Klantvriendelijk nette service!!

Kwaliteit en service is wat men bij Frits Wolf Tuinmeubelen “HOOG IN HET VAANDEL”heeft staan!!

Goede service!

Nalevering stoelen. Tafel ter vervanging of reparatie meegenomen. In afwachting van de verdere goede service.

In een woord: klasse!

Kwaliteit tuinmeubelen.

Prima. Zeer tevreden

Klantvriendelijk , op elkaar ingespeeld

Rustig precies alles neergezet en uitgelegd . Fijn ook de verpakkingsmateriaal meegenomen

Correcte bezorging en goede en sympathieke afhandeling

Positief! Ben benieuwd naar de opvolging van de klachtopvolging door de servicedienst.

Tuinset nog niet gebruikt ivm vakantie. Ziet erwel

Ziet er wel goed uit!

Netjes op de plek en op de afgesproken tijd

De bezorgend waren keurig op tijd zoals afgesproken was en hebben de set ook helemaal geplaatst. Meubels ook heel mooi dus er blijft niets te wensen over.

Tevreden met actie bij melden van beschadiging aan ligbed

Direct omgeruild bij klacht over beschadigingen aan nieuw geleverde ligbed. Keurige afstemming ook mbt bezorgmoment

Heel goed, allen de chauffeur kwam met een rekening die wij al hadden voldaan. Maar daar konden de heren natuurlijk niets aan doen.

Vriendelijk en behulpzaam.

Goede service en kwaliteit

Mooie tafel, goede prijs en snelle correcte bezorging

Mijn ervaring bij mijn aankoop was uitstekend! Een mooie grote showroom met veel aanbod en buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel! Prima prijs, snelle levering en alles werd netjes opgebouwd op zijn gezet. Super fijn allemaal en echt aan te raden!!

Prima kwaliteit en service

We hebben onlangs 6 stoelen , een ligstoel en twee hockers gekocht. Na het uitpakken vonden we de hockers te hoog . We konden ze moeiteloos terugbrengen en kregen het geld retour. Klasse!

Complimenten voor het mooie bedrijf , service is in de winkel en bij het thuis bezorgen subliem

Toppers

Gewoon relaxed en duidelijk.. gewoon goed!!

Vriendelijke bezorgers en gaven goede uitleg en advies over onze parasol.

Goede ervaring, wij zijn tevreden klanten.

Onze ervaring met Frits Wolf is prima.

We werden in de zaak goed geadviseerd en kregen ook nog een leuke korting op de setprijs.. De aflevering was op het afgesproken tijdstip. De tuinmeubelen werden netjes geplaatst door vriendelijke medewerkers van Wolf.

Keurige nette mannen hebben de tuinset en de tafel met brander bezorgd en in elkaar gezet. Geen haastwerk dus zee r tevreden. Goede reclame voor Frits wolf.

Netjes, op tijd en correct

Kan niet beter

Erg aardige behulpzame knullen!

Hielpen mij zelfs met iets anders!! Dit is al de tweede keer dat ik zo’n fijne ervaring had!! Voor mij in het vervolg altijd Frits Wolf!!!

Prettig en behulpzaam.

Op de afgesproken tijd werd er bezorgd. Alles werd in de tuin geplaatst en gemonteerd. Prettige mensen!

Bij de aflevering van onze nieuwe tuinset bleken er twee kleine beschadigingen op het frame te zitten. Gelijk werd aangegeven dat de stoel en bank geruild zouden worden voor een nieuwe. Er werd geen enkele poging gedaan om ons te bewegen akkoord te gaan met een likje verf o.i.d. Daarnaast, als tegemoetkoming voor het ‘ongemak’ onderhoudsmiddelen gratis gekregen. Bij de aankoop, levering en daarna in de winkel i.v.m. boven genoemde beschadiging, zijn we prettig en behulpzaam te woord gestaan. Kom er zeker weer terug.

Sehr guter Service

Stefan hat unsere Reklamation fachgerecht und zu unserer vollsten Zufriedenheit erledigt.

Maken gemaakte afspraken waar

Zeer professionele afhandeling bij gekocht tuinset. Geen loze beloftes. Maken waar wat ze zeggen. Ook personeel wat af komt leveren ,zeer netjes, Frits Wolf een echte aanrader ,van ons een dikke 10 Familie Arts Venray

Hadrianussingel 29

6642AH Beuningen

Over Frits Wolf Tuinmeubelen

Als tuinmeubel speciaalzaak zijn we een begrip in de regio Nijmegen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe loungeset, diningset, parasol of ander tuinmeubel. Wij zijn er trots op dat we u de grootste collectie van het topmerk 4 Seasons Outdoor van heel Nederland kunnen bieden. Daarnaast hebben wij nog vele andere merken zoals First flow, Hartman en Nardi die we u in onze ruime showroom graag laten zien. Ons ervaren team kan u alles vertellen over stijl, materialen, onderhoud en helpt u graag met uw keuze. Juist die expertise en aandacht voor onze klanten, maken dat we al meer dan 50 jaar bestaan en mensen erg graag naar onze showroom in Beuningen komen.