Geweldige service en ben compleet ontzorgd

Het complete aankoop en inruil proces is zeer prettig verlopen omdat Thijs al het papier werk volledig heeft geregeld . Daarnaast hebben ze voor mij ook de inrichting van de bus overgezet naar boven verwachting ! Dikke pluim

Hele goede service en aardige mensen

Bij toeval kwamen we langs en kregen gelijk een goede en nette indruk van de zaak. Heel goed geholpen en top service. We hebben onze Ford Connect en Mercedes Sprinter ingeruild voor een mooie Mercedes Vito.

Super surfers en heel flexibel

Auto netjes afgeleverd en goede surfers.

Goede service, vriendelijk personeel.

Zeer vriendelijke en goede service , fijn geholpen door Jermo

Verstand van zaken,heldere communicatie

2e nieuwe Ford Transit

Goed en netjes geregeld

Perfecte ervaring

Heel goed bedrijf en uitmaling Eerlijk betrouwbaar advies Ontspannen sfeer Nette prettige mensen Dikke 8 voor ons Voelde direct goed Hartelijk dank René Nicole de Waal Molenschot

Tevreden

Netjes geholpen en steeds goed op de hoogte gehouden

Snel en prettig geholpen

Duidelijke communicatie en mooie auto afgeleverd.

Erg fijn geholpen

De door ons bestelde Vito is keurig volgens afspraak bij ons afgeleverd. We zijn erg blij mee.

Top service

Bus gekocht en blij mee! Goede service, snel en vriendelijk geholpen!

Klantgericht en snelle service.

De open sfeer zorgt voor een welkom gevoel bij dit bedrijf. De medewerkers denken goed mee en zijn zeer klantgericht. De service is snel en vooral goed. Kortom, een aanrader.

Good service

Service for my car was good, people are very helpfull 5/5

Mooie nette zaak en vriendelijk personeel

Mooie nette zaak en vriendelijk personeel

Vriendelijk Vlot Snelle service

Nieuwe Mercedes Sprinter met dubbele cabine

Ik ben heel erg tevreden met Dethivans.

Zeer prettig en vlot geregeld. Erg service gericht. Fijne manier om zaken mee te doen. TFD Rob Toonen

Mooie bus, goede prijs

Vlotte afhandeling en alles is volgens afspraak klaar gemaakt. Erg blij mee!

Fantastisch

Goede service Vriendelijk personeel.

We zijn erg vriendelijk ontvangen de uitleg is prima we hebben dan ook een mooie auto ontvangen en met een goed gevoel de weg op gegaan

Top snel geregeld

Snel gEregeld en fijne makkelijk mensen

Goede ervaring

Alles was snel geregeld, en professioneel

Klantvriendelijk en behulpzaam

Goede gesprekken gehad, en goed geholpen tot alles rond was

Top geregeld

Vandaag even bij Dethi langs geweest voor een kleine reparatie aan de door ons gekochte bus. Zonder problemen onder garantie en tijdens een kop koffie verholpen. Top geregeld allemaal,

Geen moeilijke man Goeie ervaring veel mee te regelen Raad het het zeker aan

Aalbosweg 41 A

8171MA Vaassen

06 43 19 94 07

Over Dethivans

Welkom bij Dethi Vans, dé toonaangevende bedrijfswagen leverancier van de Veluwe. Wij verkopen jong- gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Dit doen wij met veel enthousiasme! Door onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk, kunnen wij altijd de gewenste uitvoering leveren. Wij kopen uitsluitend voertuigen van gerenommeerde partijen waaronder banken, leasemaatschappijen en fleetowners. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze voertuigen waarborgen.