Deskundig en met persoonlijke aandacht.
Goede en prettige behandeling.
Tandarts Jansen neemt altijd de tijd voor je, ze kan zeer goed omgaan met angstige patiënten. Je hoeft nooit te wachten, ze is altijd op tijd. Neste tandarts ever!!
Aardig personeel maar als je voor de eerste keer msschn duidelijkheid geven qua wachtruimte. En de miscommunicatie digitaal voor het al in de behandelstoel zitten. Wat weer een langere wachttijd veroorzaakt. Nooit 20 minuten hoeven te wachten voor ik gehaald werd. Sorry vervelende ervaring
Het verbaasde mij dat er ongevraagd foto’s werden genomen. Er werd niets over noodzaak/wenselijkheid gezegd!!
Hygiëne is in orde. Professionele uitleg en attent. Aanrader!
De wachttijd was wat lang. Verder na wens behandeld.
Nog niet echt een goed beeld over de behandelingen daar ik alleen nog maar een intake heb gehad. Het ontvangst was vriendelijk en het was naar mijn idee heel professioneel van opzet. Nu afwachten hoe het verder zal gaan als de behandeling echt gaat beginnen
Bij binnenkomst prettige ontvangst maakte een zeer goede indruk. Bij tandarts goede uitleg wat er gedaan ging worden. Mond hygiëniste goed en vakkundig geholpen.
Lange tijd niet geweest, nu de moed bij elkaar geraapt en de volgende keer vol vertrouwen, nou ja…, zonder angst en dat lucht ontzettend op. Fijn geholpen, snel en deskundig, vriendelijk ook!
Angst voor de tandarts blijf ik houden, maar dat ligt niet aan Mahan Monsefian. Hij is de rust zelve, stelt me op mijn gemakt en behandelt uitstekend.
Fantasties
Voor controle naar tandartspraktijk Mondhuys. Deze tandartspraktijk heeft een mooie frisse praktijkruimte. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de controle vond plaats op het afgesproken tijdstip. Prima dus
Mijn dochter is voor de eerste keer op controle geweest. De tandarts was erg vriendelijk, kwam deskundig over. Ik ben haar naam helaas vergeten.
Aardig duidelijk doet niets wat niet hoeft!!
Vriendelijk ontvangst en rustgevende indruk
Mijn eerste ervaring bij Mondhuys. Wel al jaren patiënt bij Monique Jansen
Mooie praktijk, goed te bereiken en korte wachttijd. Ik heb zelf gelukkig nooit wat aan m’n gebit, dus over behandelingen kan ik geen mening geven.
Bij Monique en haar assistentes voel je je altijd op je gemak. Zijn allemaal heel lief geduldig en heel kundig.
Weer als vanouds super geholpen en op een mooie locatie
Na het pensioen van onze oud tandarts in Breda nu terechtgekomen bij het Mondhuys. Mijn eerste ervaring was erg prettig. De Heer Mahan is vriendelijk, toont persoonlijke interesse en doet kundig zijn werk. Ik ben blij met de warme overstap. Receptie is erg netjes en professioneel. De wachtruimte is een plek waar ik wel de hele dag zou kunnen vertoeven.
eerste keer behandeling in nieuwe omgeving, prima bevallen.
Fijne,warme praktijk.
Bijzonder prettig contact met Monique Jansen en haar assistente.
Contact met tandarts waar ik al ruim 40 jaar patiënt bij ben .en waar ik vertrouwen in heb .
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta