Fijn contact vooraf, goed ontvangt, leuke begeleiding, leuke activiteiten. We hadden goed weer, maar bij slecht weer wel minder leuk. Leuk voor met een vrienden groep
Hartelijk dank voor jullie reactie, fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad! Groetjes Team Liever Buiten
Wij hebben als leiding uitje van Jong Nederland Zeilberg kidnapped gelopen, onze leiding heeft zich goed vermaakt !
Hoi Lisanne, Dank voor je leuke review! Fijn dat de leiding zich goed vermaakt heeft. Tot de volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Tijdens de activiteiten: expeditie Robinson en bumperball hebben wij als familie een zeer geslaagde middag gehad. Tevens was dit een leuke afwisseling, doordat je in eerste instantie team gericht werkt. En bij bumperball uiteindelijk ook nog een beetje kunt beuken. Dus in één woord top!
Dag Mirna, Dankjewel voor je reactie. Goed om te lezen dat jullie een zeer geslaagde middag hebben gehad bij ons. Dank voor jullie komst! Groetjes, Team Liever Buiten
Gezellig potje paintballen met vrienden. Veld is genoeg beschut en heeft een perfecte grote voor 10 personen. We waren wel iets eerder klaar dan gepland omdat de balletjes op waren maar dat kwam goed uit omdat het begon te regenen.
Hoi Jeroen, Dankjewel voor je reactie. Fijn om te horen dat jullie een gezellige middag hebben gehad met vrienden. Dank voor jullie komst! Groetjes, Team Liever Buiten
We hebben Liever Buiten bezocht voor het laatste basisschool kinderfeestje voor mijn zoon en zijn vriend(inn)en. Het was heel geslaagd! Ze hebben op een hele fijne manier lol met elkaar gehad. Ze hebben gepaintbald en hadden zelfs nauwelijks tijd om te zitten en wat lekkers te eten. Ze wilden door!
Contact voor overleg via mail verliep goed, snel en efficiënt. De middag zelf met het kinderpaintball was goed georganiseerd. Met goede uitleg en begeleiding. Het was echt heel erg leuk.
Hoi Jacqueline, Hartelijk dank voor je leuke reactie! Fijn dat jullie genoten hebben van deze middag. Dank voor jullie komst. Groetjes, Team Liever Buiten
Vriendelijk ontvangst, leuke spelletjes. En door de dames goed gepresenteerd.
Dankjewel Anne voor deze super positieve beoordeling. Graag tot nog eens. Groetjes, Team Liever Buiten
Met een aantal vrienden lekker wezen paintballen. We werden goed ontvangen met een praatje en een drankje. Daarna paintballen met onbeperkt ballen plus een konijnenpak. Al met al flink genoten en flink wat blauwe plekken.
Dankjewel voor je review Daan, fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van jullie vriendendag! Dank voor jullie komst. Groetjes, Liever Buiten
Tijdens onze werkweek stond teambuilding en samenwerken centraal, dankzij liever buiten hebben we hier op een leuke manier aan mogen werken! Uitleg was super, leerlingen enthousiast en een heerlijk ochtendkrant was een feit!
Hartelijk dank voor je positieve review Dominque. Leuk dat jullie en de leerlingen lekker enthousiast waren. Dank voor de boeking en graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Liever Buiten
Fijne lokatie, goede uitleg door Bas met enthousiasme. Paintballen met verschillende spellen en jongens helemaal enthousiast
Dank voor deze top reactie Trudy! Tot nog eens. Groeten, Team Liever Buiten
Er zit een onderdeel bij voor iedereen. Dus je hoeft niet alleen slim of sportief of handig te zijn. Iedereen blinkt ergens anders in uit
Hoi Carla, Dankjewel voor je reactie en je positieve review! Ook dank voor de tip wat de bewegwijzering betreft. Tot nog eens. Groetjes Team Liever Buiten
Het was een superleuk kinderfeestje. De meiden hebben echt genoten! De begeleiding was goed en er werd echt geluisterd naar suggesties van de meiden. Leuk dat wij als ouders mee mochten doen (er waren 2 knn op vakantie). Onze dochter vond dat helemaal geweldig!
Hoi Inge, Dankjewel voor je super positieve review! Leuk om te lezen dat de meiden (en ouders) genoten hebben ;). Dank voor jullie komst en graag tot nog eens. Groetjes, Team Liever Buiten
Activiteit: Expeditie Robinson Afwisselende activiteit (sportief, puzzelen, spellen) voor elke doelgroep. Enthousiaste leiding op mooie locatie!
Dankjewel voor je positieve reactie Jacqueline! Groetjes, Team Liever Buiten
Wij hadden gekozen voor kinder paintball voor het kinderfeestje van mijn dochter die 8 jaar is geworden. Hoewel het begin voor een enkeling best spannend was, stonden zowel de jongens als de meiden na 1 minuut in het veld. Ze waren allemaal super enthousiast en deden allemaal goed mee. Het was echt een super middag! Zeker een aanrader!!
Hoi Mieke, Hartelijk dank voor je leuke reactie. Fijn om te lezen dat jullie een super middag beleefd hebben. Dank voor jullie komst en graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Leuk veel activiteiten bij elkaar leuke locatie !
Hartelijk dank voor je positieve review Albert!
We werden goed ontvangen Goede uitleg en veel lol gehad Voor herhaling vatbaar
Hoi Pieter, Dankjewel voor deze positieve review! Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van een leuke middag! Tot nog eens. Groetjes Team Liever Buiten
We werden heel hartelijk ontvangen en vlot voorzien van koffie met appelgebak. Daarna kregen we een duidelijke, korte uitleg over het bosgolven en hebben veel plezier gehad met het mikken van de bal in de emmers langs het bospad. Boomwortels en takken waren natuurlijke barrières...en uitdagingen ;-) Zon op onze bol en veel lol.
Als wat we die dag gedaan hadden was fantastisch. De lunch en de barbecue was fantastisch verzorgd. Het handboog en kruisboog schieten was zeer Leuk om te doen. En de mensen die daar werken waren zeer vriendelijke en gezellig.
Goedemorgen Peter, Hartelijk dank voor je reactie. Goed om te horen dat jullie genoten hebben van een fantastische dag! Hopelijk tot nog eens! Dank voor jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
Alles mag op Brugge, zorgt voor een leuke sfeer voor de gehele groep en iedereen kan mee doen! Lieke begeleiden het spel erg leuk! Wij kijken terug op een leuke middag.
Dankjewel voor je super leuke reactie Lisa! Fijn dat jullie positief terug kijken op een leuke middag! Tot nog eens. Groetjes, Team Liever Buiten
De begeleiding was goed, en de kinderen hebben genoten. Mooie locatie.
Hoi Ellie, Dankjewel voor je leuke reactie. Top dat de kids hebben genoten. Graag tot nog eens! Groetjes, Liever Buiten
Kinderfeestje van mijn zoon van 8 met 8 van zijn vriendjes was heel geslaagd. Instructeur voelde de jongens goed aan en er was veel afwisseling in de spellen. Na afloop werd hard geroepen: beste feestje ooit! Dus wij waren blij.
Hoi Peggy, Wat een leuke reactie! En dat is zeker een reactie waar je heel blij van wordt, wij ook :). Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Het was erg leuk. We hebben paintbal gedaan. Dit was erg leuk. Met leuke speelvelden. Veel ballen dus we konden vooruit. Daarna bumperball erg leuk ook erg intensief… Goed georganiseerd. Leuk welkom en zeker de moeite waard een echte aanrader voor iedereen.
Hoi Marjolein, Dankjewel voor je super leuke positieve review! Leuk die complimenten. Graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Super gezellige teammiddag gehad.
Goedemorgen Harco, Dankjewel voor deze goede review! Top om te lezen dat jullie een gezellige teammiddag hebben gehad. Dank voor jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
Neem het enthousiasme van Lieke, maak dan gebruik van de professionele middelen en je hebt een heerlijke Liever Buiten ervaring. Echt een aanrader! Koos
Koos goedemorgen, Dankjewel voor je review! Erg leuk om te lezen! Dank voor de complimenten. Graag tot nog eens! Groetjes, Team Liever Buiten
Wij hadden de quiz: 'Alles mag op Brugge'. Lieke kwam bij ons thuis en mede dankzij haar hebben we een top middag gehad. Het spel stimuleert plezier en groepsgevoel en zorgt voor een onvergetelijke middag!
Dankjewel voor je review Wessel! Leuk dat jullie genoten hebben van het spelprogramma Alles mag op Brugge! Dank voor jullie boeking en enthousiaste deelname! Groetjes, Team Liever Buiten
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!