supertevreden

Na wat gesteggel over de begintijden ben ik heel tevreden met het resultaat: mijn trap is weer helemaal opgepimpt, dankzij het zeer professionele en secure werk van een vriendelijke stoffeerder met zeer veel ervaring. Puik werk! En ook bedankt voor de attente administratieve ondersteuning.

Fantastisch bedrijf

Goede service, goed advies en vooral gezellige mensen

Super tevreden

Mijn trappen zijn bekleed met Sisal. De vakman van kameta heeft dit werkelijk geweldig gedaan. Ik ben zeer tevreden. Ook het tapijt op maar is erg mooi!

Goede service voor een eerlijke prijs

Goed geholpen en binnen een paar weken gelegd. Heel blij mee

Aanrader!

In de winkel super aardig en professioneel geholpen door een lieve dame. De stoffeerder heeft zijn werk goed gedaan

Goed werk en snelle en prettige medewerker

Gedegen planning en goede verhouding prijs en kwaliteit. Efficiënt en verloop conform afspraak

gewoon al jaren goede service

Mijn moeder koopt hier al bijna 60 jaar naar alle tevredenheid, nooit klachten ze denken met je mee en geven altijd goed advies.

Hele fijne ervaring

Terugkijkend op de ervaringen geven wij een 10. Echt aan te raden. Fijn geholpen in de winkel in Den Haag, unieke vloerbedekkingen in het assortiment en hebben de koe print voor op de trappen gekozen. Alles 5 juni 2023 (volgens afspraak) door een "rot in het vak" Willem dacht ik, vakkundig gelegd. Ook super dat zij door het hele land leggen. Aanrader.

Netjes gelegd en goede service.

Mijn ervaring in een zin: het ligt er geweldig in.

Aardige stoffeerder en mooi gelegd.

Top!

Via internet dit bedrijf gevonden.Heel erg vriendelijk geholpen met het uitzoeken van het tapijt voor mijn 2 trappen. Diverse tapijten laten zien toen ik vertelde wat ik zocht. Meedenkend, maar niet dwingend. Heel relaxed een keuze kunnen maken. Binnen korte tijd gestoffeerd door de vriendelijkste man aller tijden, die zo zijn best deed op mijn niet al te brede trappen :) Wat een leuk bedrijf is dit!

Heel goed.

Goed advies gekregen en heel netjes geholpen. Voor een mooie prijs 2 trappen laten bekleden. Binnen 2 weken was alles besteld en gelegd. Top.!

Super tevreden en zeer vriendelijk

De man die het kwam leggen was zeer bekwaam aardig en werkte snel en goed grote complimenten. In de winkel goed en vakbekwaam geholpen. Zeker een aanrader

Tapijt prima gelegd door zeer ervaren tapijtleggers

Leveringen van het tapijt keurig op tijd op de 2 overeengekomen dagen. Tapijt uitstekend gelegd, ook bij plinten en drempels en aan 1 stuk bij kamer en suite. Zeer ervaren tapijtleggers en keurig in de omgang. Ongelooflijk hoe ze zo'n dik/zwaar tapijt de trap op dragen. Dit was voor mij de 3e keer Ka-Me-Ta en wederom volkomen tevreden!

Prima voorlichting gekregen in de winkel. Mooi tapijt voor trapbekleding uitgezocht alsmede tapijt ten behoeve van 2 vloerkleedjes voor in de slaapkamer. Alle vloerbedekking tegen redelijke prijzen. De termijn waarbinnen de stoffeerder kan komen is met 1 week zelfs erg snel. Ik kan niet anders zeggen dan dat KA-ME-TA een mooie tapijtzaak is met een heel groot assortiment aan vloerbedekking. Onze trap is op een zeer professionele manier gestoffeerd met mooie vloerbedekking. Daarom raad ik zeker KA-ME-TA aan als tapijtzaak!

Snel en goed

Prettige ervaring en een goede prijs

Slecht gelegd.

De vloerbedekking is mooi. Maar het leggen had beter gekund. Veel zichtbare naden en te veel kleine stukjes wat mijn inziens niet nodig was.

perfect

goede service, perfect gelegd van de trap en vloer

In één woord TOP !

Zeer netjes en vakkundig geholpen en ook heel netjes gelegd. Naderhand bij vragen ook nog keurig netjes geholpen. Veel keur en echt een aanrader !

Heel goede duidelijke en gezellige hulp gehad

Ik werd eerst aan de telefoon en via wattsapp heel goed geholpen Vervolgens in de winkel heel snel weer weg want ik stond dubbel geparkeerd en de vinyl is ook helemaal naar mijn zin

Fantastisch, mega blij met onze trapbekleding

We waren opzoek naar sisal tapijt voor de trappen, enorm goed geholpen bij deze winkel! Heel veel keuze en mega service. Heel mooi afgewerkt. Dank!

Zeer tevreden!

Een vriendelijk no nonsens bedrijf. Goede communicatie en ze denken goed mee. Heel blij met de keuze van mijn traploper die zeer professioneel gelegd is. Vakmanschap!

Aanrader

Leuke persoonlijke benadering. Supermooie vloerbedekking, vakkundig gelegd. Blij mee.

Alles gaat hier perfect!

Goede suggesties, bergrijpen wat je vraagt, mooie producten en een weergaloze stoffering! Zoek niet verder zou ik zeggen. Ben al >40 jaar een hele tevreden klant.

Fantastisch!

Goed geholpen, prachtige kwaliteit tapijt - heel fijne winkel.

Amsterdamse Veerkade 51A

2512 AH Den Haag

Over KA-ME-TA Tapijt

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In onze 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren, en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 300 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar.