zie boven
Klantvriendelijk, staan je snel te woord en afsprak is meteen te maken. Een heldere diagnose van het noodzakelijke onderhoud, komen tussentijds met voorstellen zodat je keuzes kunt maken en weet waar je aan toe bent. Ik laat mijn auto in het volste vertrouwen achter,
Snelle en goede service en komt afspraken na. Zeer vakkundig en iemand die je kan vertrouwen. Met vriendelijke groet, Theo.
De auto loopt weer voortreffelijk.
Kent zijn werk als geen ander, oprecht en duidelijk.
goede service en vriendelijke benadering
Met de ijzige kou... Accu plat... geen probleem voor Harm. Snel gefixt voor een normale prijs
Deze garage denkt mee met de klant en komt afspraken na en dat is wel zo prettig.
We brengen onze auto's al jaren naar Harm. Auto's worden goed onderhouden en geen nonsens of onnodige kosten.
Vanaf het begin klant bij Harm met een goed gevoel. Afspraken zijn snel gemaakt, Kosten worden vooraf doorgesproken. Na afloop van een beurt of reparatie netjes een mondeling verslag wat er gedaan is en wat voor kosten er in de toekomst aankomen door slijtage of de soort onderhoudsbeurt. Geen verrassingen en de reparaties zijn gewoon goed.
Verstand van zaken vriendelijken altijd in voor een geintje toppy
Altijd staat hij klaar en hij is altijd opgeruimd en vriendelijk
Vriendelijk ,kundig ,behulpzaam .
word meteen geholpen
Staat altijd klaar. Goede service, Top
Goede en vlotte sevice . Kan alleen maar lof bedenken !
Binnenkort grote beurt(180.000).
Erg vriendelijk, behulpzaam en goed gerepareerd. De locatie is wat minder, wat betreft de voorzijde van de garage is het erg krap.
x
Betrouwbaar, eerlijk, vakkundig en ervaren!!
Goede ervaring, ook al rij je zo binnen voor snelle controle
professioneel
Laatste keer was tbv. Een nieuwe apk. Veel kilometers rijd ik niet, omdat ik veel in het buitenland ben.
Zowe gedurende de tijd dat ik U bij Garage Linden heb leren kennen als in uw nieuwe omgeving heb ik altijd goede contacten met U gehad. Ik ben wat ouder en rijd aanzienlijk minder dan vroeger maar hoop desondanks op dezelfde voet door te kunnen gaan. Veel succes met uw onderneming
Kundig advies en een goede prijs/ kwaliteit verhouding
Belleweg 2 A
5711DH Someren