Zoals altijd, een goede dienstverlening!
Staan direct voor je klaar en geef je ook goede informatie. Heel.prettig allemaal
Al jaren mijn betrouwbare hulp bij pech onderweg Eerlijk en betaalbaar
Alles is goed bij deze vaak garage.
Hele aardige, deskundige mensen. Je krijgt een duidelijke uitleg en indien men toch iets onverwachts tegenkomt word dit met jou in overleg verholpen. Auto rijden kost nu eenmaal geld maar hier trekken ze het vel niet over je neus. Top service.
Komen afspraken na en denken qua kosten met je mee.
Prettig en snel geholpen!
Denken met je mee en rekenen wat het daadwerkelijk kost. Vriendelijk en service gericht.
Klant vriendelijk
we hebben leuke opel gekocht. zeer vriendelijk en eerlijk meneer. we zijn heel netjes geholpen. we komen zeker terug voor onderhiuden
Beste service.
Versnelling bak kabel moest vervangen worden voor de Auto First misschien een eenvoudige reparatie maar na een dag kon ik de auto alweer ophalen met het laten zien van het onderdeel wat vervangen moest worden stapte ik weer met vertrouwen in de auto.
To the point en doet de nodige moeite om een oplossing te vinden
Altijd vriendelijk
APK van een 2004 Suzuki Alto S'morgens ingeleverd, netjes fiets mee (om op mijn werk te komen). Na een paar uur een update, Remcilinder probleem, advies beide remcylinders te doen en remvloeistof vervangen + 2 nieuwe banden (dat wist ik al). Prijs klonk zeer redelijk, dus gelijk akkoord gegeven. Om 16:00 gebeld dat auto weer klaar stond. Ik ben blij, zondag online afspraak gemaakt, dinsdag klaar. Medewerker was zeer vriendelijk!
Auto voor apk geweest,Zeer vriendelijk en service gericht.Al met al een fijne ervaring
Snel geholpen en goed advies
Snelle goeie service en aardige eigenaar
Ik ben heel blij met deze garage en de service die zij bieden.
Super service ik ben dik tevreden
Ik heb een Bestel auto gekocht, en ook voor APK en onderhoud is beste keuze.
goede, betrouwbare auto's, betrouwbare service, hele vriendelijke en eerlijke mensen. Ik zou niet gauw naar een ander autobedrijf gaan.
Mooi bedrijf, doet wat ze zeggen. Geen verrassing over prijs. Prima service en vriendelijk personeel.
Markerkant 15 14
1314 AX Almere