De eerste keer maar voelde me gelijk op mijn gemak . Super!!
Geen opmerkingen.
Er wordt altijd rekening gehouden met mijn angst voor de tandarts. Zowel bij de tandarts, als bij de mondhygiënist. Zij stellen mij gerust (voor zover dit mogelijk is) en nemen mij mee in hetgeen zij gaan doen tijdens de behandeling.
Voelde ons ongehoord . Alsof we niet geloofd werden. Nare opmerkingen. Schuld gevoel aangepraat.
kundig personeel
Ik heb geen pijn gehad tijdens de behandeling en er werd goed uitgelegd wat mijn probleem was.
Was een Controle
Vriendelijk. Geen lange wachttijd. Mooi en schoon gebouw en kleurrijk
Ga zondoor
Prima behandeling, snel aan de beurt
Prima ervaring
Eerste keer voor controle bij Mahan. Communicatie voelde heel vertrouwelijk.
Al een hele lange tijd zeer tevreden over tandarts Snieders
Prima afspraak. Vriendelijke tandarts en assistent. Waren lief voor de kinderen. En alles werd goed uitgelegd
Zo ga je graag naar de tandarts... De tandarts, in mijn geval Dhr. Mahan Monsefian, legt alles goed en rustig uit, gaat rustig en zorgvuldig te werk en stelt je op je gemak. Ook naar de andere medewerkers, die je ook prima op je gemak stellen en de behandeling uitleggen, is Mahan even vriendelijk en rustig.
Goed geholpen
Goéd
Topp!
Een prettige tandarts en een ontzettend lieve, zorgvuldige assistente!
Ik vind de mondzorg bij Mondhuys goed. Ikzelf ben patiënte bij Zohra en dat bevalt prima. Ze is rustig, niet hardhandig en legt alles goed uit. Maar ik vind de benadering vanuit de praktijk naar patiënten toe onpersoonlijk. De praktijk is een tijd slecht bereikbaar geweest; ik kreeg stellig de indruk dat de dames aan de receptie alles liever per email regelden. Mijn man heeft weleens 20 minuten in de wacht gestaan! Nu dien je je aan te melden bij een zuil hetzij met een QR code hetzij met je geboortedatum. Als je daarna verder loopt, word je niet begroet door de receptioniste; dat moet duidelijk van de patiënt komen. Ik kom vanuit een praktijk waar je vriendelijk en op een persoonlijke wijze aan de balie te woord werd gestaan. Dus ik vind het een behoorlijke overgang!
Ik kwam om een afgebroken stukje vulling bij te werken. Nadat dit gedaan was werd mijn gehele gebit grondig gereinigd, wat erg goed voelt.
Mooi op tijd aan e beurt en prima geholpen door de preventieassistente en de tandarts. Fijn dat de afspraken op elkaar aansluiten en in een dag alles geregeld is. fijn en vriendelijk personeel zowel de behandelaars als het balie personeel. Gewoon fijne tandartspraktijk
Ik ben nog nooit eerder behandeld door een mondhygiëniste. Linda was duidelijk en behulpzaam. Goede uitleg en met gevoel de behandeling uitgevoerd. Over een half jaar weer. De noodzaak is duidelijk.
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta