Topservice!

Wij zijn zeer snel en kundig geholpen. We zijn blij dat er ècht meegedacht wordt en dat we goed zijn geadviseerd!

Topservice

Binnen 1 werkdag het gevraagde rapport ontvangen.

Vriendelijk, snel en kundig geholpen

We hadden onverwachts snel informatie nodig. Graydon heeft ons dat prima voor ons geregeld. Ze weten waar ze over praten en het contact verliep vriendelijk. Fijn dat het snel geregeld is door Graydon.

zeer correcte service

in eerste instantie niet zeker of bericht wel was ontvangen. vandaar dat ik hier nog achteraan heb gebeld. ik denk dat het goed is dat bij aanmelding via jullie site, dat je een bevestigingsmail ontvangt. hierna wel op snelle en correcte manier teruggebeld en geholpen.

Een uitmuntent bedrijf met een prachtige service

Ze staan op elk moment voor je klaar. Ze hebben me nooit teleurgesteld

Degelijk, betrouwbaar, niet spannend.

Graydon doet wat het belooft, maar soms mis ik net het stapje extra, zoals de meest recente financiële gegevens.

Graydon maakt waar waar ze voor staan.

prettige business partner

Graydon denkt mee

Als woningcorporatie hebben we een iets andere virm van monitoren. Graydon denkt mee en zoekt oplossingen.

Graydon biedt mij wat ik van hen verwacht.

Ik maak niet veel gebruik van de diensten van Graydon, maar als ik het gebruik werkt het voor mij. Ik krijg wat ik verwacht en het biedt mij voldoende informatie.

Snel de juiste informatie en goed gepresenteerd. Heel handig!

Door Graydon is het makkelijk om de juiste informatie in een handomdraai op het scherm te krijgen. Daarbij wordt de informatie ook nog eens goed gepresenteerd waardoor je snel het vereiste inzicht hebt. Dan kun je de tijd die je daarmee bespaard gebruiken voor een verdergaande analyse. Daar zit echt veel winst in.

Graydon wil mij graag ondersteunen, veel gebruik maak ik hier niet van.

Graydon helpt graag als ik daar behoefte aan heb. Veel nieuwe leveranciers, of huurders die wij willen toetsen hebben wij niet. Vandaar dat ik niet vaak gebruik maak van de Graydon diensten. Ze leveren mij wat ik van hen verwacht.

Goed advies en heldere uitleg

Mijn contactpersoon heeft echt kennis van zaken en mij enorm geholpen om het beste uit de marktdata te halen. Mede dankzij de marktanalyses weet ik beter waar nog winst valt te behalen.

Fijne samenwerking met Graydon waarbij de juiste informatie kan worden geraadpleegd

De samenwerking vanuit Mooiland met Graydon bevalt goed. De producten zijn afgestemd op onze wensen, waardoor wij beslissingen op het gebied van kredietwaardigheid kunnen ondersteunen met data.

Geslaagd event

Goed georganiseerd. Blijk van intensievere samenwerking tussen Graydon en de Bibobacademie.

Prettig en professioneel

Fijn om een vast contactpersoon te hebben bij Graydon, die ook snel reageert als je een vraag hebt en met je meedenkt. De nieuwe Portal werkt ook gemakkelijker en een stuk sneller. De helpdesk is ook goed te bereiken en hebben mij goed geholpen met de installatie. Tevens hebben wij hier op locatie een uitgebreide uitleg gehad van de mogelijkheden en hoe te werken met het Programma en de Tools. Voor ons is het een waardevol programma, waar we veel gebruik van maken.