Uitstekende service en goede mensen

Een mooi bedrijf. Met een goede service. En uitstekend personeel.

Vakkundig advies bij aankoop van onze tuinmeubelen

De verkopers Karin Jacobs nam alle tijd voor ons. Gaf goede info over de producten. Luisteren goed naar onze wensen.

In 1 woord GEWELDIG!!!

We hebben vandaag onze tuinstoelen binnen gekregen en werden netjes op de plek gezet we zijn super blij er mee. Ik zou frits wolf bij iedereen aanbevelen.we werden super netjes en vriendelijk te woord gestaan in de winkel en alles is perfect verlopen.net als de vorige keer.echt een top bedrijf met goede mooie kwaliteits producten en klantvriendelijkheid

Kwaliteit en uitstekend geholpen.

Een mooie winkel en hele goede service. Netjes op de hoogte gehouden via de mail. Een goede bezorgservice en ze waren netjes optijd. En nu kunnen we lekker genieten van onze mooie loungeset.

Goede service en mooie lounge set echt blij mee nog even wachten op het voeten bank dankjewel groetjes

Ik kan heerlijk op mijn balkon neerstrijken.

Ik heb voor mijn balkon twee stoelen en een tafel uitgezocht. Tijdens het bezoek aan de showroom erg goed geholpen. Ook daarna nog even contact gehad over de maatvoering. Contact was makkelijk en duidelijk. Ook bij levering alles netjes afgeleverd en geplaatst. Kortom uitstekend.

Heel goed

Heel goed geholpen,vanalles laten zien wat de mogelijkheid was inonze tuinkamer.

Goede service!

Op tijd geleverde tuinstoelen! Prima

Mooie spullen, vriendelijk personeel en goede service.

Fijne en behulpzaam verkoopster, Met goede begeleiding en goede communicatie. Snelle en goede bezorgservice, wij zijn erg tevreden met de levering van het tuinstel. Top.

Super snelle verzending

De tuinmeubelen zijn binnen 1 dag geleverd

In 1 woord geweldig

Bestelling geplaatst in de winkel. Netjes op tijd geleverd. 1 stoel werkte niet met de kantelfunctie. Gebeld en werd opgelost.

Uitstekend geholpen en snel geleverd.

In de winkel zijn wij uitstekend geholpen. We kregen goed advies en netjes de tijd om samen te overleggen. Geen moment hebben we het gevoel gehad dat ze proberen ons te “verleiden” om iets te kopen. Uiteindelijk een dinings gekocht. Deze werd snel geleverd. De levering ging ook prima. De track en trace werkte perfect. Laat het mooie weer nu maar komen.

Fantastisch

Goed geholpen snel geleverd en de bezorgers netjes geplaatst top service.

Uitstekende producten, dienstverlening en medewerkers

Snel, professioneel, vriendelijk en kwaliteit voor je geld.

Mooie korting Perfecte voorlichting Perfecte aflevering

Mooie showroom, prima winkel.

Showroom is mooi met ruim aanbod. Wel veel in dezelfde stijl / kleuren. Winkelpersoneel is vriendelijk. Bestelling netjes en snel geleverd. Winkel is wel relatief duur, daar staat tegenover dat je 5 jaar garantie krijgt.

Fantastisch

Prima geholpen en goed advies. Frits jr. heeft alle tijd en moeite genomen om ons te helpen. De low diningset staat nu in de tuin en we zijn super tevreden!

Uitstekende service en advies

In maart naar Beuningen getrokken om ons bij Frits Wolf te oriënteren voor een Loungeset. Volop keuze. Zijn in eerste instantie zelf door de showroom gelopen. De keuze viel op de 4SO Country. Daarna hebben wij ons vervoegd aan de balie. Daar werden wij te woord gestaan door Anne. Die ons uitstekend advies heeft gegeven. Zij heeft een offerte opgemaakt en hebben twee dagen bedenktijd gekregen. Na 2 dagen terug naar Beuningen en weer heeft Anne zich van haar beste kant laten zien. Enthousiast en met kennis van zaken heeft zij de offerte omgezet in een bestelling. Verder wist zij ons te overtuigen om nog een mooi tafeltje met bijpassende stoeltjes, die overigens perfect zitten, te verkopen. De Loungeset, tafels en stoeltjes zijn bij ons in Grave afgeleverd. Het personeel dat belast was met de aflevering heeft dat heel netjes gedaan. De Loungeset is gemonteerd. Alle spullen waren prima in orde en momenteel genieten wij er al volop van. Het bedrijf FritsWolf tuinmeubelen is al jaren een gerenommeerd bedrijf en heeft dat bij transactie wederom bewezen.

Fantastische service

Wij zijn ontzettend klantvriendelijk, behulpzaam , vriendelijk geholpen met de aankoop van onze tuinmeubelen.

Goed en netjes geholpen door personeel in de showroom

Duidelijke afspraken en levering traject goed te volgen. Netjes afgeleverd!

Ondanks drukte snel geholpen

Groot assortiment,vriendelijk,en snelle levering. Ook bezorging uiters vriendelijk

Mooie showroom. Prachtige tuinset uitgezocht met deskundig advies. Snel bezorgd en op ons terras geplaatst.

Prachtige tuinmeubelen.

Onze prachtige tuinmeubelen bij Frits Wolf gekocht, zeer vriendelijk personeel en vanmorgen zijn onze tuinmeubelen bezorgd. De jongens hebben alles mooi op de plaats neergezet. Super vriendelijke bezorgers, dankjewel Henk en Dean. Wij raden daarom iedereen Frits Wolf Tuinmeubelen aan. Chapeau.

Super!

Goede communicatie, en snelle levering. Ben heel blij met de 4 saeson bloembakken. Prijs/ kwaliteit goede verhouding. Kom hier zeker nog wel een keer shoppen.

Vriendelijk geholpen

Echter, het beloofde resultaat blijft vooralsnog uit… ik wacht nog steeds op een reactie van de afdeling planning vwb het bezorgmoment van mijn bestelde parasol.

Hadrianussingel 29

6642AH Beuningen

Over Frits Wolf Tuinmeubelen

Als tuinmeubel speciaalzaak zijn we een begrip in de regio Nijmegen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe loungeset, diningset, parasol of ander tuinmeubel. Wij zijn er trots op dat we u de grootste collectie van het topmerk 4 Seasons Outdoor van heel Nederland kunnen bieden. Daarnaast hebben wij nog vele andere merken zoals First flow, Hartman en Nardi die we u in onze ruime showroom graag laten zien. Ons ervaren team kan u alles vertellen over stijl, materialen, onderhoud en helpt u graag met uw keuze. Juist die expertise en aandacht voor onze klanten, maken dat we al meer dan 50 jaar bestaan en mensen erg graag naar onze showroom in Beuningen komen.