Duidelijke instructeurs

Ze leggen alles rustig en duidelijk uit

goede en duidelijke uitleg!!

geven prima les, en blijven dit herhalen tot de persoon het snapt!! en prima examenbegeleiding,.. een aanrader!

Veel bijgeleerd door goeie mentoren.

Heel veel bijgeleerd door geduldige en goeie mensen.

Topteam met gemotiveerde begeleiders

Rijbewijs c binnen de week behaald dankzij deskundig advies.

Leerrijk

De mensen van UVA hebben mij op een paar maanden tijd leren autorijden. Doordat mijn theorie snel ging vervallen, moest er heel wat gepuzzeld worden om nog snel dat rijbewijs te halen. Door de flexibiliteit van UVA is dat allemaal gelukt. De instructeurs zijn geduldig en leggen alles heel duidelijk uit. Bovendien zijn ze ook nog eens super sympathiek, waardoor ik mij altijd op mijn gemak voelde in de auto. Ik raad rijschool UVA bij iedereen aan voor de professionaliteit,flexibiliteit en de persoonlijke input. Bedankt Thomas, Inne, Sally, Tinne en Ria! (en Bob)

professioneel en flexibel

super

Zalig

Zeer vriendelijke rij instructeurs. Ook een vriendelijke examinator. Ik heb heel veel bijgeleerd. Ook tijdens de 12 uur theorie lessen. Bedankt !

Een rijschool die vertrouwen geeft!

Ik kan mijn mening alleen maar positief omschrijven! Jullie hebben alle moeite gedaan om mij toch nog dit jaar een nieuw examen te kunnen laten doen, en alles gedaan om mij erdoor te krijgen! Bedankt om mijn droom waar te maken! Groetjes Sander

Een top rijschool!!

Ben zeer tevreden over en ze geven je de nodige tijd en aandacht.

Goede organisatie.

Zeer goede ervaringen zeker aan te raden.

Heel goede rijschool!

Goede begeleiding, duidelijk.

Heel goed, 1 klein werkpuntje: thomas zei dat handrem niet nodig was bij automaat. Jan zei van wel, op het examen werd ook gezegd van wel. Best allen hetzelfde zeggen.

Uitstekende instructeurs.

Ik heb mijn A2 rijbewijs kunnen behalen door middel van de lessen van UVA rijschool. Heb zeer goede instructeurs gehad, heel veel plezier en heel veel extra tips voor in de toekomst. Ik heb de rijschool al bij vrienden aangeraden!

zeer fijne ervaring met deze rijschool

In een korte tijd mijn A rijbewijs behaald, daar ben ik ze heel dankbaar voor.!

Uitstekend & vriendelijk

Uitstekende rijschool! Leuk op zo je rijbewijs te kunnen halen... Altijd ontvangen met een lach & een groet. Vriendelijkheid boven alles 👍🏻

Gelmelstraat 20

2320 Hoogstraten