Zowel het contact als het eindresultaat mag er zijn. Peter geeft duidelijke en eerlijke adviezen. Reageert snel op e-mails. Een bedrijf waar de klant nog klant is. Dank Peter!
Via internet ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen . Na het versturen van een mail werd ik snel gecontacteerd door de zaakvoerder Peter die mij extra info vroeg . Na het bezorgen van die gegevens was ik snel overtuigd om met Peter samen te werken . Ondertussen is het gevraagde uitgevoerd en ben ik heel tevreden met het resultaat . Komende uit Belgie werd mij een vervangvoertuig aangeboden wat het allemaal veel gemakkelijker maakte . Peter is een vriendelijke man die kwaliteit levert . Dus een aanrader !
Via de mail een offerte aangevraagd voor het wrappen van de chromen raamlijsten, deurhendels en spiegelkappen van mijn Alfa Giulietta. Van begin tot eind reageerde Peter snel op mijn vragen, en kon er al op korte termijn een afspraak worden gemaakt. Het resultaat is erg mooi geworden, Peter gaat zeker niet gehaast te werk! Ook het feit dat je als klant een leenauto ter beschikking krijgt is een pluspunt van Custom Wraps t.o.v. andere partijen. Bedrijfsruimte is ook schoon en opgeruimd. Voor mij is dat altijd een teken dat er dan ook secuur en netjes wordt gewerkt. Een volgende keer zou ik dan ook weer gebruik maken van de diensten van Custom Wraps.
Goed advies, gaf van te voren uitleg over de mogelijkheden en de voor en nadelen van de keuzes. Bleef nog wachten omdat ik wat later was. Kwaliteit en mooi werk afgeleverd. Kan deze Wrapper van harte aanbevelen.
Online contact gehad met Peter over het laten wrappen van mijn Volvo XC40, snel en duidelijk een opgave ontvangen. Denkt mee met het gevraagde en stelt mogelijkheden voor om een optimaal resultaat te verkrijgen. Zeer tevreden over het eindresultaat ziet prachtig uit.
Wij hebben onze Ford Focus ST-line laten wrappen bij Peter. Van begin tot eind (stalen lenen tot afleveren van de auto) is het project prettig verlopen. Peter werkt super netjes en stuurt steeds foto updates van hoe het wrappen verloopt. Leuk en mooi om te zien. Had me er behoorlijk in verdiept en filmpjes gekeken. Er komt veel nauwkeurigheid en vakmanschap bij kijken en dat is Peter wel toevertrouwd.
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en netjes geholpen.
Mijn keuze voor Custom Wraps werd bepaald door de gedrevenheid, passie en oog voor details die Peter toonde bij het beoordelen van de werkzaamheden aan mijn auto in de offerte fase. Dit zie je ook terug in zijn werkplaats, schoon, netjes en een professionele uitstraling. Qua prijs was Custom Wraps gelijk aan andere aanbiedingen, maar de doorslag gaf dat Peter een uitgesproken mening heeft over kwaliteit en dat hij ruim de tijd planned om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Als tijdelijke vervanging was een leenauto beschikbaar. Leuk en attent was dat Peter mij op de hoogte hield van de voortgang door dagelijks een paar foto's te appen. Het eindresultaat is een totaal andere auto en heeft al diverse complimenten opgeleverd.
Peter werkt alleen aan je auto waardoor je hem een week kwijt bent. Ik zag daar wel tegenop omdat een week best wel lang is en andere wrap bedrijven het sneller kunnen doen. Maar ik ben blij dat ik voor Custom Wraps gekozen heb. Vanaf het begin tot het eind straalt dit bedrijf perfectionisme uit. De auto wordt volledig uit elkaar gehaald om overal goed bij te kunnen en ook om alles goed schoon te kunnen maken. Door de regelmatige updates via whatsapp zie iedere dag je auto veranderen en steeds dichter bij het eindresultaat komen. De week is daardoor zo voorbij en het is leuk om op die manier te zien hoeveel werk het is om een auto te wrappen.
Peter werkt zeer nauwkeurig en gaat heel voorzicht om met je kostbare bezit. Hij denkt creatief mee de ontwerpfase. Kwaliteit gaat voor snelheid. Hij wil een perfect resultaat afleveren. Kleine verbeterpunten worden snel opgelost. Tijdens het hele proces wordt snel op je berichten gereageerd en tijdens het wrappen krijg je dagelijkse updates. Tijdens het wrappen krijg je een gratis leen auto tot je beschikking.
Peter doet super werk en denkt ook mee om het beste resultaat te leveren. Twee kleine verbeterpuntjes: 1: Hij liet er en klus tussenkomen waardoor de opdracht meer dan week duurde i.p.v. 3 dagen. 2: Hij was een aansluiting vergeten bij het monteren van de deur waardoor de elektrische raam het niet meer deed (deze wordt op een andere dag gefixt). Conclusie: Heel mooi eindresultaat en vakkundig advies. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Opel Grandland X volledig vrij van Chrome en emblemen mooi zwart gespoten. Ziet er top uit. Peter is zeer kundig en prettig in omgang. Zelfs een leenauto meegekregen... Geweldig!!
Op aanraden ben ik bij Peter terecht gekomen voor een "chrome delete" van mijn raamlijsten en dakdragers. Peter heeft erg goed werk geleverd en is zeer kritisch. Kwaliteit staat voorop en dat is te zien in het resultaat. Fantastisch, dit is echt vakwerk. Erg blij mee en veel positieve reacties gehad op deze transformatie. Nogmaals dank!!
Zeer aan te bevelen. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Stuurt vooraf een kleurenwaaier ter oriëntatie en reageert per e-mail zeer uitgebreid op vragen. Zoekt tijdens het wrappen samen naar oplossingen voor onverwachte kleine probleempjes. Erg betrokken en houdt klanten op de hoogte (stuurt bijvoorbeeld tussentijds foto's van de voortgang). En het eindresultaat is werkelijk fantastisch. Kortom: een 10 als cijfer!
Uitgebreid voorgelicht en er wordt ruim de tijd genomen om het secuur uit te voeren.
Zo ontzettend blij met het resultaat, satin metallic dark blue. Binnen een week klaar en je krijgt een vervangende auto. Super service
Peter heeft mij netjes te woord gestaan en de wrap professioneel uitgevoerd.
Zeer fijn bedrijf met goede service en zeer mooie en goede kwaliteit zie de mat rode Tesla 3,, krijg van velen complimenten voor de mooie wrap
Goede service, goed contact met Peter en natuurlijk een super mooi resultaat. Heel erg blij mee! Peter nogmaals bedankt! :)
Prima service, goed advies en snelle en prettige communicatie. Dak en spiegelkappen laten wrappen en resultaat is super mooi geworden. Meteen een heel ander gezicht!
Super tevreden met mijn gewrapte Mercedes. Goed advies, en resultaat is werkelijk top! Ook de lastige hoekjes zien er super strak uit. Zeker een aanrader!
Ik heb een aantal motor kappen laten wrappen door Peter en het resultaat is super. Mijn motor ziet er weer helemaal als nieuw uit in een mooie matte kleur!
Peter weet wat hij doet. Auto wordt eerst echt grondig schoongemaakt en daarna pas gaat hij wrappen. Tussendoor stuurt hij iedere avond een update van de stand van zaken. Hij neemt er de tijd voor en levert geen haastwerk af.
vandaag raamlijsten van mn mercedes glc laten wrappen echt top persoon aardig komt zn afspraak netjes na en de eindresultaat netjes echt mooi
Buitendijks 8
3356LX Papendrecht
Custom Wraps zet de standaard voor superieure kwaliteit in de wereld van vinyl wraps. Bij Custom Wraps draait het om kwaliteit, service en 100% tevredenheidsgarantie. Dit ziet u ook terug in al onze projecten. Voor ieder project nemen wij uitgebreid de tijd om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.