Mooi en professioneel bedrijf

Goed geholpen, verkoper had verstand van zaken! En een mooie deal gesloten. En de koffie was heerlijk

Leuke sympathieke man

Mooie bedrijfsbussen Betrouwbaar Komt afspraken na Ik zou iedereen adviseren. Bedankt Thijs.

Top bedrijf

Top bedrijf

Een correcte benadering, niet opdringerig

auto's zijn keurig afgeleverd,

Goede dealer, erg behulpzaam.

Goed om zaken mee te doen!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

leuke mensen goed geholpen

komt de afspraken goed na

Goed product, Heldere afspraken, Nette uitstraling.

Voor de 2e maal een auto aangeschaft en wederom prima verlopen. Goed bedrijf met duidelijke afspraken. Auto's staan er keurig bij in een nette opgeruimde showroom. Dit is wat de keuze bevestigd samen met de prettige communicatie en medewerkers. Kortom: Prima bedrijf, tot een volgende keer!

Snel en goed geregeld!

Afgelopen weekend een testrit gemaakt, en nog binnen een week de auto afgeleverd aan huis.

Goede service, komt zijn afspraken na.

top service

goed geholpen top service

Leuk bedrijf en erg netjes geholpen

Auto gekocht, netjes geholpen en afgewikkeld. Aardig personeel en geen gezeur. Gewoon top.

Zeer prettige ervaring

Eerlijk en goed geholpen en meer gekregen dan afgesproken, prima service! Ik zou ze zeker aanraden!

Prima bedrijf

Zeer klantvriendelijk bedrijf, ze staan goed voor je klaar en behulpzaam. Absoluut aan te bevelen

Prettig zaken doen

afspraken gemaakt omtrent aflevering en deze zijn goed nagekomen

Prima geholpen

Bij Dethi Vans 2 mooie Renault Masters gekocht. Netjes volgens afspraak klaar gemaakt voor aflevering.

vriendenlijk, top service

nette viano gekocht, proef rit gemaakt prima auto. mooie nette auto gekocht voor een nette goede prijs.

Eerlijk, afspraak is afspraak

Goed en eerlijk bedrijf

Fijn bedrijf!

Keurig geholpen toen wij op korte termijn een extra bedrijfswagen zochten. Snel, vriendelijk, goede communicatie en genoeg keuze!

Radeweg 2

8171MD Vaassen

06 43 19 94 07

Over Dethivans

Welkom bij Dethi Vans, dé toonaangevende bedrijfswagen leverancier van de Veluwe. Wij verkopen jong- gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Dit doen wij met veel enthousiasme! Door onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk, kunnen wij altijd de gewenste uitvoering leveren. Wij kopen uitsluitend voertuigen van gerenommeerde partijen waaronder banken, leasemaatschappijen en fleetowners. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze voertuigen waarborgen.