ik heb een polo gekocht bij auto serwis Salayi.

ik ben zeer tevreidn van Auto serwis Salayi

Keurig en snel geholpen

Apk uitgevoerd. Ik werd snel geholpen en de service was keurig.

Goed service, nette prijzen

In juli mijn auto naar Salayi gebracht omdat deze snel APK-gekeurd moest worden. Ik kon snel terecht en werd keurig te woord gestaan en geholpen. Het bleek dat er ook een ervaren Citroën-monteur (de baas zelf) rondloopt, wat voor mij reden was om ook de grote beurt daar te laten uitvoeren. 's Ochtends werd ik gebeld dat er de condensor van de airco (duur!) kapot was en of ze die moesten vervangen. Toen ik de auto 's middags kwam halen, werd het onderdeel aan mij getoond en werd er uitgelegd wat er kapot was. Dat is goed, geeft een extra stukje zekerheid. Ik zou die dag geen leenauto meenemen, maar toen ik middan op de dag toch een auto nodig had, werd er snel iets geregeld. Kostenloos. Hulde! Salayi heeft er een vaste klant bij.

Betrouwbaar en uitstekende service

Bij Salayi hebben ze begrepen dat eerlijkheid en een scherpe prijs ervoor zorgt dat klanten terug blijven komen. Ik ben daarom al jaren klant en beveel ze ook aan anderen aan. Na al die jaren is voor mij gebleken dat ze vakkundig en betrouwbaar zijn en altijd een eerlijke en goede prijs rekenen. Ook de service is uitstekend: ze zijn altijd vriendelijk, overleggen goed en ze hebben al eens hard gewerkt om mij net op tijd voor een vakantie weer op weg te helpen.

Jarenlange betrouwbaarheid en service

Kom hier al min of meer vanaf het begin en niets meer dan lof voor deze garage en de mensen die er werken. 100% betrouwbaar en altijd een vriendelijke service. Koop ook hier gerust je tweedehands auto, áls er wat is laten ze je niet in de kou staan. Kortom, zoek niet verder en ervaar het zelf

• Prijs/Kwaliteit

Top bedrijf, leuk personeel en de auto tijdig gereed

Auto naar de garage gebracht voor APK. Na een korte diagnose bleek lekkage te zitten aan de radiateur en de airco werkte niet. Beide herteld op het zelfde dag nog, hoe top is dat!!!

• Prijs/Kwaliteit

Betrouwbaar en duidelijk! Kan weer veilig met mijn kind in de auto. Bedankt meneer Salayi!

• Prijs/Kwaliteit

Al jaren super tevreden met de geweldige service!

Ik kom hier al jaren naar toe met onze auto’s. Sewan en collega’s staan altijd voor je klaar, en denken met je mee. Hier voel je je echt geholpen, en de tarieven zijn ook erg schappelijk. Een aanrader!

Uitstekende Service

Ik kom al een aantal jaar bij Autofirst en elk bezoek ervaar ik Top Service. Autofirst is voor mij persoonlijk de eerste garage die met de klant meedenkt, en ze verstaan hun vak tot het uiterste! Ik beveel deze garage zeker aan!

• Prijs/Kwaliteit

Je goed geïnformeerd en kreeg het gevoel dat er netjes werd gehandeld.

Vriendelijke mensen, goede service, duidelijke afspraken en komen deze ook na.

• Prijs/Kwaliteit

Super service gerichte garage..

Fijne, kundige mensen. Schone werkplaats, leenfiets mee gekregen. Vriendelijke vakmensen en prima kwaliteit/ prijs. Alle lof.

Keurig eerlijk en snel

goede service

Expertise & Vertrouwen!

Dit bedrijf heeft expertise in huis en is zeer klantvriendelijk. Denkt altijd mee met de klant is oplossingsgericht.

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijke communicatie en goede prijsafspraak

Vanwege een defect aan het raammechanisme contact opgenomen. Gebeld en ik kon voor een prijsopgaaf langskomen. Prijsopgaaf was opgesteld en kon de auto direct laten staan. Vanwege het verkeerd geleverde raammechanisme de auto een dag langer kwijt geweest. Dit was totaal niet erg, want was de auto niet nodig. Auto is uiteindelijk goed gerepareerd en de prijs is zelfs een paar euro goedkoper dan afgesproken!

Aanrader

beste service

Vanaf het begin ok.

Reeds vele jaren met goede contacten en snelle en goede service ook familie en vrienden aangeraden bij Salayi te komen voor auto onderhoud en reparaties..

• Prijs/Kwaliteit

Top garage met top service

Ik voel me thuis in deze garagr

betrouwbaar en zeer vriendelijk

alles netjes op tijd en de beste lever kwlaliteit

Geweldige service en betrouwbaarheid

Ik heb alleen maar goede ervaringen met autoservice Salayi. Ben inmiddels ook al jaren vaste klant. Maar de uitstekende service was er ook voordat ik vaste klant werd. Zeer betrouwbaar en professioneel. 100% aan te raden!

xxxxx

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk ontvangst, goede service, vakbekwaam geholpen tegen goede prijs.

Goede service vriendelijk personeel

Al jaren is mijn auto in onderhoud naar alle tevredenheid. Vorige week mijn nieuwe auto gekocht.

Krijg altijd top service

Ik kom al jaren bij deze garage en ik ben altijd tevreden met de service

Mijn ervaring bij salayi

Ik Ben Zeer tevreden over de service   Ze leveren uitstekend werk, doen geen onnodige reparaties zeer redelijke prijzen en ook nog eens eerlijk

Super service

Wat een super service! Heel erg goed en zeer vakkundige mensen.

Markerkant 15 14

1314 AX Almere