Goed geholpen door Thijs! Op naar de volgende. Koffie is goed.

zeer goede service koffie staat klaar prima bedrijf

Volkswagen Caddy gekocht:

Netjes en snel

Netjes snel correct behandeld

Goed geholpen

Goed geholpen, fijne medewerker!

Auto was netjes en alles was geregeld hoe ik het wou. Zou nogmaals mijn werkbus hier halen.

Top service, mooie bussen en klantvriendelijk

Netjes geholpen met de aanschaf van een Volkswagen transporter.

Zeer vriendelijk en een goede service

Top service

Het is een hele mooie auto

Mooie auto en snel geregeld

Super service!!

Super geholpen met de aankoop van mijn nieuwe bedrijfs auto, alles perfect afgeleverd volgends afspraak! Zeker een Aanrader!

Ik werd Vriendelijk en deskundig Geholpen

Na 1 appje had ik een goed passende bus voor mijn bedrijf. Erg vriendelijke En deskundige mensen Bij dit bedrijf.

Super geholpen

Vanavond na sluitingstijd onze Opel Vivaro met dubbele cabine opgehaald. Alles telefonisch geregeld en bij het ophalen bleek alles te kloppen volgens afspraak. Wij komen voor onze volgende bedrijfsauto zeker weer terug.

Professional Company .I recommend

I am satisfied with service. Proffessional Company . I recommend

Super blij

Vandaag onze mooie Ford Custom opgehaald. Alle afspraken netjes nagekomen, Wij komen voor onze volgende bus zeker weer terug.

We zijn op een meedenkende en eerlijke manier geholpen met de keuze voor de nieuwe bedrijfsbus en erg tevreden met de bijna nieuwe Ford Transit.

Word netjes geholpen en de auto werd netjes afgeleverd

Goed geholpen

Hartstikke goede service ben er blij mee geweest.

Uitstekend!

Zeer vriendelijk personeel, warm ontvangen. Leuke auto gekozen en direct afgehandeld! Top bedrijf.

Gewoon goed

‘S avonds contact gehad over een Ford Transit Custom met dubbele cabine. Het contact was prettig dus de volgende dag maar even gaan kijken. De auto was zoals omschreven en we hebben een goede deal kunnen maken. Prettig bedrijf!

Goed geholpen!

Gewoon goed geholpen. Op zaterdag een mooie RenaultTrafic gekocht. Deze konden we twee dagen later al ophalen

Prettig zaken doen

Hoewel de aangekochte auto zich nog mag bewijzen, zijn de eerste tekenen erg hoopvol. Afspraken zijn nagekomen en de auto stond er op moment van afhalen pico bello bij. Kortom: prettig zaken doen met Thijs al zal het investeren in een Mercedes V-klasse hopelijk voorlopig geen gewoonte worden. Ga ervan uit dat we voor lange termijn een goede investering gedaan hebben

Aardige verkoper,snel geregeld en goede communicatieve

Snelle en goede verzorging bij afsluiten van lease contract.. ook zeer content met de aflever service. Mvg Tom

Mooi net bedrijf en vriendelijk geholpen Jelle de Boer

afspraak nakomend top bedrijf..

Iveco gekocht, bij bezichtiging aan de late kant(na sluitingstijd) Thijs bleef netjes wachten. Duidelijk verteld wat er verwacht en gedaan werd. absoluut geen gladde verkoop praatgeneuzel en netjes thuis afgeleverd... Iveco, helemaal blij mee....

Betrouwbaar en oprechte verkoper

Wij hebben als bedrijf in zonnepanelen al veel plezier van onze bussen gehad. wij bevelen Dethi Vans dan ook van harte aan

Radeweg 2

8171MD Vaassen

06 43 19 94 07

Over Dethivans

Welkom bij Dethi Vans, dé toonaangevende bedrijfswagen leverancier van de Veluwe. Wij verkopen jong- gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Dit doen wij met veel enthousiasme! Door onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk, kunnen wij altijd de gewenste uitvoering leveren. Wij kopen uitsluitend voertuigen van gerenommeerde partijen waaronder banken, leasemaatschappijen en fleetowners. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze voertuigen waarborgen.