Zeer beursvriendelijke - en deskundige garage

Na vele garages versleten te hebben (dealers en vakgarages), ben ik hier sinds 2009 klant. Het grote verschil met voorgaande garages is dat ze heel erg goed zijn in het mee denken met de klant.

Prima zaak

Betrouwbare autozaak met goede service.

Super!

Bij Autofirst Salayi zijn ze zeer klantvriendelijk en leveren altijd goed onderhoud aan mijn auto. Niet meer dan nodig en voor een goede prijs. Auto is en ruikt weer als nieuw als je hem weer terug krijgt.

• Prijs/Kwaliteit

Zeer tevreden over afspraak maken en afhandeling

Goede snelle service

Top service

Zeer vriendelijk personeel en wanneer je ook komt ze staan altijd voor je klaar en als het niet uitkomt word er een oplossing gezocht. TOP!!!!

Snelle service

Voor apk langs geweest. Vriendelijk geholpen door de aanwezige monteur.

Uitstekend!!

Zeer goede service and snel gegulpten. Prijs kwaliteit verhouding top!

Snel en vertrouwd

Vriendelijk en heel erg meedenkend

Top service

Ik kom al en tijd bij deze garage. En wordt altijd netjes geholpen. Ben daarom ook erg tevreden met deze garage.

Top garage

Snel, accuraat en goed geholpen met mijn auto

Super.

Wij worden altijd goed en eerlijk geholpen. En tegenwoordig kun je ook tijdens het wachten genieten van heerlijke nootjes en snoepjes, of een kijkje nemen in de show room.

• Prijs/Kwaliteit

Pas geleden een auto gekocht bij AutoFirst Salayi zeer tevreden en wij zijn ook meteen klant geworden voor het onderhouden van onze nieuwe auto, Nogmaals bedankt voor het goede service

Erg tevreden

Een auto gekocht kreeg kosteloos nieuwe Apk erbij en erg vriendelijk.

Uitstekende service

Na vele vervelende ervaringen bij diverse garages wilde ik mij weer bijna wenden tot een (veel te dure) dealer. Uiteindelijk ben ik via Google bij AutoFirst Salayi terecht gekomen. Zowel de service en na-service waren uitstekend!! En als je het vergelijkt met dealer prijzen is de prijs kwaliteit verhouding een verademing. Zowel de eigenaar als andere medewerkers zijn eerlijke vakbekwame mensen die je niets zullen aansmeren. Dank voor de goede service en ik kom zeker terug!

Geweldige auto gekocht

Vorige week een geweldige auto gekocht bij Excellence Cars en een goede inruilwaarde gekregen voor mijn oude auto. Duidelijke afspraken die netjes nagekomen worden. Overzichtelijke, nette voorraad en eerlijke service; ik ben tevreden!

Super service!

Onlangs mijn remschijven en blokken laten vervangen bij AutoFirst. Super service, snel en kwalitatief. Ook nog eens mooie prijzen. Aanrader en ik zal zeker terugkomen voor mijn APK in juli.

Markerkant 15 14

1314 AX Almere