Fantastisch bedrijf.

Ik ben bijzonder goed geholpen.. Er wordt meegedacht en het woord onmogelijk komt daar niet voor. Afspraken op korte termijn zijn geen probleem, alles wordt zeer snel en vakkundig gelegd en afspraken worden op tijd nagekomen. Ik ben zeer tevreden.

Super goed!!

Een warm welkom, super deskundige en snelle service, ik raad KaMeTa iedereen aan!!

Netjes en vakkundig behandeld, en zo blij met de trappen die heel mooi zijn bekleed.

Top ervaring

Top kwaliteit en goede service

Afspraak is afspraak en goede vakmensen.

Goed advies, goed eindproduct

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de dames bij KA-ME-TA. Goed advies betreft het type afwerking voor een rond vloerkleed op maat. Eindresultaat is prachtig!

Ben blij met de vloerbedekking op de trap mooi gelegd . Vriendelijke stoffeerder ik beveel jullie aan bij vrienden. Gr. Ellen

Netjes geholpen door een vriendelijke vrouw

Tapijt uitgekozen bij deze bedrijf met ondervloer voor een kamer van 320/180 netjes geleverd en gelegd.enigste minpunt vond het beetje aan de prijzige kant 650 voor kleine kamertje.maarjah had ook een luxe tapijt uitgekozen.

Wat een mooie trap!

Snel geleverd maar nog belangrijker onze trap Is zeer mooi en professioneel bekleed. Kameta is echt een aanrader.

Hele fijne en goede service! Vakwerk.

Goede uitleg qua mogelijkheden, snelle reactie via de e-mail, WhatsApp en ook telefonisch. Vakman die het komt leggen.

top gedaan

Top goede service ,goede prijs

Vakkundig

Harde werker heel vakkundig. Ziet er keurig uit .

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Waren snel beschikbaar en ons trappenhuis zag er weer top uit toen de stoffeerder klaar was. Contact per mail verliep ook efficiënt.

Goed en snel

Snel gelegd tapijt vriendelijke man.

GOEDE ZAAK EN PERFECT BEHANDELD

Netjes behandeld in de zaak en een perfecte keuze kunnen maken en netjes op tijd gelegd zeer tevreden

Uitstekend!

Uitstekende planning - uitvoering - kwaliteit

Prachtig tapijt, maar niet goed op patroon gelegd

Helaas is het tapijt niet helemaal goed op patroon gelegd. Er mist een halve cm waardoor patronen niet goed aansluiten. Ik heb dit bij tapijtlegger aangegeven. Hij gaf aan dat ik alleen op de grote patronen moest letten. SeE zijn echter ook niet geheel correct. Jammer gewoon!

Uitstekend zeer professioneel

Zo vakkundig in zijn eentje een heel moeilijk huis met veel snijwerk ben zo blij respect voor de man die het bij mij gelegd heeft ik zal iedereen vertellen ga eerst naar tameta vriendelijk houden zich aan afspraak en staan voor perfectie met vriendelijke groet Tina Baart

Keurig

Eindelijk het pantertapijt boor mn trap gevinden Top gelegd door zeer kundige aardige man

Vorige week vrijdag zijn we naar Ka-Me-Ta in Den Haag geweest waar we vriendelijk en vakkundig zijn geholpen. En vandaag zijn onze trappen en overloop al gestoffeerd. Het is netjes gestoffeerd en goed afgewerkt door Willem. Binnen een week! Helemaal blij mee!! Ka-Me-Ta, ga zo door met jullie goede service.

uitstekend

meten,leveren,leggen alles in orde.

In 1 woord FANTASTISCH.

De zeer vriendelijke, behulpzame dame bij Kameta heeft de keukenvloer van mn dromen waargemaakt. Enorm tevreden.

Goed advies in de winkel. Zeer ervaren stoffeerder die heel mooi werk in zeer korte tijd heeft afgeleverd met onze 3 trappen.

Vakkundig veel keus kwaliteit voor een goede prijs

Al jarenlang ons vertrouwde adres voor tapijt. Vriendelijk en vakkundig uitstekende kwaliteit en veel keus!

Snel geholpen. Kon ook snel gelegd worden. Netjes gelegd, was ook op tijd. Fijne ervaring ook met de legger.

Goede service en fijne ervaring !

Twee trappen opnieuw laten bekleden, erg tevreden met het resultaat!

Amsterdamse Veerkade 51A

2512 AH Den Haag

Over KA-ME-TA Tapijt

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In onze 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren, en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 300 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar.