Leuke lesgevers!

Leuke lesgevers waardoor de lessen aangenaam waren. En waardoor ik ook slaagde

Beter kan niet !

Professionele ervaring, ik begreep alles perfect duidelijke uitleg en over het onderwerp. Kortom, aardige mensen die elke vraag beantwoordden. UVA is de beste !!!

Goede uitleg en goede begeleiding

Met de lessen had ik een veilig gevoel voor der aan te beginnen en eerste maal op de baan goed begeleid dus ben zeer tevreden

Heb een prettige ervaring meegemaakt

Ik heb 20 uur rijlessen gevolgd bij rijschool UVA. Het werd mij alles heel duidelijk en prettig uitgelegd. Daarna heb ik mijn Voorlopige rijbewijs gehaald. Na 3 manden rijervaring heb ik aan rijschool UVA gevraagd om Rijexamen te mogen doen. En op 17-01-2022 had ik Rijexamen in Deurne Examencentrum via Begeleiding van UVA rijschool. Ik heb nog voor examen 2 uurtjes gereden en heb in eerste keer geslaagd voor mij rijbewijs B . Ben hartstikke blij om. Echt een aanrader.

Uitstekend, zeer vriendelijk

Zowel theorie als praktijk, prima begeleiding en informatie

Zeer vriendelijke mensen die alles op je eigen tempo duidelijk uitleggen.

Ze zijn zeer vriendelijk en helpen je met al je vragen. Tijdens de lessen zijn ze zeer duidelijk en leren op jouw tempo alles aan.

Geweldige begeleiding zowel tijdens het aanleren als het examen

Zeer leuke rij begeleiding, goede helpdesk en geweldige begeleiding tijdens het examen. Ik had een heel 0ak minder stress dankzij deze mensen!

Prima service!

We hadden het rijbewijs snel nodig en het team van UVA heeft er alles aan gedaan om ons goed te helpen zodat we snel konden starten met de lessen. Je wordt goed op de hoogte gehouden door herinneringsmails en vraag/antwoord loopt vlot.

Top rijschool

Zowel rijbewijs A als BE bij deze rijschool behaald. Zeer vriendelijk in de omgang en goede begeleiding.

Goede rijschool

UVA doet zijn best jou te helpen je rijbewijs te halen. Ze zijn flexibel geweest in hun planning naar gelang mijn shiftensysteem. En doen hun best bij eventuele problemen.

Schitterende instructeurs

Zeer vlotte omgang met de instructeurs. In het bijzonder Jan en Jean Piere, 2 schitterende kerels met efficiente tips & tricks! TOPTOPTOP!

Gewoon top Ik had dringend mijn rijbewijs C95 +E nodig En uva rijschool deed er echt alles aan om mij zo snel mogelijk verder te helpen. Ik slaagde erin mijn volledig rijbewijs van medische testen en theorie Tot laatste examen C+E en alles ertussen Binnen de 6-8 weken te behalen UvA rijschool, BEDANKT!

Op 8 uur iemand van 0 rijervaring in een vrachtwagen laten slagen voor een examen, dan kan je lesgeven! Zeer tevreden over de lesgevers die steeds in alle stappen van het proces een uitstekende begeleider waren. Aanrader!

Deze rijschool is super goed

Ik heb binnen 3 weken c rijbewijs gehaald. Leuke instructeurs die zeer goed hun vak verstaan. Ze leren u alles een vlot tempo. Doen echt hun best. En hebben plezier in hun werk. Top rijschool.

goede rijschool om uw rijbewijs te halen

Je word begeleid van a t/m z. Mocht je onverwacht toch nog een vraag hebben mail of bel en u krijgt een duidelijk antwoord. Alles vlot verlopen bij UVA ze zullen mij nog wel vaker zien.

Super rijschool

Top begeleiders en de het vastleggen van de praktijk lessen liep zeer vlot en vriendelijk.

Ieder zijn vak!

Heel blij dat ik bij jullie rijlessen heb gevolgd. Van de eerste keer geslaagd! Joepie... Nogmaals hartelijk dank! Anne-Sophie

Goede en zeer vriendelijke instructeurs

Goede leerzame lessen

Goede en duidelijke lessen, en ze staan je overal in bij als je examen gaat afleggen. Ook een duidelijke communicatie zowel bij les als e-mail....

Het is best een duur grapje...maar je hebt het nodig

Vriendelijk Goed materiaal

Zeer goed, heel vriendelijk

Aanrader

Degelijke opleiding

Ervaren instructeurs Goede service

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij jullie Heel goede uitleg over alles wat je wil en moet weten er wordt ook gezegd wat persoonlijk beter kan en waar je op moet letten langs de andere kant wordt er gezegd wat er goed is wat voor mij persoonlijk een positieve boost gaf Ik ben dus heel content Mvg klaas

Uitstekende begeleiding met goede tips

De rijlessen van UVA waren een goede voorbereiding op het praktisch examen. De begeleiders waren steeds vriendelijk en rustig en gaven duidelijke tips en feedback. Een zeer aangename ervaring!

Aangename ervaring en een doelgerichte aanpak

De ervaring die ik had, voor zowel de theorie lessen, de praktijklessen als de begeleiding bij het examen, was zeer aangenaam en persoonlijk. Thomas en zijn team werken met een strakke planning en een doelgerichte aanpak. Hierdoor worden de lessen als ook het examen kort op elkaar verwerkt waardoor, in mijn opzicht, de slaagkans groter is.

Gelmelstraat 20

2320 Hoogstraten