Alles conform de gemaakte afspraken en respectvol

Alles conform de gemaakte afspraken en zeer respectvol. Fijne medewerkers. Locatie is na de verbouwing mooi geworden.

prettige samenwerking met 2 personen

Uitvaart goed geregeld, ceremonie samenstellen kostte ons heel veel tijd, niet onderuit te komen. Wat een puntje van verbetering kan zijn is dat het condeleance boek maar enkele namen in staan, dit is niet goed begeleiding gegeven. boek hebben we nu niets aan. ook bezoek moeder aan de kist op de den uillaan ging naar wens. groeten Theo Groen.

Wij zijn geheel naar onze wensen geholpen

De begeleiding was zeer goed alles verliep soepel en er werd goed naar onze wensen geluisterd en mee gedacht.

Zeer prettig

Deskundig advies en nam er goed de tijd voor.

Professioneel en meelevend

Prettige begeleiding, goede uitleg en steun.

Was prachtig en zeer goed verzorgd

Zeker een compliment voor de heer van Utrecht die alles menselijk en vakkundig heeft verzorgd. Niets dan lof.

Betrokken en professioneel

Telefonisch contact was erg prettig, het meedenken, de begeleiding vooraf was ook erg prettig. Wij hebben het niet persé gemist, maar het stukje afterservice kan wel wat beter. Dat is ook belangrijk.

Tevreden hoe alles georganiseerd is.

Als eerste een goed gesprek gehad met afscheidadviseur Joyce. Hier zijn de afscheidswensen vastgelegd en is een kostenbegroting opgemaakt. In tweede instantie is de crematieplechtigheid naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij, als gezin, zijn blij met onze keuze voor PC Uitvaart.

Vooral het meedenken

Zeer medewerkend

Alles was duidelijk en conform mijn wensen

Deskundig, respectvol en inlevend.

De benadering was respectvol, deskundig en inlevend. Alle vragen werden direct of snel beantwoord. Ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.

Vriendelijke en bekwame medewerker die wist waarover het ging.

PC Uitvaart gaf ons de rust die nodig was.

Door de uitstekende begeleiding, konden wij iets ontspannen en emoties verwerken en ons concentreren op een zo mooi mogelijke dienst.

Het was heel goed verzorgd. Goede begeleiding.

Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd. We werden goed begeleid en mochten echt onze eigen dingen inbrengen. We hebben het als zeer positief ervaren.

Zeer zorgzaam, attent en respectvol

Ons contact met Petra (en Tessa) m.b.t de uitvaart van mijn schoonmoeder mevr Daniels, hebben wij als zeer zorgzaam, attent en respecrvol ervaren. Het heeft ons zeer veel zorg uit handen genomen en geleid tot de uiteindelijke uitvaart precies zoals wij als familie voor ogen hadden. Onze zeer gemeende dank daarvoor

Alles goed en netjes geregeld

Persoonlijke begeleiding was prettig en algehele afwikkeling prettig verlopen

Heeft wat stres gehad

Uitvaart regelen is minder soepel verlopen als gehoopt. Dit ivm weinig voorbeelden, korte communicatie via teams, weinig persoonlijk De uitvaart zelf ging heel soepel.

Mooie uitvaart

De afhandeling en persoonlijke begeleiding voelden goed aan. Er werd mee gedacht en de wensen werden vervuld.

Professioneel, meedenkend,

Met gevoelig Hart begeleid

Heel erg betrokken was de uitvaartbegeleidster zij heeft me elke dag haar stuin gegeven en een hele mooie uitvaart voor mijn vrouw verzorgd een grote pluim voor haar groetjes Wim

Goed geregeld

Goeie ondersteuning in een moeilijke tijd. Goed meedenken en ontlasten.

Goede uitvaart begeleider.

Goede service in een verdrietige periode.

Alles naar wens verlopen

nvt

Onze uitvaartleidster was Nienke Ypma. Zei heeft het geweldig gedaan met veel begrip zeker naar mijn broertje die een verstandelijke beperking heeft. Kortom Nienke heeft ons met veel warmte begeleid. Zelfs in haar vrije tijd mocht ik haar altijd bellen.

Zeer vakkundig en prettige communicatie.

Daadkrachtig optreden om de nabestaande bij te staan en zoveel als mogelijk uit de handen te nemen. Prettige communicatie

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.