeyd. Ze heeft er veel geleerd en heeft er veel plezier gehad!
Leuk kamp, alleen jammer dat er weinig deelnemers waren (slechts één groepje). Ik heb veel geleerd.
Veel lol, veel geleerd, leuke mensen
Imme Heemskerk heeft het heel leuk gevonden. Leuke activiteiten en begeleiding. Uiteraard was het wel jammer dat de lunch etc niet door kon gaan vanwege Corona, daardoor was het met de lunchtrommeltjes wel een beetje ‘schools’. Ik vond het daarom ook wel een beetje prijzig. Maar ik heb ook begrip voor deze moeilijke tijd, dus waren we ook blij dat het wel door kon gaan.
Helaas door corona niet mee kunnen kijken maar de verhalen waren leuk en vol plezier!
Goede balans tussen technische training en plezier
Hele positieve ervaring. Zelfvertrouwen verder gegroeid, leren presteren op een leuke manier ervaren.
Kamp HC Den Bosch was erg leuk. Ze gingen allemaal leuke spelletjes doen waar je echt van leert. De begeleiding was heel aardig.
Joy heeft meegedaan met het kamp voor 5-7 jarigen. 2 dagen hockeyen met heel veel plezier, leuke oefeningen en spelletjes. Ze kwam elke dag met zoveel leuke verhalen en vol met passie terug. Wanneer mag ik weer mama? Dat was het eerst wat ze vroeg toen ze de volgende dag wakker werd. Kortom: een topkamp voor een 5-jarige!
Weer nieuwe dingen geleerd, en oude dingen herhaald. Meteen in de wedstrijd weekend erna terug te zien dat ze in drie dagen kamp veel geleerd heeft
Het hockeykamp bij HC Den Bosch afgelopen zomervakantie (17-21Aug) was het eerste kamp van Hockey Support waaraan onze dochter heeft meegedaan, en ze vond het fantastisch! Ze hockeyt graag en veel, en heeft eerder al hockeykampen gedaan van andere partijen, en altijd met veel plezier. Maar dit kamp staat echt met stip bovenaan; de kwaliteit van de trainers, het materiaal, de algehele opzet, alles klopt. De kinderen krijgen veel individuele aandacht, leren veel en maken tegelijkertijd veel plezier. Absoluut een aanrader, en voor ons voor herhaling vatbaar!
Enthousiaste trainers
Ik vond het echt 5 ontzettend leuke en leerzame dagen en zou het iedereen die hockeyen leuk vindt aanraden.
Saar heeft heel veel plezier gehad en veel geleerd!!
Veel geleerd, lekker cctief, gezellige groep
-goede trainer-goalieverhouding, met veel persoonlijke aandacht -veel focus doorheen de week waardoor je voelt dat je aan het leren bent -gezellige trainers -tof dat er ook een mix was met veldspelers met goaliecoaching: vooral de shoot-outs waren supercool! -enige tips: *als het mogelijk is, niveau van veldspelers en goalies nog wat meer doen aansluiten *ipv eindoefening op de middag (shotten op goal) liever mini games in de cirkel (bv. 3 tegen 2): leuk en leerrijk voor de veldspelers en voor mij als goalie (maken van keuzes, communiceren)
leuke trainers, leuke oefeningen, goede pauzes, gezonde lunch, fijn dat er keepers waren!
In 1 woord geweldig! Heel veel geleerd, leuke groep en super goede trainers. De trucjes en slidings vond ik erg gaaf. Thijmen en Brent waren mijn favoriete trainers. Ook de lunch was super lekker. Ik heb ook nieuwe vriendjes gemaakt. En mijn zusje Lotte heeft de laatste dag ook meegedaan, zij vond het ook heel gaaf. Volgend jaar komen wij zeker weer. Groetjes Thomas IJzerman
Tijdens de trainingen heb ik altijd veel balcontact en krijg je goed en kundig advies. De sfeer is gezellig en hockeyen staat voorop!
De ervaring die mijn zoon heeft met de trainingen van Hockeysupport is zeer goed. Hij wordt echt gestimuleerd en gemotiveerd. Hij krijgt persoonlijke aandacht en krijgt opbouwende kritiek. Al met al vindt hij het super leuk.
Onze dochter heeft de trainingen als zeer leerzaam en leuk ervaren. De trainers hadden een duidelijk plan over hoe ze training gaven. Al met al een prima manier om je hockey skills te verbeteren
Veel herhaling in 1 activiteit, waardoor je structureel kan oefenen. Goede diversiteit in opzet. Oefeningen zijn tijdig uitgezet. Op tijd beginnen en goed uitleg en herhaling van goede uitleg. Kleine groepen, waardoord er adequaat gecoacht kan worden.
Zoetermeer. Het team van Raswan is zeer proffesioneel. Veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Veel techniche oefeningen, waardoor de kids gemotiveerd blijven. Mijn kinderen gaan er elke week met plezier heen. Liv start in maart voor de derde keer en ook mijn andere dochter Bo heeft er nu alweer zin in. Groet Liv en Bo van Dam
Zuiderparkweg 65
5216HA 's hertogenbosch
Dé toonaangevende hockeyschool van Nederland, waarbij we dezelfde visie hanteren bij onze kampen, scholen en clinics. Onze visie is het verbeteren van de diverse technieken op een uitdagende manier om uiteindelijk het zelfvertrouwen te vergroten. Dit is het mooiste doel wat we kunnen bereiken en door individuele aandacht van onze kwalitatieve zeer goede trainers is dit elke keer weer bij ieder kind het geval. Doordat de basistechnieken beter worden en er nieuwe technieken bijkomen ontstaan er meer opties in het veld wat het spelplezier zal doen vergroten. Je krijgt bij ons wel veel individuele aandacht en wordt maximaal uitgedaagd op jouw niveau. Wij laten je ervaren wat je wel kan!