Was leuk, de kinderen hebben zicht vermaakt.
Dankjewel voor het mooie cijfer Pieter, fijn dat de kinderen zich hebben vermaakt! Groetjes, Team Liever Buiten
Nog nooit bosgolf gedaan , dus een keer uitgeprobeerd, duurde ongeveer 1 1/2 uur , de emmers mochten wel iets dieper in de grond om het spel soepelere te laten verlopen,voor de rest geen bijzonderheden, werden leuk ontvangen, kregen duidelijk uitleg , ze liep netjes mee naar begin legde nog wat uit .
Fijn om te horen Theo dat jullie het leuk vonden. Dank voor jullie komst bij Liever Buiten. Groetjes, Team Liever Buiten
Wij hadden Familiedag en elke persoon is anders, maar hebben allemaal net zo fanatiek meegedaan aan de Boeren zeskamp. Ontvangst is top, koffie, thee en/of ranja met een lekker stukje vlaai. Uitleg was top, leuk persoon die ons heeft begeleid die dag. Al met al, een topdag gehad met z'n allen. Groetjes Tessa
Dankjewel Tessa voor deze mooie review en de complimenten! Fijn dat jullie genoten hebben van een super dag bij ons. Dank voor jullie komst. Groetjes, Team Liever Buiten
We hebben genoten, alles stond klaar! Dirk leidde ons prima tijdens de spelletjes, ondanks ons baldadig of over enthousiasme. We zijn zeer tevreden over de middag, Bedank Dirk voor zijn inzet!
Dank voor deze leuke reactie Charlotte. De complimenten zijn zeker doorgegeven aan Dirk, heel leuk en fijn! Leuk dat jullie er waren en graag tot nog eens! Groetjes, Team Liever Buiten
We waren hier met een clubje mensen met zowel een verstandelijke als een lichamelijke beperking. Dirk begeleide ons door de diverse spellen en deed dit voortreffelijk. Rekening houdend met, en heerlijk ontspannen. Een aanrader.
Bedankt nog Jos voor deze mooie review! Fijn om te horen dat Dirk jullie voortreffelijk begeleidt heeft! Dank voor jullie komst en het vertrouwen. Groetjes, Team Liever Buiten
Voor het vrijgezellenfeest van een vriend zijn wij een dag naar jullie toe geweest. We hadden gekozen voor de boeren spellen en het paintballen. Dit was heel goed bevallen vooral het personeel was erg gezellig en vrolijk!
Bedankt Bart voor deze mooie review, fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad! Groetjes, Team Liever Buiten
FAMILIEDAGJE gehad ,we hebben Boeren zeskamp gedaan, superleuk, goede begeleiding,mooie locatie echt een aanrader!!
Dankjewel Wendy voor deze super mooie reactie! Graag tot ziens. Groetjes, Team Liever Buiten
We hadden een toffe teambuilding, waarbij 2 groepen jongeren bij elkaar werden gegooid. Dit brak het ijs en zorgde ervoor dat ze meteen vertrokken waren voor de rest van ons kamp! Instructies waren goed, jammer dat het zo niet voor een prijs was, dat motiveert jongeren nog meer!
Dank voor het mooie cijfer Zoe!
Ons doel was een ontspannen middag waarin veel gelachen zou worden, dat is gelukt! Het enthousiasme van Lieke werkte aanstekelijk bij onze collega's. We komen zeker nog een keer terug.
Dankjewel voor deze super mooie review Judith! Leuk dat jullie bij ons langskwamen voor het teamuitje. Graag tot ziens! Groetjes, Team Liever Buiten
Leuk spel, maar de bogen waarmee geschoten word zijn verouderd, haakjes afgebroken waar de pijl op moet rusten, elastiek springt van de boog. Pijl niet makkelijk op de elastiek te zetten doordat ijzertjes zijn verschoven
Hoi Yvonne, Sorry voor onze late reactie maar nog dank voor deze review, met name m.b.t. het materiaal, kunnen we zeker wat mee (ondertussen gedaan). Groetjes, Team Liever Buiten
Met ons bedrijfsuitje zijn wij met ruim 50 man bij liever buiten geweest. zij hebben het gehele bedrijfsuitje verzorgd van paintball tot fun games! Extra complimenten voor de begeleiders van de spellen erg enthousiast!
Dankjewel nog Wouter voor deze mooie review! Groetjes, Team Liever Buiten
Het paintballen voor de kinderen was erg leuk, voor iedereen was het de 1e keer. Goede uitleg en leuk speelveld. Sommigen hadden wel wat kleine blauwe plekjes van de balletjes die niet kapot gingen maar toch wat harder aankwamen bij het schieten ook al hielden ze 5m afstand.
Fijn dat jullie genoten hebben van een leuke activiteit Marlies. Dank voor jullie komst. Groetjes, Team Liever Buiten
Erg gezellig, vrolijk ontvangen, alles was goed geregeld maar er was ook mogelijkheid voor flexibiliteit, heel tof! :)
Dank nog voor deze mooie review Jules!
Kinderfeestje met groepje van 8 kinderen, jongens en meisjes groep 5/6. In twee groepjes op pad, extra leuk en spannend om tegen elkaar te strijden om het mysterie op te lossen. Leuke opdrachten en raadsels onderweg om aanwijzingen te kunnen krijgen. Heerlijk gewandeld en gespeurd in de bossen. Met op het einde een spannende ontknoping of het de teams gelukt is de gemaskerde man te achterhalen. Alle kinderen vonden het erg leuk! En wij als ouders ook;)
Dankjewel voor deze mooie en uitgebreide review Karien! Fijn dat jullie een geslaagd feestje hebben gehad. Groetjes, Team Liever Buiten
Kinderen waren erg enthousiast na het paintballen. Er werd lang over nagesproken!
Leuk Femke dat de kids er lang over na gesproken hebben, goed teken :) Groetjes, Team Liever Buiten
We hebben met 14 jongeren ge paintballed en het was goed, veilig en leuk geregeld.
Top Ruben, fijn te horen! Groetjes, Team Liever Buiten
Het is telkens weer een uitdaging om voor onze kleine groep weer iets te vinden om te doen aangezien de meeste locaties in minimum aantal deelnemers vraagt. Deze locatie heeft dat niet en de middag met aansluitend een bbq was top geregeld. Wij hebben Bosgolf gedaan en handboogschieten maar we hebben wel gezien dat er veel meer mogelijkheden zijn om te doen. Overigens weet ik niet of voor de overige spellen wel een minimum aantal deelnemers geldt. De ontvangst was top! De spelen waren top! De BBQ was fantastisch, goed vlees, meer dan voldoende en niet onbelangrijk, goed gebakken. Klein puntje van kritiek. Het bbq-en ging naar onze mening iets te snel maar dat mag geen naam hebben. Ga zo door!
Hi Liane, Dankjewel nog voor deze ontzettend mooie review! Fijn dat jullie een hele fijne middag en avond bij ons hebben gehad. Dank voor jullie komst. Groetjes, Team Liever Buiten
Wij hebben het Expeditie Robison spel gespeeld met collega's en partners. De activiteit zou ongeveer 2 uur duren, wij waren binnen 1,5 uur klaar. Meer spellen had voor ons wel gemogen. De begeleiding tijdens het spel was goed. Daarna hebben we gezellig wat drankjes genuttigd. (drank was goed verzorgd, koelkast vol en goed koud) Toen het donker werd misten wij de sfeer verlichting.
Hoi Vivanne, Dank voor het achterlaten van de review. Fijn dat jullie het leuk vonden en dank voor de tip m.b.t. de tijd en de sfeerverlichting, kunnen we wat mee. Dank voor jullie komst! Groetjes, Team Liever Buiten
Hartstikke mooie middag gehad
Bedankt voor deze mooie review Piet! Graag tot ziens. Groetjes Team Liever Buiten
Snel geregeld en top georganiseerd. Goed ingericht op grote groepen. Enthousiaste begeleiding bij activiteiten en een heerlijke BBQ met een goed gevulde koelkast!
Hoi Daan, Super leuke reactie een mooie review, dankjewel hiervoor! Fijn dat jullie een leuk vrijgezellenfeest bij ons beleefd hebben. Graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Sommige vragen waren moeilijk voor de kinderen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Diny!
Mooie locatie, vriendelijke spelleiding en bediening. Ons hele groepje vond het super gezellig. Gr Henriëtte Koolen
Harstikke mooie reactie Henriette, dankjewel! Fijn dat jullie het super gezellig hebben gehad. Bedankt voor jullie komst en graag tot nog eens. Groetjes Team Liever Buiten
Vriendelijke begeleiding Legde alles heel goed uit . Paste zich fantastisch aan aan onze familie. Was een hele leuke middag.
Hoi Saskia, Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn dat jullie een fijne dag hebben gehad. Dank voor jullie komst! Groetjes Team Liever Buiten
Hele leuke activiteiten Met 2leuke enthousiaste dames
Bedankt voor deze mooie beoordeling Claudia!
Ontvangst was goed, al moesten we wel een kwartier, 20 minuten wachten voordat we met onze activiteit konden beginnen. Dirk heeft ons begeleid. Erg leuke enthousiaste en duidelijke jongen. De jongens hebben genoten van het spel en zeker toen Dirk nog een potje meedeed. Drankjes en wat chips maakte de middag compleet.
Bedankt voor dit mooie cijfer Debora. Leuk ook de complimenten over Dirk, zijn aan hem doorgegeven. Dank voor jullie komst en graag tot nog eens! Groetjes Team Liever Buiten
Bruggenseweg 12
5752SC Deurne
Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!