Goede & snelle service + aardige medewerkster!

Teleurgesteld

Niet geadviseerd geworden om mijn zorgverzekering te vragen of ik deze vaccinaties wel vergoed krijg bij ease-travelcliniek..ben zeer teleurgesteld..leen nu 300 euro kwijt

• Wat zouden wij moeten verbeteren? U heeft mij niet geïnformeerd dat ik mijn vaccinaties niet vergoed krijg door mijn zorgverzekering..dit kost mij 300 euro die ik niet vergoed krijg..verdorie u had me , toen ik een afspraak maakte, mij moeten adviseren, eerst mijn zorgverzekering te bellen..bij ik ik moet zijn voor deze vaccinaties..dat had ik wel zo netjes gevonden..dit steld mij zeer teleur..ik heb in deze geen verstand van..gr.kitty
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Afspraak maken, Medewerkers, Prijs
  • Hoe kunnen we verbeteren? Mensen adviseren om zorgverzekering te bellen over vergoeding

Super vriendelijk en meedenkend!

Ik moest me melden en heel even wachten, ik was zo aan de beurt. Zelf had ik vroeg al 2 prikken gehad en 6 weken geleden nog een booster voor de titerbepaling. Bij de booster bleek door samenwerking met de universiteit een beetje onduidelijkheid over het systeem, maar hier kwamen ze goed uit. Dit hebben ze mij ook goed uitgelegd. Het bloedprikken zelf deed geen pijn en werd met veel aandacht gedaan. Ook hebben ze met mij meegedacht over het declareren van de kosten aan de universiteit. Al met al, een super ervaring, hele vriendelijke werknemers!

Bedankt

• Wat zouden wij moeten verbeteren? Super bedankt
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Afspraak maken

prima op tijd en deskundig en vriendelijk

Prima op tijd. Deskundig en vriendelijk

prima op tijd en deskundig en vriendelijk

Prima op tijd. Deskundig en vriendelijk

• Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

Heel vriendelijk en deskundig ontvangen /gevaccineerd door de desbetreffende medewerkers.

Ik werd heel vriendelijk ontvangen zowel door de dames achter de balie als de mevrouw die de vaccinaties zet. Ze leggen alles heel goed uit en zijn heel erg vriendelijk.

Erg vriendelijk en behulpzaan

Erg prettig

Snel en makkelijk consult

Het begon al met geen lange wachttijd voor een afspraak. Daarna het online invullen van de vragenlijst en vervolgens de afspraak zelf. Het was en is een hele fijne ervaring geweest ondanks de korte voorbereidingstijd die ik had voor mijn reis.

Vriendelijk en zeer bekwaam

Ben 3x geweest en alle keren ben ik zeer vriendelijk ontvangen . Info duidelijk gegeven en al mijn vragen naar tevredenheid beantwoord.

Heel goede ervaring: goede ontvangst, duidelijke uitleg.

Zeer positieve ervaring. Er wordt goed meegedacht over de reis en de situaties die zich kunnen voordoen. Ook goede adviezen en de processen worden goed gevolgd. Ook geen vertraging, perfect op tijd geholpen.

• Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

Werd snel en goed geholpen.

Ik werd snel en prima geholpen

• Hoe kunnen we verbeteren? Nvt

Alleen jammer dat het 3 aparte spuiten waren omdat de 3 in 1 niet meer op voorraad was

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en zeer goede uitleg wat ze gaan dien.

• Wat zouden wij moeten verbeteren? Bij telefoon gesprek zeggen dat je niet op donderdag kunt komen want ze kunnen niet op zaterdag uitlezen
  • Hoe kunnen we verbeteren? Niets

Professioneel en vriendelijk consult

Professioneel reis gezondheid advies waarbij, in geval van onzekerheid, een specialist om raad werd gevraagd. Alle vaccinatie en malaria bestrijding opties werden besproken met de voor- en nadelen zodat wij een goed gefundeerde keuze konden maken. Er werd ruim de tijd voor ons genomen.

heel goed

Positief, geen lange wachttijden. Goede informatie en uitleg van de medewerkers

• Hoe kunnen we verbeteren? N.v.t.

Erg vriendelijk zijn personeel!!

Heel leuk en enthousiast personeel!!

snel gedaan

ik ben fijn geholpen geworden. tot de volgende keer

• Wat zouden wij moeten verbeteren? op internet kon ik geen datum aanklikken om de afspraak te maken
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Afspraak maken
  • Hoe kunnen we verbeteren? ict vragen

• Wat zouden wij moeten verbeteren? in zorgverzekeringspakket
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? Prijs
  • Hoe kunnen we verbeteren? ease zit niet meer in de vergoeding van mijn zorgverzekeraar. dity kostte mij dus dit jaar 500 euro extra

Goed geholpen en fijne mensen die je helpen

Vriendelijk personeel Geen wachttijd Goede uitleg

Qquick and informative appointment

My partner and I are travelling to Asia for the first time and we were able to make appointments for the very next day at Ease travel clinic. The clinician we met with was very helpful and gave us time to discuss which vaccines and risks we were comfortable with. The shots were then administered in the same appointment! It was a very smooth experience.

• Wat zouden wij moeten verbeteren? Location hard to find in the hospital - Google maps does not point to the right location and entrance.
  • In welke categorie passen jouw verbeteringen? N.v.t.
  • Hoe kunnen we verbeteren? Update instructions to find the clinic!

Professioneel en heel erg vriendelijke personeel!!

Ontvangen door erg vriendelijke baliemedewerker en snel geholpen door professioneel personeel.

P Debyelaan 25

6229HX Maastricht

088 004 91 49

Over Ease-travelclinic

Ease Travel Clinic & Health Support is gespecialiseerd in reizigersadvisering, reisvaccinaties en bedrijfsvaccinaties. Onze reizigersverpleegkundigen geven je persoonlijk advies en de benodigde inentingen op basis van jouw bestemming, gezondheid en reisplannen. Je kunt terecht bij één van onze vier vestigingen in Limburg. Ease is powered by Maastricht UMC+ en GGD Zuid-Limburg.