Fijne aankomst met taart en wat te drinken. Leuke activiteit, goede en leuke uitleg en verzorging van de zeskamp. Aan het einde nog de koeien en kalven mogen zien!
Goedemorgen Milou, Dankjewel voor je super leuke reactie! Goed om te lezen dat jullie een leuke middag hebben gehad en nog even bij de kalfjes mochten kijken ;). Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Liever Buiten
Snelle reactie en ontspannen sfeer. We vonden wel dat de met de afstand om iemand te kunnen raken wel wat beter kon. Maar de kinderen hebben een zeer leuke ervaring gehad. Top
Beste Jan, Hartelijk dank voor je reactie. Fijn om te lezen dat de kinderen een zeer leuke ervaring hebben gehad. Dank voor de tip over de power in de geweren. Graag tot een volgende keer. Groetjes, team Liever Buiten
Wij vonden het een leuke activiteit, we waren met verschillende leeftijden van 10 t/m 73 Wel was het een beetje ver, de hele groep had dezelfde opmerking, was leuk maar stukje korter.
Hoi Silvia, Dankjewel voor je terugkoppeling. Fijn om te lezen dat de activiteit als leuk ervaren is. Ook fijn dat de tip van de lengte van de tocht meegegeven wordt, daar kunnen we wel iets mee. Dank voor jullie komst! Groetjes Lieke
de activiteit was leuk , maar het was erg ver wandelen . En de tablet was traag waardoor je vaak de verkeerde kant op liep ( corrigeerde zich pas na stuk lopen ) Het was fijn geweest als we van te voren geïnformeerd waren hoever de wandeltocht zou zijn en dat het raadzaam was om iets te drinken mee te nemen . ( vooral tijdens warme temperaturen )
Hoi Loes, Dankjewel voor je terugkoppeling. Dat de activiteit 2 uur zou duren en dat het een 'wandelactiviteit' is, was als het goed is wel uit de informatie op de website en de bevestiging te halen. Maar de tip qua drinken in zeker wel een goede tip! Gelukkig dat jullie de activiteit, buiten de lengte van de tocht om, wel als leuk hebben ervaren. Met vriendelijke groet, Lieke Verbaarschot
Alles hebben ze goed op orde. De 2 paintball speel velden zijn netjes Personeel was vriendelijk.
Dag Kevin, Dankjewel voor je leuke en positieve reactie. Graag tot een volgende keer! Groetjes Lieke Liever Buiten
De jongens hebben genoten van het kinder paintball. Alles was goed geregeld.
Hoi Anke, Fijn om te horen dat de jongens genoten hebben van het kinderpaintball! Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer. Groetjes Lieke
Wij hebben met onze vriendengroep een superleuke dag gehad bij Liever Buiten. We hadden gekozen voor de corona-proof zeskamp en dit bleek een goede keuze geweest te zijn (sowieso in deze tijd). Onder enthousiaste begeleiding van Nikki deelgenomen aan koe melken, overall hangen, handboogschieten, hooivork werpen, jenga, boerenbowlen. Daarna de dag afgesloten met een goed verzorgde en smakelijke bbq met een lekker drankje. We hadden de drank afgekocht en ook daar waren de dames zeker niet flauw mee. Kortom: een hele geslaagde vriendendag!
Hoi Peter, wat een super leuke review!!! Dankjewel! Fijn dat jullie genoten hebben van een leuke, corona-proof vriendendag bij ons. Graag tot een volgende keer! Groetjes Lieke
Heerlijk buiten allerlei leuke spellen doen voor jong en oud
Goedenavond Gonny, Hartelijk dank voor je leuke reactie! Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Lieke
Alles ging naar wens! Top!
Hey Aza, Dankjewel voor het invullen van deze positieve review! Dank voor jullie komst en tot een volgende keer! Groetjes Lieke
Geweldig voor de kinderen!!
Leuke locatie Fijne begeleiding Gewoon top dag
Mijn dochter vond het heel leuk.
Hoi Caroline, Dankjewel voor je reactie, goed om te lezen dat je dochter het heel leuk vond! Dank voor de tip over het rondlopen van een persoon. Graag tot een volgende keer! Groetjes Lieke
Het was een leuke activiteit maar alleen de blauwe plekken waren wat minder maar dat is voor debaaj )-
Hoi Niek, Hartelijk dank voor je reactie! Haha, die blauwe plekken horen er inderdaad bij ;). Groetjes Lieke
Voor onze groep jongeren met een beperking waren de activiteiten die we bij liever buiten gedaan hebben perfect! Het was leuk, uitdagend en werd goed begeleid. Ook werkte de organisatie goed mee om er onze eigen draai aan te geven zodat het in het thema van de kampweek paste. Erg tevreden dus! :-)
Hoi Susan , Hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat je goede feedback geeft, ook wat de communicatie betreft, daar kunnen we wat mee. Goed om te horen dat jullie jongeren de activiteiten leuk en uitdagend ervaren hebben. Dank voor jullie komst! Groetjes Lieke Liever Buiten
Werden goed ontvangen door onze begeleidster, waarbij er duidelijke en goede uitleg werd gegeven. De hele groep was erg enthousiast over de activiteiten en de vrolijke en enthousiaste begeleidster. Zou deze plek zeker aan anderen aanraden!
Hoi Rachelle, Super leuke reactie, dankjewel! Fijn dat jullie genoten hebben van deze 2 dagen bij ons. Graag tot nog eens! Groetjes Lieke Liever Buiten
Ik heb expeditie robinson gedaan met 9 man. De spellen waren erg leuk verzonnen en werden goed uitgelegd. De begeleidster was bijna net zo enthousiast als wijzelf. Het was kei leuk!
Hoi Iris, Wat een super leuke reactie! En leuk dat jullie zo'n enthousiaste begeleidster hadden! Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer. Groetjes Lieke Liever Buiten
We zijn met Jong Nederland Bakel wezen bumper ballen en paintballen. De 1e dag met kids en een dag later met de leiding. De kids vonden het geweldig en hebben het er nu nog over! Van de leidingen&aanhang heb ik enkel goede reactie’s gekregen. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Lekker op zijn Brabants een dagje uit.
Hey Pim, Hartelijk dank voor je super leuke en positieve reactie. Graag tot een volgende keer! Groetjes Lieke Liever Buiten
Wij hebben als vriendengroep de corona proof 6 kamp gedaan. Het was echt super in elkaar gezet en ze weten precies wanneer je even een drinkbreake nodig hebt. Ook voor het laatste spel kregen we de keuze om een ander spel te doen als afsluitend spel, daar hebben we ook gebruik van gemaakt en dat was zeer goed in de smaak gevallen ! Ook word er rekening gehouden met blessures en zwangerschappen
Dag Sander, Wat een super leuke reactie! Fijn om te lezen dat jullie het erg goed naar jullie zin hebben gehad afgelopen zaterdag. Dank voor jullie komst! Groetjes Lieke Liever Buiten
Wij zijn met een groep van 8 wezen paintballen en vonden het allemaal fantastisch!!
Hoi Esmee, Dankjewel voor je reactie! Leuk om te lezen dat jullie het fantastisch vonden! Graag tot een volgende keer. Groetjes Lieke Liever Buiten
Vrolijke ontvangst, duidelijke uitleg, goede begeleiding, kinderen hebben genoten! Echt de moeite waard! Komen zeker een keer terug.
Hoi Fanny, hartelijk dank voor je super leuke en positieve reactie! Graag tot een volgende keer!
Met de jeugdsoos in 4 groepen target game gespeeld. Ook al was het even schakelen dat het geen paintballen was, dit was zeker een geweldig alternatief. Binnen de groep zaten altijd wel enkele fanatiekelingen waardoor er flink gerend werd, zelfs tot in de tuin bij de boerderij ;-) Ook de voorzieningen waren prima: wc, zowel overdekt als open zitjes, genoeg mogelijkheden voor een drankje met versnapering.
Goedemiddag, dank jullie wel voor jullie leuke reactie. Fijn om te horen dat de Target Game een geslaagd alternatief wat voor de jeugd!
Superleuk uitje , kinderen hebben enorm genoten!
Hoi Karin, hartelijk dank voor je reactie! Fijn dat de kinderen enorm genoten hebben. Dank voor de extra terugkoppeling over de begeleiding, daar kunnen we wat mee. Hopelijk tot een volgende keer!
Wij hebben een topmiddag gehad met onze vriendengroep. Twee uur lang verschillende Paintball games gespeeld in 2 verschillende gebieden. Begeleiding was top en ging in goed overleg.
Hartelijk dank voor je leuke en positieve review Marijn. Dank voor jullie komst!
Kids, 9 en 10 jaar, kregen goede instructie en hebben diverse paintbal spellen gedaan in het omheinde stuk bos. Ze hebben het super leuk gehad. Wij als ouders konden lekker 'achterover leunen' en hebben genoten van het spel.
Hartelijk dank voor deze review Thijs! Fijn dat de kids (maar ook jullie) genoten hebben! Dank voor jullie komst.
Superleuk kinderfeestje gehad. Goede vegeleiding, kinderen hebben genoten
Hoi Linda, hartelijk dank voor je positieve reactie. Dank voor jullie komst en graag tot een volgende keer.
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!