Super begeleiding met veel humor!
Goedenavond Vivian, Dankjewel voor je feedback. Erg leuk dat jullie het een geslaagd feestje vonden! Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer. Groeten, team Liever Buiten
we waren met een groep van 26 vrienden vanuit Beek en Donk naar Liever buiten en hebben een super middag gehad. We hebben bumpervoetbal gedaan en alles mag op brugge, is echt lachen. Zeer goed verzorgd en super vriendelijke mensen. Wil je een middag echt lachen en veel plezier hebben is dit echt een aanrader. bedankt voor de leuke middag, gr. John van den Heuvel
Hartelijk dank voor deze leuke review. Super dat jullie genoten hebben van een geweldige middag! Graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
De jongens hebben een super leuk paintball feestje gehad. Goed begeleid en georganiseerd, leuke mensen.
Hoi Elske, Leuk reactie! Fijn dat jullie een super feestje hebben gehad. Hopelijk tot nog eens. Groetjes Team Liever Buiten
We zijn goed ontvangen. De speluitleg werd duidelijk aan de kinderen gegeven. De Kids hebben genoten van het paintballen!!
Dankjewel voor deze top beoordeling Joyce!
Leuk dagje uit gehad! Een vriendelijk brabants ontvangst met een bakske koffie. Een gezellige begeleiding bij de activiteiten. Lunch was goed verzorgd met voldoende keuzes. Op tijd ruimte voor een welverdiende pils. Al met al een topdag... Klein minpuntje was dat de wedstrijdleiding partijdig was :)
Hoi Stijn, Dankjewel voor je reactie! Leuk dat jullie een fijne dag hebben gehad. Schandalig dat die wedstrijdleiding partijdig was, moet niet kunnen, haha ;). Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer! Groeten team Liever Buiten
Leuke locatie en prima begeleiding! Goed verzorgde catering bovendien!
Goedemiddag Robby, Hartelijk dank voor je leuke reactie. Fijn dat jullie ons positief hebben beoordeeld. Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Liever Buiten
Fantastische activiteit en hele fijne instructrice
Dankjewel Maartje voor je top reactie!! Graag tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Alles was prima. Vond het jammer dat er niks met de fotos gedaan wordt die we tijdens de speurtocht moesten maken. Misschien op email doorsturen? Klein presentje voor de jarige was ook leuk geweest. De rest was super
Hoi Marieke, Dankjewel voor de leuke en positieve reactie. Ook dank voor de tip, daar kunnen wij zeker iets mee! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Een goede ontvangst. Een goede uitleg. De kinderen vonden het echt leuk. In de uitleg werd duidelijk aangegeven dat iedereen minimaal 5 meter van elkaar moet blijven. Maar het probleem was wel dat enkele pistolen echt niet verder dan 1 a 1,5 meter afvuurden. Dit is voor het kind dan echt teleurstellend. Het werd ook bevestigd dat sommige pistolen niet meer goed genoeg waren. We vinden dat dit eigenlijk niet moet kunnen. Materialen moeten deugdelijk zijn. En is best cruciaal dat een pistool / kogel je tegenstander kan raken.
Goedemiddag Rianne, Dankjewel voor je reactie en feedback. Fijn om te lezen dat de kinderen het erg leuk gevonden hebben! Dank ook voor de terugkoppeling over de wapens. Het heeft heel erg te maken met of de geweren op de juiste manier geladen worden. Wanneer dit niet gebeurd (wat veel voorkomt) komt er geen balletje, of juist 2 tegelijk of een balletje wat niet ver komt. Het laden is erg belangrijk, maar soms wat moeilijk. Omdat de kids ook in een 'strijd' zitten krijgt dat niet alle aandacht, begrijpelijk, en gaat dat niet altijd goed. Maar goed voor ons ook om daar nog Ă©xtra aandacht aan te besteden en vastgelopen wapens eruit te halen. Nogmaals dank voor de reactie en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Goede begeleiding en uitleg. We hebben het erg leuk gehad. Afwisseling in ruimte, soort spel en kunnen wisselen van groepssamenstelling; samengevat: top middag!
Goedemiddag Rianne, Dankjewel voor de reactie, fijn om te lezen dat het een super leuk feestje was! Dank voor jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
Vriendelijke ontvangst, goede verzorging hapjes en drankjes.
Hartelijk dank voor het invullen van de review Joost! Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van dit jubileum uitje. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Liever Buiten
Het was heel leuk om samen nog eens buiten te beleven en sportief bezig te zijn
Dankjewel voor het invullen van de review!
Gezellig , om als familie onder elkaar te komen
Bedankt voor jullie positieve reactie!
Het was een leuk kinderfeestje. De uitleg was duidelijk, erg vriendelijk naar de kinderen toe. Als er iemand iets niet durfde was dit prima, lieten de kinderen hierin zelf de keuze maken. Een gezellige middag.
Goedemorgen Rian, Hartelijk dank voor je leuke reactie! Fijn om te lezen dat het een leuk kinderfeestje was! Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Mijn dochter van 7 had de boerenzeskamp. Het was een erg leuke dag. Ondanks de hitte. De dames en heren hebben zich goed vermaakt. Goede hulp gekregen van een aardige jongen. Al bij een een top kinderfeestje gehad
Goedemorgen Tanja, Dankjewel voor je reactie. Fijn dat de kids het ondanks de hitte leuk hebben gehad! Graag tot nog eens! Team Liever Buiten
Goed opgezet
Hoi Suzanne, Dank voor het invullen van deze review. Fijn om te lezen dat jullie het leuk en gezellig hebben gehad! Dank voor jullie komst. Team Liever Buiten
Fijne idee voor verjaardag of familie dag… Super
Dag Sylwia, Dankjewel voor je leuke, positieve reactie!! Graag tot nog eens. Groetjes van Team Liever Buiten
Wij kozen voor kinderpaintball met 9-jarige kids. Goeie begeleiding: leuk met de kids, maar wel duidelijk: want de kinderen moeten een aantal veiligheidsmaatregelen in acht nemen en wordenaangesprokenals ze dit niet doen. Mooi terrein, toilet aanwezig. Leuke sportieve buitenactiviteit. Daarna nog even lekker voetballen en frietjes, volop voldoende. Een aanrader!
Hoi Saskia. Dankjewel voor het invullen van de beoordeling. Fijn dat jullie een leuke middag hebben gehad en ons aanraden! Dank voor de tip wat de vertrekroute betreft. Graag tot een volgende keer. Groetjes, team Liever Buiten
Jongens hebben genoten, vonden het allemaal erg gaaf! Mooie omgeving, alles netjes verzorgd.
Hoi Karien, Dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat de jongens het allemaal erg gaaf vonden en genoten hebben. Wie weet tot een volgende keer. Team Liever Buiten
We hebben zaterdag een top dagje gehad. Goed verzorgd en lekker normaal. De taart was heerlijk en de omgeving is prachtig. Zelf de vrijheid hebben en toch op tijd verzorgd worden door het personeel. Ook leuke mensen trouwens. Tot de volgende ronde!
Hoi Els, Dankjewel voor jou leuke en positieve reactie! Fijn dat jullie een top middag hebben gehad. Graag tot een volgende keer! Liefs, team Liever Buiten
Wij hadden door corona heel erg last minuten een leuk vrijgezellenfeest moeten regelen. Door de topservice van liever buiten was binnen een dag een super programma in elkaar gezet! We hebben een hele leuke dag gehad, op een fijne locatie.
Hoi Ronnie, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie een leuke vrijgezellendag bij ons beleefd hebben. Graag tot een volgende keer! Team Liever Buiten
Mijn zoontje heeft hier zijn kinderfeestje gevierd. Hij is 12 jaar geworden. We hadden voor paintball gekozen. Wat was dat geweldig!!! De kinderen hebben onwijs genoten, het was fantastisch. Super goed georganiseerd, met drinken, goede begeleiding en natuurlijk lekker frietjes met een snack achteraf. Dank jullie wel. Top team van Liever Buiten.
Goedemorgen Patty, Hartelijk dank voor je beoordeling. Top om te horen dat jullie genoten hebben van het kinderfeestje! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Het onbeperkt paintballen was ontzettend lachen en goed geregeld.
Hey Jelle, Dankjewel voor je leuke reactie ! Fijn dat jullie het goed hebben gehad. Tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Iedereen vind echt fantastisch ! Top
Goedemorgen Noemia, Hartelijk dank voor je super positieve reactie! Heel graag tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Was gezellig en vooral ook luchtig
Goedemorgen Mike, Hartelijk dank voor jullie reactie. Fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad! Graag tot een volgende keer. Groetjes Team Liever Buiten
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!