100 % flexibiliteit

Vriendelijke en snelle service

De afspraak was erg snel gemaakt! Wij waren nog niet helemaal tevreden na het leggen, maar dit is direct opgelost! Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer!

Ik wilde jullie nog bedanken voor de goede service. Wij zijn echt heel goed geholpen in de winkel. Een hele aardige stoffeerder, die een top werk heeft verricht. Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden.

snelle service en vakmanschap

Ik wilde mijn 2 trappen en hal laten bekleden en werd heel goed geholpen en geadviseerd. Hele snelle service binnen een week kon er al een afspraak gemaakt worden. De man die vervolgens alles heeft bekleed was heel vakkundig en snel. Een harde werker.

Behulpzaam snel en netjes!

Mijn vraag om binnen een week twee trappen te bekleden werd direct positief ontvangen. Ik kreeg goed advies in de winkel met aandacht voor mijn keuze stress. Een week later werd het super netjes gelegd, een zorgvuldige vakman. Heel tevreden en dat mag iedereen weten!

Snelle service

Wij zijn erg tevreden. Na akkoord op de offerte is binnen een dag onze trap gestoffeerd! Erg fijn. Resultaat is ook erg mooi.

Doen wat je beloofd

No nonsens zaak met duidelijke afspraken. Vervolgens de trap zeer vakkundig bekleed. Kortom een aanrader!!

Echt een fijne winkel

Wij hebben onze trao en overloop laten bekleden dooe Kameta. Zowel de kennis en gezelligheid in de winkel als de professionaliteit van de stoffeerder vonden wij echt heel goed. Wij raden Kameta zeker aan!

Snelle levering goede service en vakwerk.

Ka-Me-Ta heeft bij ons een zeer goed gevoel nagelaten. Prettig gesprek, meedenkend, juiste tips en adviezen. De vlotte levering en het vakkundig leggen maakt dat we Ka-Me-Ta tapijt dankbaar zijn met het eindresultaat. We genieten iedere dag van de warme en sfeervolle ruimtes die door "Henk Williams" :) ... Henk en Willem met liefde voor het vak zijn gerealiseerd. Dank daarvoor.

Uitstekend!

Zeer prettige tapijtlegger en waanzinnig netjes gelegd. Met een geweldig resultaat.

Super!

Super snel gelegd!

Xxx

Xxx

Snel, pragmatisch en prachtig tapijt.

Ka-Me-Ta is snel, pragmatisch en heeft prachtig tapijt.

Weer perfect

Ik kom alleen bij kameta. Advies en leggen is altijd heel goed. En ook goede prijzen. Voor iedere portemonnee. Fijne ervaring.

Geweldige service!!!!!

Prachtige vloer, geweldige service, alles volgens afspraak!

Netjes

Netjes

Top bedrijf

Gewoon doen

Heel tevreden

Alles volgens afspraak verlopen , maak je niet vaak meer mee.

Vriendelijke geholpen .

Goede service. Mee denkend. Vriendelijk

ZEER DESKUNDIG TE WOORD GESTAAN

GOED GEADVISEERD, EN TEVREDEN MET DE AANKOOP VAN HET TAPIJT

Vriendelijk te woord gestaan. Goed advies gekregen en degene die het vinyl kwam leggen, een echte Pro! Goede kwaliteit en ook nog een normale prijs. Echte aanrader

Top geregeld

Snel en goed contact via e-mail. Ruime keuze in de winkel. Onze trappen zijn supersnel en prima bekleed!

Top geregeld

Écht hartstikke leuk!

Leuk geholpen, goede service en alles is mogelijk! Kwaliteit is mooi en de prijs is prima!!

Écht hartstikke leuk!

Amsterdamse Veerkade 51A

2512 AH Den Haag

Over KA-ME-TA Tapijt

Al meer dan 50 jaar is KA-ME-TA Tapijt een begrip in en rondom Den Haag. In onze 900 m² grote winkel vindt u alle soorten vloerbedekkingen. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is KA-ME-TA Tapijt de vloerenwinkel voor deskundig advies. Bij KA-ME-TA Tapijt bent u aan het goede adres voor: tapijt, vloerkleden, trapbekleding, tapijttegels, vinylvloeren, en kunstgras. Zo beschikken wij over 600 rollen tapijt en 300 rollen vinyl in alle soorten en maten. Vanuit onze vloerenwinkel met eigen magazijn is alles direct uit voorraad leverbaar.