Bedankt voor deze leuke reactie Jos! Fijn dat jullie een goede ervaring hebben gehad. Dank voor jullie komst en graag tot nog eens.
Leuke spellen goed georganiseerd echt een aanrader.
Bedankt voor deze 10 Jacquelien! Graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Hele mooie locatie met enthousiaste medewerkers . Aanrader
Dank voor deze positieve review Jesper! Wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Team Liever Buiten
we zijn met onze personeelsvereniging geweest om te paintballen, dit is zeer goed bevallen en zullen hoogstwaarschijnlijk nog een keer terug komen voor nogmaals te paintballen of een van de andere activiteiten. mooie locatie in het buitengebied.
Dankjewel voor deze uitgebreide reactie met dit super mooie cijfer! Leuk dat jullie langskwamen en wij zien jullie graag nog eens terug voor Paintball of een andere activiteit. Groetjes Team Liever Buiten
We hebben erg genoten. Goede uitleg gehad van Fenne en ze was geduldig met ons. Fenne paste de spellen aan als wij iets anders leuker vonden. Gastgerichtheid is top. Complimenten. Alle instructeurs groette ons ook. Super dag gehad!
Dankjewel voor deze super positieve reactie Aldi! Fijn dat de spellen voor jullie leuker werden gemaakt en dankjewel voor de complimenten over onze collega's. Graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Goed georganiseerd en super leuk gedaan!
Bedankt voor deze mooie review Chantal! Groetjes Team Liever Buiten
Wederom een superleuke activiteit bij jullie gedaan, kinderen hebben genoten. Goed en duidelijk geregeld vooraf en activiteit werd goed begeleid. Leuke omgang met de kinderen, goede materialen, enthousiaste begeleiding, het was top.
Fijn om te horen Fanny dat jullie genoten hebben van het kinderfeestje! Dank weer voor jullie komst. Groetjes Team Liever Buiten
Mooie locatie , we hadden n warm welkom van lieke. Zij heeft ook het kinderfeestje begeleid. Vooraf de kids een duidelijke uitleg gegeven en gezegd wat de regels waren . De kinderen hebben meerdere keren gezegd dat ze nog nooit zo’n leuk kinderfeestje hebben gehad . We deden paintpall. Daarna hebben ze nog even gevoetbald . Kortom het was super geslaagd!
Hoi Tamara, Hartelijk dank voor deze leuke super positieve review en dit mooie cijfer! Dank voor jullie komst en heel graag tot nog eens. Groetjes Team Liever Buiten
Kinderfeestje gehad, all in. Super begeleiding, kinderen hebben genoten. We zullen jullie zeker aanbevelen.
Dank voor deze complimenten Dorien, top! Groetjes Team Liever Buiten
Geslaagde dag, Paintball en aansluitend bbq. Het was allemaal goed geregeld.
We hebben met zijn alle een leuke activiteit gehad. Ik heb alleen maar goede reacties gehad van onze medewerkers. Mooie is dat iedereen (alle leeftijden, mits niet geblesseerd) mee kon doen.
Hoi Peter, Hartelijk dank voor jou terugkoppeling. Fijn om te lezen dat jullie een leuke activiteit hebben gehad met de collega's en dat de medewerkers enthousiast waren. Dank voor de tip, kunnen we zeker wat mee! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Liever Buiten
Boerenbosgolf gespeeld met 2 groepen. I.p.v 1,5 uur hebben wij er 2.5 uur over gedaan. Dit was voor sommigen iets te lang. maar ik vond het leuk! Ontvangst was goed, enthousiast team.
Dankjewel voor de terugkoppeling Nicoline. Goed om te lezen dat het bosgolf verder leuk is geweest! Bedankt voor het komen. Groetjes, Team Liever Buiten
Leuke ontvangst, enthousiaste staff, leuke plek om ook een drankje te doen en leuke activiteit!
Hartelijk dank voor je reactie Lucas, fijn dat jullie een leuk uitje hebben gehad! Dank voor jullie komst. Groetjes, Team Liever Buiten
De diversiteit van leeftijd en gezondheid binnen de meiden groep was geen probleem voor Liever buiten. Zij hebben hier goed op ingespeeld door spellen ter plekken aan te passen zodat een ieder mee kon!
Hoi Sharon, Dankjewel voor deze positieve reactie. Goed om te lezen dat jullie genoten hebben van een top vrijgezellenfeest bij ons! Dankjewel voor het komen en graag tot nog eens! Groetjes, Team Liever Buiten
Wij hebben een fantastisch uitje gehad. Goede begeleiding!
Hoi Lidia, Goed om te lezen dat het een leuke dag was en de begeleiding goed! Dank voor jullie komst en graag tot nog eens. Groetjes, Team Liever Buiten
De kinderen hebben een hartstikke leuke middag gehad! Fijne begeleiding, mooie locatie, alles goed geregeld. Bedankt!!
Heel fijn om deze enthousiaste reactie te lezen Anne, dankjewel hiervoor! Groetjes, Team Liever Buiten
Kinder Paintball, erg spannend en leuk om te doen met kinderen van 11-12 jaar. Stoere overals en masker op een mooie verzorgde en overzichtelijke locatie met goede begeleiding.
Hoi John, Hartelijk dank voor deze recensie! Graag tot nog eens! Groetjes, Team Liever Buiten
Erg leuke ervaring voor de kinderen. Met name het paintball. Ook de dame die ons geholpen heeft was erg aardig. Wat een minder prettige afdronk was is dat er tegen mij en mijn partner gezegd werd dat er genoeg friet over was en we dus wel mee konden eten. Daarna kregen we de rekening gepresenteerd daarvoor, dat voelde niet fijn. Ook het tweede drankje werd ons achteraf aangegeven dat er kosten voor geteld worden. Al met al 15eu bovenop het al betaald bedrag.
Hoi Tom, Bedankt voor de terugkoppeling. Vervelend dat er wat verwarring is ontstaan over het bij betalen voor de friet met snacks en een drankje voor de ouders. Fijn dat de kinderen verder wel genoten hebben van het Paintballen. Dank voor jullie komst. Groetjes, Team Liever Buiten
Wij hebben met ons team van 43 personen een rondleiding over de veehouderij gehad, een lunchbuffet en de boerenzeskamp. Alles was prima georganiseerd. Goede meedenkende begeleiding en een fantastische locatie. Wij hebben genoten!
Dag Joyce, Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Top om te lezen dat jullie een leuke teamdag hebben beleefd bij ons. Dank voor de komst! Groetjes, Team Liever Buiten
Leuke locatie met gezellig personeel die ervoor zorgen dat je een leuke dag hebt. Alles wat goed geregeld. Fijna communicatie en snel geregeld.
Hoi Dylan, Dankjewel voor je feedback. Fijn om te horen dat jullie het goed geregeld vonden! Graag tot ziens. Groetjes, Team Liever Buiten
Kinderfeest gehouden, leuk en sportieve middag geworden.
Beste Linder, Dank voor jullie positieve review! Graag tot nog eens. Groetjes, Team Liever Buiten
Met een kinderfeestje voor jongens van 9 jaar gaan kinderpaintballen. Dat de balletjes niet kapot gingen gaf wel discussie of je nu wel of niet af was. Maar het terrein, de begeleiding waren goed. De soldaten pakken erg leuk. De kinderen vonden het geweldig.
Hoi Maaike, Hartelijk dank voor jou leuke review! Wat fijn om zo'n mooi compliment te krijgen over onze collega's. Dank voor de tip en goed om te horen dat de kinderen het geweldig vonden. Dankjewel voor jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
De 2 jongens die de middag verzorgden deden het leuk. Mooie locatie!
Hoi Hilde, Dankjewel voor je positieve review! Graag tot nog eens. Groetjes Team Liever Buiten
Met 8 kinderen van onze BSO zijn we op bezoek geweest bij Liever Buiten voor het kinderpaintballen. De kinderen mochten heel veel verschillende duels uitvoeren en werden na ieder spel gewisseld van groepjes. Ze werden steeds vrijer en kundiger. Wij hebben genoten van het kijken en de kinderen hebben genoten van het spel, het blikje frisdrank wat te koop was en heerlijk smaakte na het harde werken en het kijken bij de kalfjes en koeien. Wat een heerlijke locatie en super lieve, vrolijke en meedenkende mensen. Wij kunnen niet wachten tot vanmiddag. Dan gaan we met 33 kinderen van de BSO op bezoek voor het spelen van Boerenzeskamp. Zin in!!!!!
Hoi Tamara, Wat een geweldige complimenten! Dankjewel hiervoor, fijn dat jullie genoten hebben. Heel graag tot nog eens. Groetjes Team Liever Buiten
Hartelijk ontvangen, spontaan en spelregels werd goed uitgelegd.
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!