mooi product, snelle levering

product voldoet aan onze verwachting, goede prijs kwaliteit verhouding

Een topzaak waar klantvriendelijkheid en kwaliteit samenkomen.

Super vriendelijk geholpen door Dorianne. Doordat ons nieuwe huis steeds later werd opgeleverd, kwamen wij in de knoop met het leveren van de tuinmeubels. Dit was geen enkel probleem en werd heel de winter voor ons vast gehouden. Afgelopen week zijn ze keurig afgeleverd. Wij zijn super tevreden met Frits Wolfs!

Deal snel gesloten, set binnen 4 dagen geleverd

Na het maken van de deal werd het set binnen 4 dagen geleverd, netjes en compleet in de tuin neergezet, helemaal tevreden!

Goede behandeling en prima bezorgers

Fijn geholpen

De eerste winkel waar we binnen liepen en zagen een mooie afgeprijsde tuinset staan. Omdat we nog even verder wilde kijken heeft de verkoper de set voor ons onder optie geplaatst zodat we nog even konden verder kijken en de set in de tussentijd niet verkocht werd. Verder fijn geholpen, totaal niet opdringerig. Levering etc ook helemaal prima.

Fijne medewerkers met goede kennis van hun producten

Het was erg prettig om in hun showroom rond te neuzen en al mijn vragen te kunnen stellen aan het vakkundige personeel Eenmaal mijn aankoop gedaan hebben ze mijn aankoop snel thuis geleverd. Klein leverfoutje maar dat was zo hersteld. (Omgeruild). Dat is de service die je van hen mag verwachten en ook krijgt. Dank je wel Frits Wolf tuinmeubelen

Heel goed geregeld.

Prima bezorging. Vriendelijk personeel.

Goed geholpen en snel geleverd

V

Netjes, duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding

Een fijne verkoopster met de duidelijk verhaal, klantvriendelijk en uitleg correct fijn gesprek en fijne koop !!!

Snel en helemaal volgens afspraak geleverd

Bij verkoop duidelijke info gekregen over product, levering en onderhoud. Helemaal volgens leveringsafspraak geleverd. Prima!!

Zo kan het ook

Prachtige tuinset en vuurtafel gekocht. We namen de vuurtafel zelf mee in onze auto en thuis aangekomen bleek er een onderdeel te missen. Direct werd de keuze aangeboden het zsm te bezorgen of het zelf alsnog op te komen halen. Op het moment dat mijn man terugkwam in de zaak stond er al een erg mooi presentje klaar voor ons. Wij waren aangenaam verrast door dit gebaar. Zo kan het dus ook gaan en dus complimenteren wij Frits Wolf en hun medewerkers terecht als klantvriendelijk.

Zeer klantgericht.

Komen afspraken perfect na!!

Vriendelijk verkoop personeel. Snelle opvolging van evt manco’s danwel tekorten

Super vriendelijk en deskundig personeel!

Fantastisch geholpen, zowel bij de verkoop als bij levering! Super vriendelijke en deskundige medewerkers.

Prachtig tuinstel

Heb een mooievteakhouten ronde tafel met 6 stoelen gekocht, wasxop voorraad werd 4 dagen later al bezorgd, heel tevreden mee

Goede voorlichting kwaliteit en correcte Le ering

Vriendelijk personeel. Kennen produkten

Goede service en levering

Zeer goede service

Tot twee maal toe is een defect ontstaan aan één van de parasols van onze woongroep door toedoen van één van de bewoners. Belangeloos is instructie gegeven door firma Frits Wolf op het bedrijf om de kleine reparatie zelf uit te voeren. Het defecte onderdeel werd gratis verstrekt. Een tweede keer werd een gebruikt onderdeel gevonden om het defecte onderdeel in de parasol te vervangen. Wederom gratis en uitermate vriendelijk in het contact. Service met een hoofdletter!!

Uitstekende service

Snel geleverd!

Vriendelijke verkoopster met heldere uitleg over verzorging van de meubels.

Je wordt vriendelijk benaderd en krijgt als je wilt alle tijd om zelf eerst ongedwongen rond te kijken. Heb je iets gevonden, dan wordt je netjes behandeld. Uitleg over de gekozen meubels is ook goed.

Goede ervaring

Je voelt je welkom in de mooie winkel. Uitgebreid assortiment. Er wordt mee gedacht. De set van 4 SO werd snel bezorgd. En zoals afgesproken op de plek gezet.

Prachtige Tuinmeubels/fijne levering

Vorige week deze mooie showroom in Beuningen bezocht. Veel keuzes in tuinmeubilair, personeel neemt de tijd voor je/denkt mee naar de mogelijkheden en lekkere koffie. Bezorging fijn en zoals het hoort. Hoop dat we nog heel lang van de meubels kunnen genieten.

Vervangend product is ondeugdelijk maar wordt niets mee gedaan

Binnen 1 jaar na aankoop waren alle tuinstoelen ernstig verroest. Die zijn na 2 jaar herhaaldelijk contact opnemen eindelijk vervangen. De producent noemde het een fabricagefout. Op dat moment naar tevredenheid opgelost, totdat ook de vervangende producten al snel uitgebreide roestvorming vertonen. Achteraf gezien dus veel geld uitgegeven aan een ondeugdelijke tuinset. Helaas lukt het niet om met de leverancier tot een acceptabele oplossing te komen.

Afspraak nagekomen en verwachting overtroffen

In de winkel super geholpen, levering volgens afspraak. Alles keurig uit gepakt en in elkaar gezet. Inpakmateriaal netjes meegenomen. Meubels zien er netjes uit en zitten fantastisch. Wij zijn er heel erg blij mee

Hoogwaardige kwaliteit en fijne service!

In de winkel goede keuze kunnen maken met behulp van de verkoopster. Er was binnen afzienbare tijd ruimte voor bezorging en montage en zelfs de artikelen die meteen mee konden werden ondanks het warme weer en het pittige gewicht netjes in de auto geladen. Niet de goedkoopste maar zeker hoge kwaliteit en erg goede service!

Hadrianussingel 29

6642AH Beuningen

Over Frits Wolf Tuinmeubelen

Als tuinmeubel speciaalzaak zijn we een begrip in de regio Nijmegen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een nieuwe loungeset, diningset, parasol of ander tuinmeubel. Wij zijn er trots op dat we u de grootste collectie van het topmerk 4 Seasons Outdoor van heel Nederland kunnen bieden. Daarnaast hebben wij nog vele andere merken zoals First flow, Hartman en Nardi die we u in onze ruime showroom graag laten zien. Ons ervaren team kan u alles vertellen over stijl, materialen, onderhoud en helpt u graag met uw keuze. Juist die expertise en aandacht voor onze klanten, maken dat we al meer dan 50 jaar bestaan en mensen erg graag naar onze showroom in Beuningen komen.