Goed geholpen, duidelijk uitleg gekregen, resultaat was zeer goed, ben heel erg tevreden.
Heel fijn dat ik bij een andere tandarts terecht kon toen de tandarts waarbij ik gepland stond in de file stond. Ik kwam er alleen net via de website achter dat ik bij een mondhygienist ben geweest en niet bij een tandarts. Ik had het wel fijn gevonden als dit me was verteld.
Vriendelijke mondhygiënist,goede uitleg,en erg aardig en betrokken
Door geen goede communicatie en planning krijg mijn vervolg wortelkanaalbehandeling niet op tijd. Ik loop nu sinds gisteren met heel veel pijn en moet nu 10 dagen lang medicatie slikken en nog 2 weken wachten op een vervolg behandeling. Mijn eigen tandarts werkt maar 2 weken per week wat ook voor zorgt dat je snel behandeld kan worden. Veel pijn, extra medicatie en lang wachten op behandeling kon voorkomen worden als er goed behandelplan en communicatie was. Heel jammer
Vriendelijk, kundig, communicatief
Vond dat ik te lang moest wachten voor wortelkanaal behandeling. Van 5 december tot 9 februari maar tandarts en ik hebben goed gesprek gehad en vind het het aller belangrijkste dat er over gesproken kan worden dus bedankt
De behandeling werd naar mijn mening zeer professioneel uitgevoerd. Ik voelde me op mijn gemak.
We zijn van onze vorige tandarts automatisch hier terecht gekomen, dit werd zo overgenomen omdat de tandarts met pensioen is gegaan. Nog nooit zoiets meegemaakt, beide kinderen hebben dezelfde behandeling ondergaan betreft spalk, maar er werd bij de een veel meer gerekend dan bij de ander. Na navraag gaat dit om behandelaars die zzp'ers zijn en dus zelf bepalen wat ze rekenen. Bij mijn man wordt een verdoving meegerekend die hij niet heeft gehad. En als je belt moet je het maar even mailen en helpen ze je niet direct aan de telefoon. Er wordt ook totaal niet naar een oplossing gezocht om er samen uit te komen. Alleen hele onpersoonlijke mails waar je niet verder mee komt.
Altijd vriendelijk aan de telefoon, bij nood wordt snel voor een oplossing gezocht en het zij allemaal heel aardige mensen.
Algemeen positieve ervaring. Mevrouw heeft meerdere keren hetzelfde uitgelegd wat voor mij eerder verwarrend dan verduidelijkend was. Vriendelijke persoon. Kort en duidelijk in haar aanpak.
Aangename/ vriendelijke behandeling
Prettig, wordt goed uitgelegd wat men gaat doen en wordt tijd voor je genomen.
Zeer aangename praktijk, waar ik als nieuwe patiënt prima geholpen werd. Behandeling was zeer nauwkeurig.
Prima behandeling en communicatie
Zeer tevreden over de halfjaarlijkse controle en fijn dat ik in een bezoek zowel bij de tandarts als de preventie assistente terecht kan.
Er wordt altijd goed geluisterd naar je wensen en ze nemen altijd de tijd voor je. Vriendelijk en goed werkend personeel.
Ik was heel tevreden. Er word geluisterd naar je. Als het niet wordt aan gegeven dat ze gaan zeggen tegen je. Dan kom je op voor je zelf. Daarna zeggen ze als nog tegen je. 5
Mijn bezoek is goed verlopen alles wordt duidelijk uitgelegd en besproken
Ik ga niet graag naar de tandarts maar bij deze praktijk wel. Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust. Als ik aangeef dat ze even moeten stoppen, dan wordt dit geaccepteerd. Altijd vriendelijk personeel. Fijne praktijk.
Ik ben heel fijn geholpen. De uitleg was goed en men was erg zorgzaam.
Word goed op mijn gemak stelt. Ben geen held sls ik in de stoel lig
Ik vind dat ik goed geholpen ben, ik moest alleen erg lang wachten tot ik aan de beurt was ( 20 minuten ). Ik hoorde om mij heen meer mensen hierover klagen. Verder ligt er praktisch geen lectuur om de tijd te verdrijven.
Terwijl ze met mij bezig waren, waren ze al bezig met de andere patiënten. De afspraak liep al 20 minuten uit, waardoor het bij mij het rommelig en slordig over kwam. Hierdoor moet ik ook terug komen omdat het “niet” af is
Zoals reeds genoemd; vriendelijk en professioneel.
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta