Rustig en vriendelijk
Prima halfjaarlijkse controle en behandeling.
Ik ben op deskundige wijze geholpen
zie titel. al jaren tevreden patient
Mooie praktijk met een vriendelijke ontvangst door de telefonistes. Onze eigen tandarts met zijn assistente hebben een mooie behandelkamer, zijn heel vriendelijk en tonen veel belangstelling voor hun patiënten.
Ik kom al ruim 30 jaar bij Ferry van Overbeek en kan mij geen betere tandarts wensen. Altijd zeer attent en een perfecte Tandarts.
standaard controle
Zie boven
Ben door een bekende tandarts geholpen ben er altijd zeer tevreden mee.
Ik zou het niet weten nog nooit bij jullie geweest afspraak pas op 12 mei as
Zorgvuldig
Ik was 5 minuten van tevoren al aan de beurt en het bezoek zelf ging als gewend weer hartstikke goed
Ik ben uiterst tevreden over bejegening en technisch advies. Assistentes waren wel erg jong en nog aan het leren. Ik hoop dat bij behandeling de competenties er zullen zijn
Zeer vriendelijke personeel met een fijne sfeer.
Over een tandarts praten is voor mij not done,omdat ik bij elk gepland bezoek een aantal dagen niet slaap en totaal van slag ben, ook al valt het reuze mee. iedere behandeling zou ik liever willenmissen ,maar helaas is het nodig. dus een aantal keren per jaar nagels bijten!
Gedreven en deskundig personeel. Prettige sfeer en professionele behandeling.
Mijn ervaring bij A.Akkermans is zeer goed. Er werd duidelijk uitgelegd wat men zou gaan doen en waarom. Ze was toegankelijk en meedenkend voor een op dat moment juiste oplossing voor het probleem.
Super personeel Houdt rekening met de patiënt. En ze behandelen je als mens en niet als een nummer. Ik was altijd bang voor de tandarts,maar bij hun voel ik me op me gemak. Ze nemen alle tijd voor je
Vriendelijk en professioneel. Goed luisterend en advies is duidelijk. Geen onverwachte rekeningen of behandelingen/acties. De praktijk is schoon en er hangt een relaxte sfeer.
Vind iedereen zeer vriendelijk
Ik ben zeer fijn geholpen, rustig en adequaat. Er is heel goed maar mij geluisterd!
bij halfjaarlijkse controle noodzaak tot verdere behandeling geconstateerd en daar afspraak voor gemaakt.
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta