Ben al 2 keer geweest bij van Dongen. Begrafenissen of Crematies zijn nooit leuk. Maar je word daar perfect ondersteund en al ingelicht wat er nog komen gaat dus ben je al voor bereid.
Een heel prettig en rustig persoon heeft ons begeleid. Hij heeft geholpen om keuzes uit te leggen , en ons zelf laten beslissen. Dit hebben wij als veilig en prettig ervaren
De uitvaart is verzorgd door Angelique Fossen. Wij zijn zeer te spreken over de manier waarop zij ons heeft bijgestaan. Wij vonden het fijn dat ze altijd te bereiken was en alle tijd nam om onze vragen te beantwoorden. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd. Wij kijken terug op een mooie en perfect geregelde uitvaart en kunnen Van Dongen uitvaartzorg van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet, Familie van der Sluis
Op 07 februari is de crematie van mijn schoonvader op uiterst respectvolle, warme en correcte manier door van Dongen verzorgd. Enorm veel respect en dankbaarheid voor alle steun die we van Henk Pieters hebben mogen ontvangen. Niets was te veel of lastig voor hem. 24/7 bereid om te reageren of zaken te regelen. Juist in zo’n kwetsbare periode kan je deze steun gebruiken.
Na het onverwachte overlijden van mijn vader was het prettig om thuis in alle rust de uitvaart en alle mogelijkheden te bespreken. Fijn dat alles geregeld wordt. Ook bij het tussentijds verzoek om de kist te sluiten werd alle tijd voor ons genomen. De uitvaart zelf was waardig en heel respectvol en zoals wij het ons voorgesteld hadden. Hierdoor hadden we een heel mooi afscheid.
Erg prettig, duidelijke informatie en denkt mee. Het enige jammere is dat de bloemen na de dienst niet in de vaas gelaten werden (in de bloemenkamer) waardoor veel bloemen een dag later bij ophalen (die wij naar huis mee wilde nemen) al verwelkt waren.
Bij de voorbereiding van de herdenkingsbijeenkomst werd ik deskundig geadviseerd over de mogelijke invulling, rekening houdend met het katholieke geloof van de familie van mijn overleden partner. De heer Pieters is een grote steun met begrip voor de gevoelens van de nabestaanden. De bijeenkomst was uitstekend georganiseerd (ontvangst, verloop bijeenkomst met afwisselend muziek en sprekers, koffie met broodjes). Prettig was ook dat de heer Pieters de gang van zaken begeleidde. Van Dongen Uitvaartzorg kan ik iedereen aanraden.
Er wordt actief meegedacht, alles is tot in de puntjes verzorgd
Als zeer deskundig ervaren
Betrokken, geduldig, transparant, duidelijke afspraken, prettig in omgang en efficient in proces.
Alle wensen van onze kant bij de uitvaart van mijn echtgenoot en vader van mijn dochter, zijn alle op een professionele wijze uitgevoerd met veel goede zorg en aandacht. We kijken ook terug op een liefdevolle dag van de uitvaart. Heel veel dank hiervoor.
We konden duidelijk met onze wensen terecht en zijn daar zeer goed in geholpen. Zowel door de uitvaartleidster als de mensen van het uitvaart centrum voor hun hulp die het mogelijk maakte dat de gekozen muziek en filmpjes afgespeeld konden worden.
De uitvaart van mijn man werd verzorgd door de heer H. Pieters. Vanaf het eerste contact verliep dat prettig. Meneer Pieters kon luisteren , sturen , geeft vertrouwen en stelt je op je gemak. Deze goede eigenschappen zijn een steun geweest bij het afscheid van mijn man.Ik heb besefd dat er achter de schermen heel veel geregeld moet worden. Resultaat : Alles klopte , voor, tijdens en na de uitvaart. Conclusie: meneer Pieters verdient een pluim plus ! N.H.S.
Zeer tevreden aan alles gedacht en goed georganiseerd
Van begin tot eind in overleg met de medewerkster van van Dongen gezorgd dat het draaiboek werd opgesteld volgens onze wensen, met een uitstekend eindresultaat. (Mevrouw Mieke nogmaals bedankt.)
Zeer veel tijd en respect alles goed door genomen alles mag en kan en zo niet wordt er een oplossing bedacht
Persoonlijke aandacht
Er werd heel goed geluisterd en meegedacht Deze intens verdrietige dag is heel warm en liefdevol geworden mede dankzij Henk ! Een fijne man waarmee we alles konden bespreken .
goede begeleiding
Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat, de voorlichting en begeleiding van de uitvaart en het regelen door Mieke, prima verzorgd was. Heb alleen een min puntje, dat de geluidsinstallatie iets te wensen over liet, misschien een punt om te verbeteren.
Van Dongen UitvaartZorg is een professionele organisatie die de voorbereidingen voor de uitvaart en de uitvaart zelf op een prettige manier regelt. Het contact is persoonlijk en betrokken. Men heeft oog voor de wensen en behoeften van de nabestaanden. Ze laat haar cliënten in hun waarden en respecteren haar wensen.
De wensen die mijn vrouw voor haar uitvaart had, zijn door Henk respectvol overgenomen. Ook legde hij rustig en duidelijk alle regelzaken en mogelijkheden uit, waardoor wij uiteindelijk de keuzes voor een zeer mooi afscheid konden maken. Tijdens de plechtigheid was hij een uitstekende ceremoniemeester en ook daarna zorgzaam en meelevend. In onze contacten was hij veel vriendelijker en toegankelijker dan de foto's op de website suggereren. Kortom, we zijn erg tevreden en bewaren toch mooie herinneringen aan deze droevige dag.
Prima uitgevoerd op een punt na. Een lied was niet diegene die wij hadden afgesproken verder is alles goed verlopen
Alles perfect geregeld , klein minpuntje van mijn kant kaarten mogen op iets dikker papier gedrukt worden Verder een super goed bedrijf en in de puntjes goed verzorgd
Bredewater 20 a
2715CA Zoetermeer
Waar uitvaarten vroeger volgens een strak protocol verliepen, is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor een persoonlijke invulling. Nabestaanden hebben vaak geen idee van alle mogelijkheden. Wij inspireren u graag. Door goed te luisteren en nooit nee te zeggen, verrassen we met een waardevolle invulling. Samen zorgen wij dat het een mooie herinnering wordt.