Leuke, gezellige locatie

Leuke activiteiten Boerenbosgolf en alles mag op Brugge gedaan.

• Soort activiteit boerenbosgolf en alles mag op Brugge
  • Aantal deelnemers 27
  • U kwam voor een Bedrijfsuitje
  • Heeft u nog tips? Boerenbosgolf allemaal dezelfde ballen gebruiken is eerlijker. Met een grote groep zorgen dat er 2 personen op de groep staan. 1 voor de activiteit en de andere voor de catering

We vonden het een zeer geslaagde activiteit

Leuk programma, enthousiaste begeleiding, goed georganiseerd. lekker gebak

• Soort activiteit Boerenzeskamp
  • Aantal deelnemers 13
  • Heeft u nog tips? Ga zo door

Heerlijke avond gehad!

We hebben door deze activiteit een heerlijke avond gehad met de nieuwe klas!

• Soort activiteit Alles mag op Brugge
  • Aantal deelnemers 15
  • U kwam voor een Teamuitje
  • Heeft u nog tips? /

uitstekend vermaak!

We hebben twee spellen gedaan en veel lol gehad. De lunch tussendoor was ook uitstekend.

• Communicatie
  • Soort activiteit zeskamp en kidnapspel
  • Aantal deelnemers 10
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Gemakkelijk, ontspannen, goed geregeld en een geweldige middag!

Heel gemakkelijk, mooie omgeving, geen zorgen, goede organisatie en vriendelijk.

• Soort activiteit Paintballen
  • Heeft u nog tips? Nee

Mooi paintball veld met tal van opties en eigen inbreng mogelijk.

Wij hebben met ons team, een paintball arrangement geboekt. 1 verbeterpuntje: er zijn maskers die minder snel beslaan. dit was af en toe een beetje lastig. Rest was echt super! Mooi groot veld, tal van opties om te spelen en eigen inbreng mogelijk (spelvorm). Toffe begeleider die alles in goede banen heef geleid. Was super geregeld allemaal. Ook het mee denken vanuit de organisatie was top.

• Soort activiteit Paintball
  • Aantal deelnemers 18

Fantastische familiedag

We hadden een heerlijke dag. Lekker buiten op het platteland met leuke spellen waarbij samengewerkt werd.

• Soort activiteit Alles mag op Brugge
  • Aantal deelnemers 10

Ontzettend leuk, mooie plek

Bij Liever Buiten hebben we paintball gedaan en kruisboogschieten. Het was fantastisch verzorgd, en het ligt op een hele mooie plek. Je kan er echt van alles doen, en iedereen is super aardig. Echt een super ervaring, dankjewel aan alle leuke werknemers.

• Soort activiteit Paintball, kruisboogschieten
  • Aantal deelnemers 6

Fantastische dag!

Leuke locatie! Expeditie Robinson en Bumper Ball als teambuilding. Aansluitend met een goed verzorgde BBQ. Wij hebben een TOP dag gehad.

• Soort activiteit Expeditie Robinson en Bumper Ball
  • Aantal deelnemers 30
  • U kwam voor een Bedrijfsuitje
  • Heeft u nog tips? Evt. een verwarmingslamp voor als het kouder wordt. En een binnen ruimte voor als het regent, maar dit was voor ons gelukkig niet van toepassing.

Supergezellig en goed georganiseerd

Familieuitje bij Liever Buiten, boerengolf - goed voor een paar lachpartijen. Afsluiten met bbq, lekker, ruim voldoende en pro-actief door Liever Buiten naar het naastgelegen café verplaatst vanwege slecht weerbericht. Hele vriendelijke mensen.Top!

• Soort activiteit Boerengolf
  • Aantal deelnemers 19
  • Heeft u nog tips? Nee

Super leuke ervaring met kinderpaintball

Hartelijk ontvangen op locatie. Goede instructie gekregen en super leuk gespeeld. Geslaagd kinderfeestje voor 8 kinderen uit groep 8!

• Soort activiteit Kinderpaintball
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

De kinderen vonden het leuk

Leuk maar had meer interactie met de kinderen verwacht. Werden het bos ingestuurd en moesten maar wat doen. Ik had verwacht dat er iemand mee het bos in ging voor aansturing of vermaak als het niet zo goed ging. De koeien vonden ze eigenlijk het leukste * 1 kindje minder 1 week van tevoren aangegeven zou verwerkt worden. Maar tot heden geen geld terug ontvangen.

• Soort activiteit Archery tag
  • Heeft u nog tips? Meer interactie met de kinderen

Het was een super geslaagde familiedag!! Het weer speelde gelukkig ook goed mee, maar het bosgolfen was echt leuk. De jongste deelnemer was 5 jaar en de oudste was 85 jaar en iedereen vond het een leuke dag. Leuke begeleiding ook, we komen zeker nog eens terug!

• Soort activiteit Bosgolf
  • Aantal deelnemers 24
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Ondanks de regen een erg leuke ochtend

Wij hebben met onze familie (8 volwassenen, peuter en baby) de fungames gespeeld. We hebben het erg naar ons zin gehad en veel gelachen. De koffie met vlaai was heerlijk. Er was een overkapping om onder te spelen als het regende. We werden begeleid door twee vriendelijke spelleiders. De kindjes mochten ook even kijken bij de koeienstal. Contact vooraf was ook erg prettig. Super!

• Soort activiteit Fungames
  • U kwam voor een Familiedag
  • Heeft u nog tips? bewegwijzering parkeerplaats bij de oprit aan straat

Complimenten voor de snelle, duidelijke en fijne communicatie. De ontvangst was erg hartelijk, de locatie prima en de spellen waren erg leuk en divers. Ik zou het iedereen aanraden en hopelijk komen wij volgend jaar terug met onze brugklassers! Topdag!

• Soort activiteit Meerkamp
  • Aantal deelnemers 266
  • U kwam voor een Schoolreisje

in één woord GEWELDIG

Ons familiefeestje was een echt feest. Dank zij de perfecte informatie vooraf via de mail, op een vriendelijke toon, van Lieke. Alles ziet er perfect verzorgd uit. De spelmaterialen allemaal prima. Als er mensen in de groep zijn die nog aarzelen, worden ze vanzelf meegesleept door het enthousiasme van de spelleiders van Liever Buiten. Een echte aanrader!!

• Communicatie
  • Soort activiteit Boogschieten: goede instructie en permanent toezicht. prima materiaal. Boeren bowling: heel leuk bedacht!! Boeren Bosgolf: heel leuk vooral door de spelregels waardoor de hele groep steeds bij elkaar blijft
  • Aantal deelnemers vijf
  • U kwam voor een Familiedag
  • Heeft u nog tips? ga zo door team!!

Super leuke middag!

Kinderfeestje gevierd met paintballen. Super goed verzorgd, de kinderen hebben een kei leuke middag gehad!

• Soort activiteit Kinderpaintballen
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Een geweldige dag beleefd met mijn vrienden.

Samen met Liever Buiten heb ik een vrijgezellenfeest op maat georganiseerd. Met onze groep (23 man) hebben we lekker gegeten, gedronken en plezier gehad met diverse activiteiten. Het organiseren ging soepel dankzij de flexibiliteit en snelle reacties van Liever Buiten. De activiteiten waren goed georganiseerd en werden goed begeleid door het personeel. Ook was het materiaal tip top in orde, de paint ball wapens schoten goed en secuur, en de overalls en maskers waren schoon en verzorgt. Al met al een top dag gehad!

• Soort activiteit Paint ball
  • Aantal deelnemers 23
  • U kwam voor een Vrijgezellenfeest

Een super geslaagd kinderfeest

We zijn heel hartelijk ontvangen. Op een mooie locatie. De kinderen kregen heldere uitleg en goede materialen. Hebben flink wat rondes paintball gespeeld. Fijn dat je er ook goed kon zitten, drinken en snoepen.

• Soort activiteit Kinder paintball
  • Heeft u nog tips? -

Super locatie voor ons kinderfeestje!

Super locatie, en alles goed geregeld! De jongens hebben heerlijk kunnen paintballen. Goede uitleg, leuk terrein, ook hadden de jongens ruimte om even te voetballen. Goede en snelle communicatie. Zeker de moeite waard.

• Soort activiteit Kinderpaintball
  • Heeft u nog tips? Geen tips

Leuke, gezellige en af en toe hilarische spelletjes

Wij hebben ruim anderhalf uur veel plezier beleefd tijdens de spelletjes van de boeren zeskamp. Uiteraard werkte het weer perfect mee en werden de spelletjes voortreffelijk geleid door Lieke van Liever Buiten. Van jong tot oud, iedereen kon meedoen en deed dat vol enthousiasme. Echt een aanrader om samen actief buiten te zijn en te strijden tegen elkaar in teamverband.

• Soort activiteit Boeren zeskamp
  • Aantal deelnemers 9

Gezellig, flexibel en buiten

Wij waren met 48 rugbyers gaan paintballen onderweg naar Duitsland. Van tevoren was alles duidelijk en er werd goed mee gedacht over de behoeften van de spelers. Bij aankomst was er een super enthousiast team die vooral niet te moeilijk deed en erg flexibel was ondanks dat er soms wel bijzondere situaties zich voor deden. Wij vonden het fantastisch!

• Soort activiteit Paintballen met Rugby
  • Aantal deelnemers 48
  • U kwam voor een Schoolreisje, Teamuitje
  • Heeft u nog tips? Advies over het dragen van een bril

Geweldige middag gehad

Verjaardag van mijn man gevierd met kinderen en kleinkinderen bij Liever Buiten. Mee gedaan aan expeditie Robinson. Goed verzorgd, prachtig terrein, enthousiaste begeleiding en hele leuke spellen. Vooral leuk ook dat de kinderen mee konden doen (7 en 8). Afgesloten met n potje voetbal op t veld en n drankje. We komen zeker eens terug.

• Soort activiteit Super leuk
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Top uitje voor onze jongens van de dagbesteding!

• Soort activiteit Paintball
  • Aantal deelnemers 14
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Leuke plek met leuke activiteite

Ondanks het warme weer, prima kinderfeestje gehad. Er was een sproeier geplaatst waar de kinderen dankbaar gebruik van gemaakt hebben en er was voldoende schaduw.

• Soort activiteit boerenzeskamp
  • Aantal deelnemers 9
  • Heeft u nog tips? Ga zo door

Bruggenseweg 12

5752SC Deurne

06 23 09 00 35

Over Liever Buiten

Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!