Alles helemaal prima geregeld van begin tot einde een prima begeleiding gehad!

Prima!

Hele fijne begeleiding waardoor het afscheid heel prettig was.

Na de uitvaart van onze moeder kozen we voor dezelfde uitvaartleider na het overlijden van onze vader. De voorstellen en suggesties die de uitvaartleider deed werden door ons zeer op prijs gesteld. Over alles werd meegedacht. Alles was bespreekbaar in een heel open en gemoedelijke sfeer.

De uitvaart verzorgster voegde weinig toe aan het geheel

Wij hadden zelf een uitstekende locatie gevonden. De PC voerde de noodzakelijke handelingen uit, maar voegde weinig toe.

Mooi

Wij hebben weer net als 2 jaar terug bij mijn man een mooie uitvaart geregeld voor onze moeder samen met Ilonka.

Vriendelijk en prettig geregeld

Wij zijn zeer prettig en vakkundig begeleid door Joan Machielsen. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Conform de gemaakte afspraak

Prima geregeld

Alles perfect geregeld

We zijn door lieve mensen opgevangen in een mooie locatie

Enorm fijne begeleiding

Heel fijn dat onze uitvaartbegeleider met ons meedacht

Heel fijn

Heel fijn, we zijn prima begeleid door Irene. Alleen stond er een taalfoutje op de kaart en was de advertentie in de krant een dag te laat. Dat wad jammer maar werd goed opgelost

Heel professioneel, heel kalm, heel soepel meegaand met al die emoties die over de tafel vliegen.

Hele fijne persoonlijke benadering

Wij hebben vanaf het eerste moment een hele fijne sympathieke benadering gevoeld. Altijd benaderbaar, zeer fijn in de omgang.

Van het begin tot het eind een zeer fijne begeleiding. Locatie was ook top!

Wat een fijne locatie is de witte patio. Echt vernieuwend en een aanrader ipv de standaard aula opstelling. Niets aan te merken op de totale dienstverlening. Van sommige gasten kregen we "klachten" over het geluid. Dan met name op de bank tegen de bar aan.

Een goed gevoel in toch een verdrietige tijd.

Alles was goed georganiseerd. Van begin rot het einde. Dat gaf heel veel rust.

Fijne en goede begeleiding tijdens de voorbereiding, het afscheid en de nazorg

De uitvaartbegeleidster Mw M. Boendermaker heeft ons heel fijn bijgestaan tijdens onze uitvaartwensen. Ook op de locatie was alles goed verzorgd. Het was een mooie uitvaart

Goed geregeld

Zorgeloos. Vriendelijke uitvaartleidsters. Alle wensen goed geregeld. geen omkijken meer naar als de wensen kenbaar gemaakt zijn. Goed benaderbaar voor vragen.

Keurig en soepel geregeld

Er prettige ervaring voor toch zo een triest moment. En zeker door de prettige begeleidster Joan.

Vanaf het begin tot eind een gevoel van vertrouwen en ervaring

Uw personeel haalde het lichaam van mijn overleden vrouw `s avonds op in de hospice te Midden-Beemster. Dat gebeurde zeer respectvol. De volgende dag nam Ilonka meteen contact op en daarna is alles uitstekend verlopen. Ook zeer respectvol en empathisch. De professionaliteit die ik ervaarde gaf me rust en vertrouwen in het hele proces. De communicatie verliep vlekkeloos. De afsluitende crematie dienst heb ik en mijn familie als heel mooi ervaren. Ilonka en collega`s: geweldig en bedankt hiervoor!

Professioneel en betrokken

Het was binnen een tijdsbestek van zes maanden dat we weer bij PC Uitvaart terecht zijn gekomen, maar wederom zeer goed geregeld.

Goede samenwerking

Alles goed geregeld.

Goed verzorgd Behalve muziek en geen wifi

heel netjes

Petra heeft alles volgens wens gedaan en er een heel liefdevolle uitvaart van gemaakt

Geweldige begeleiding!

Zeer positief. Goed meegedacht en echt ontzorgd

Uitstekend en liefdevol.

De begeleiding was top en we kwamen niets tekort. Het was heel prettig en fijn dat alles super goed geregeld was en dat hiermee veel uit onze handen genomen werd.

Fijn

Was een mooi afscheid

Alles verliep volgens planning

We hadden een fijn contact met Sybrich van Hoboken. Ze heeft een mooi toespraak gehouden.

Ookmeerweg 273

1067 SP Amsterdam

020 580 50 82

Over PC Uitvaart B.V.

Al sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Wij weten als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden. Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen graag met het organiseren van een passend en persoonlijk afscheid en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en hebben wij uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om vooraf uitvaartwensen vast te leggen en te sparen voor het afscheid. PC Uitvaart. Alles voor een betekenisvol afscheid.