Hartelijk bedankt voor alles!
Fijne tandarts, altijd rustig en vriendelijk, de juiste en goede behandeling.
Fijne nieuwe tandarts en legt uit wat hij gaat doen ( ben zo bang van een tandarts)
Alles zeer goed geregeld
Mondhygienste die eindelijk goed luistert naar de patiënt. Geduldig en zeer goede uitleg over wat ze doet en wat ik nog beter kan doen. Top!
Tijdstip werd nagestreefd en gehaald. Keurige werknemers en specialisten.
De tandarts is zeer vriendelijk en legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren .
Prima en kundig geholpen
Goed geholpen, er werd goed naar me geluisterd
Ben uitstekend door mondhygiëniste geholpen
Heb nog nooit een nare ervaring meegemaakt het is altijd goed verlopen
Kin en Jolanda hebben mij behandeld en hebben mij zo gerust gesteld dat zelfs voor een erg bang iemand het te doen was het waren op dat moment geen tandartsen maar mensen
Tandarts Frans Snieders is een zeer kundig iemand die ook rustig blijft. Hij is een topper.
Geen wachttijd,duidelijk en helder advies
Fijne en kundige Tandarts. Heel prettig hoe hij met onze kinderen omgaat en alles heel goed uitlegt.
Ik ben behoorlijk angstig . En daar is zeker begrip hiervoor .
Ik ben goed geïnformeerd en de ontvangst was gezellig
Zij stellen me erg op m'n gemak en hebben begrip voor mijn prive situatie.
Wij komen al jaren bij deze tandarts en zijn heel blij met hem. Sinds hij bij Mondhuys is ingetrokken is de aanpak professioneler, maar ook minder persoonlijk.
Wij zijn heel goed geholpen. En hebben zelf ook inspraak met wat er moet gebeuren.
Ben altijd optijd, en naar wens en behoren behandeld
Ik werd netjes en Vriendelijke ontvangen. Had een controle. Die werd goed uitgevoerd.
Vroeger angst gehad voor te tandarts, maar deze is verdwenen sinds ik bij Mondhuys kom.
Nouw ik bn goed geholpen die mevrouw was duidelijk kortom ik was tevreden
Prima zeer vriendelijke dame
Sperwerstraat 9
4901AW Oosterhout
De tandartsen en het team van Tandartspraktijk Mondhuys bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze ta