De spellen waren wat snel afgelopen hadden wel iets langer gemogen kwam vooral omdat we zo gelachen hebben met elkaar.
Dank voor het achterlaten van deze mooie 5 sterren en de 10. Goed teken dat de spellen langer mogen duren, haha! Bedankt voor jullie komst Marianne!
Goed geregeld, mooie locatie
Bedankt Tim voor het achterlaten van deze mooie review!
Heel erg leuk bedrijfsuitje gehad!
Dankjewel Marleen voor het achterlaten van deze mooie review! Tip nemen we zeker mee! Dank voor jullie komst.
Leuke activiteiten gehad
Bedankt Peter voor het achterlaten van deze mooie recensie!
Wij hadden op vrijdag 13 september lekker weer, mooie route verzorgt door Liever Buiten. Jeugdsentiment alom. Liever buiten was erg goed bereikbaar voor onze vragen onderweg.
Dankjewel Rianne dat je zo'n mooie review hebt achtergelaten. Fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad tijdens het solex rijden! Dank voor jullie komst.
Mooie locatie, goed opgevangen met koffie en gebak, leuke spellen en top begeleiding. Daarna nog een barbecue met alleen maar verse producten. Aan te raden voor een leuke buitenactiviteit met een grote groep.
Bedankt nog Bram voor het achterlaten van deze fantastisch mooie review! Goed om te lezen dat jullie genoten hebben van een geweldige personeelsdag bij ons. Dank voor jullie komst!
Vriendelijke ontvangst, toffe activiteiten, alles prima georganiseerd.
Bedankt nog Sander voor het achterlaten van deze mooie review!
Wij hebben ons teamuitje doorgebracht bij Liever Buiten. Wij hebben een activiteit gehad en daarna heerlijk gebarbecued met zijn alle. Het was erg gezellig en heel goed georganiseerd.
Dankjewel voor deze super mooie review! Goed om te lezen dat jullie bedrijfsuitje naar wens was. Dank voor de komst!
De kinderen hebben expeditie Robinson kids spel gedaan . Alle kinderen hebben het heel erg leuk gehad. Alles was goed geregeld!
Fijn Dian om te lezen dat het kinderfeestje met Expeditie Robinson geslaagd was! Dank voor jullie komst.
Paintballen was erg leuk voor de jongens van 8 jaar. De begeleiding was ook top! Echt een aanrader.
Dank voor deze mooie beoordeling Monique! Leuk dat jullie bij ons langskwamen.
Activiteit is leuk opgezet met verschillende spellen. Elk spel vraagt weer wat anders, waardoor dit de expeditie robinson activiteit afwisselend maakt.
Dankjewel nog Maud voor het achterlaten van deze mooie review!
hallo was super leuke fenne gastvrouw genoten
Dankjewel nog Wilmie voor het achterlaten van deze mooie review!
Goed geregeld, vooraf extra adviezen ontvangen. Fijn en ontspannen ontvangst. Echte Brabantse gemoedelijkheid.
Bedankt Kees voor deze leuke en mooie review!
Het was top geregeld, met erg enthousiast personeel! En een heerlijke bbq! En een hele fijne communicatie vooraf!
Hartelijk dank voor deze mooie review Judith! Fijn dat jullie genoten hebben van een leuke avond. Dankjewel voor jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
Het was een leuke middag, hadden ook mooi weer (is ook wel fijn). Het was op sommige plekken een beetje moeilijker, maar dat maakt het spannend. Ik zou een paar emmers een beetje dieper zetten, zit soms wel een erg hoge rand op. Hahaha
Dank voor deze mooie review Marie-Louise! Groetjes Team Liever Buiten
2 mooie paintball mogelijkheden en ruimte erbij om te voetballen. Leuke locatie en goede uitleg / begeleiding.
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Groetjes Team Liever Buiten
Goed ontvangst, goede uitleg en een goeie tijd.
Bedankt Ronan voor dit mooie cijfer en deze mooie review! Leuk dat jullie bij ons langskwamen. Groetjes Team Liever Buiten
Zijn met de hele familie hier geweest, mooi is dat het we allemaal op 1 locatie zijn,iedereen is sportief bezig en kan iemand niet meedoen is hij er wel bij en kan alles mee maken, veel plezier voor oud en jong, Goed verzorgd en goed georganiseerd
Beste Hennie, Bedankt voor je bericht en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Dankjewel voor jullie komst, fijn dat jullie genoten hebben! Groetjes Team Liever Buiten
We zijn met een erg diverse groep, van verschillende leeftijden, van 35 tot 80 jaar wezen boeren bos golfen. Het was een verrassing en ik denk niet dat iedereen meteen enthousiast was. Maar door het enthousiasme van Lieke, werden de mensen dat vanzelf en het voordeel is ook dat je door het wandelen toch lekker kunt kletsen en elkaar leert kennen. Zeker als de ene sportiever is, dan de andere.
Dankjewel Rianne voor deze mooie review! Leuk dat jullie langskwamen. Groetjes Team Liever Buiten
Het was helemaal geweldig met een groep wilde jongens! Lekker frietjes gegeten als afsluiter en iedereen uitgeput weer mee naar huis genomen.
Fijn om te horen Hanneke dat jullie het super vonden! Dank voor de komst! Groetjes Team Liever Buiten
Helemaal super ook fijn dat er kachels en dekentjes waren ;)
Super mooie review Suzan, dank hiervoor! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Ook voor de tip, is zeker een goed idee. Dank voor jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
Goed georganiseerd. Leuke mensen die de spellen met ons deden. Wij waren er met het bedrijf en echt een aanrader. Bbq was ook goed. Dus kan niet anders dan er 5 sterren voor geven.
Dankjewel Marlous voor deze fantastische review! Leuk dat jullie bij ons langskwamen. Groetjes Team Liever Buiten
Lieke weer bedankt voor onze gezellige familie dag alles weer TOP geregeld en weer voor herhaling vatbaar.
Heel graag gedaan. Dank voor deze mooie review en jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
Goede ontvangst; fijne plek om te zitten. Het weer speelde natuurlijk ook een belangrijke rol daarin. Heerlijk stuk gebak met koffie/thee/ranja. Boerenzeskamp erg geslaagd; voor de kleinere kinderen was er eventueel ook wel een rol. Fijn dat we onze loterij ook mochten houden en dat daar met de start van de BBQ rekening werd gehouden. BBQ; heerlijk vlees, salades; kortom goed. Even naborrelen was ook prima.
Heel fijn om te lezen Marc dat jullie genoten hebben van een gezellige en goed verzorgde familiedag! Dank voor jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
De spelletjesmiddag is super goed verlopen en iedereen had het goed naar zijn zin! Wij speelde "Alles mag op Brugge" en was zeer geschikt voor als je een spelletjesmiddag wil plannen die fysiek niet zwaar is. De barbecue was goed verzorgd en super lekker. De communicatie was goed met Liever Buiten en ik zou het zeker anderen aanraden!
Super mooie review Chanou, dankjewel hiervoor! Leuk dat jullie bij ons langskwamen! Groetjes Team Liever Buiten
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!