Vriendelijk en kundig

Prettig,vriendelijk en kundig

• het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en) N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? ja
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) tandarts
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden

Het voelde goed

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) mondhygiënist

Vriendelijk personeel

Rustige tandarts die verteld wat hij gaat doen. Hierdoor kan je je eigen voorbereiden als je bang bent. Dat werkt erg prettig

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? nee

Prima!

Prima geholpen! Fijne benadering. Min punt is de lange tijd ( 5maanden) voordat ik een vervolg behandeling kan krijgen voor het herstellen van een vulling. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Een hele kundige en vriendelijke tandarts

Ik kom al sinds het begin bij tandarts Kin en Lisa. Zeer kundig en heel vriendelijk. Met reinigen van gebit houden ze rekening met je en als je een behandeling zoals een kroon moet laten doen, krijg je goede uitleg en wordt alles super gemaakt.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.

Tevreden

Tevreden

Rustig en duidelijk

Rustig en duidelijk

Nare mondhygiëniste

Mijn ervaring met onze tandarts is super goed! Helaas is die met de mondhygiëniste een heel stuk minder. De vorige keer dat ik hier was heeft ze een deel van mijn spalkje kapot gemaakt en probeerde ze mij wijs te maken dat zij dit niet had gedaan en dan de lijm uit zichtzelf los was gekomen. Later bij de orthodontist hebben ze mij verteld dat dit echt niet het geval was en dat dit echt met kracht kapot was gegaan. Vandaag was ik weer bij dezelde mondhygiëniste en vertelde ze mij meteen op een betweterige toon dat mijn tandenborstel slecht is en dat ik niet goed poets waardoor ik snel gaatjes zal gaan krijgen. Ik poets mijn tanden al heel lang met dezelfde soort tandenborstel en heb nog nooit een gaatje gehad. Dit vertelde ik haar waar zij antwoorde: "Ik heb hiervoor gestudeerd dus ik zal het wel beter weten lijkt me." Hierna heb ik mn mond maar gehouden. Ook deed ze me erg veel pijn tijdens het flossen omdat ze het flosstokje in mijn tandvlees prikte in plaats van tussen mijn tanden. Toen ik dit aangaf kwam ze meteen met het verhaal dat mijn tamdvlees gewoon ontstoken is en dat dit zo hoort, terwijl ik hier normaal gesproken geen last van heb. Al met al laat ik hier nooit meer een behandeling doen door haar.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, en uitloop werd niet gemeld
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? ja

Heel prettig

Heel geduldig. Vriendelijk. Legt alles erg goed uit. Hij is erg leuk tegen mijn zoon. Erg kindvriendelijk

• de informatie die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Prima ontvangst en jullie houden mij goed op de hoogte om twee jaarlijks te komen.

Altijd een goede ervaring gehad bij mijn huidige tandarts.

Snel, vriendelijk en goed

Voor mijn losgeraakte kroon kon ik snel terecht, vriendelijk en deskundig geholpen en alles snel weer in orde. Super!

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.

Onder niveau

Goedenavond, ik ben afgelopen week op controle geweest. En moest foto laten maken. Dit werd door de assistent op vreemde wijze geforceerd met het bitje waarbij mijn tong helemaal beurs is. En heb nu een flinke wond. Snap dat er een nieuwe generatie nog moet leren, maar ook nog boos worden dat ik het verkeerd deed. Vind ik wel te ver gaan. Ik moest gewoon van m’n stoel afkomen om te zeggen dat ze moest stoppen, omdat het pijn deed. Ik kom al ruim 30 jaar bij de tandarts en ook meerdere jaren foto’s laten maken, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Tevens ging de nieuwe tandarts ( vervanger overbeek) controle doen. En zei dat m’n tandvlees niet zo goed was en dat ik tandsteen had. En dat die het even ging schoon maken. Vervolgens toch niet omdat ik een afspraak moest maken bij de mondhygienist. Ik vroeg of hij het niet ging doen, nee dat kon niet meer? Vind dit wel rare manier van zaken. Lijkt of er alleen maar meer geld verdiend wilt worden. Jammer want de service van de service Balie is echt top.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? nee

Professioneel rustig personeel en vriendelijk

Rustig en positief

Prima.

Prima en mooi op tijd aan de beurt.

Netjes

Vriendelijk en bekwaam

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling(en)
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) dit was mij niet duidelijk
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort, behandelstoel etc.) N.v.t.
  • de persoonlijke hygiëne (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor u) N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.

goede tandarts en mondhygienist

je word er fijn en goed geholpen

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Spoedbehandeling gehad. Duidelijke uitleg wat ze gingen doen en tijd genomen om me gerust te stellen

Deskundig, snel, meedenkend, oplossingsgericht

Deskundig, snel, meedenkend, oplossingsgericht

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Vakkundig, vriendelijk en luisterend oor voor de patient

Zowel bij Annigje Akkerman als bij Kin Yeun heel fijn geholpen. Eerst altijd bij Annigje, maar kon niet makkelijk weg bij mijn werk op de dagen dat zij werkzaam is. Ben toen geswitcht naar Kin Yuen. Ook personeel aan de balie is heel vriendelijk en behulpzaam

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? ja

Sympathiek en, hoewel ik dat niet kan beoordelen, professioneel.

Altijd weer fijn met Kin te kunnen praten, ook en vooral over niet tandheelkundige zaken! Later komt de wachtaccomodatie aan bod: lectuurkeuze zeer matig, storende muziek ( als je het tenminste muziek wilt noemen). Meermalen onaangenaam geklets. Bij de vraag die bijna aan het eind wordt gesteld hoe ik de deskundigheid wil beoordelen, heb ik geen antwoord gegeven, want ik ben niet deskundig. Een onzinnige vraag!

• Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Heel goed en fijn geholpen

Heel geduldig en fijn geholpen

Altijd vriendelijk

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? nee, maar uitloop werd gemeld

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Bent u bij uw laatste bezoek binnen 15 minuten na de afgesproken tijd behandeld? N.v.t.
  • Bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling? N.v.t.

Goede ervaring, geen wachttijd, vriendelijke benadering

Sperwerstraat 9

4901AW Oosterhout

Over Tandartspraktijk Mondhuys

De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta

Over Patiëntenvertellen 2024