Geslaagd !

Was leuk, de kinderen hebben zicht vermaakt.

• Soort activiteit Kinderpaintbal
  • U kwam voor een Kinderfeestje
  • Heeft u nog tips? Op een of andere manier proberen te regelen dat de kinderen toch een kleurtje krijgen als ze geraakt zijn, scheelt een hoop,discussies ….

Hartstikke leuk om keer te doen

Nog nooit bosgolf gedaan , dus een keer uitgeprobeerd, duurde ongeveer 1 1/2 uur , de emmers mochten wel iets dieper in de grond om het spel soepelere te laten verlopen,voor de rest geen bijzonderheden, werden leuk ontvangen, kregen duidelijk uitleg , ze liep netjes mee naar begin legde nog wat uit .

• Soort activiteit Bosgolf
  • Aantal deelnemers 6
  • Heeft u nog tips? Zie verhaal

Was een super dag

Wij hadden Familiedag en elke persoon is anders, maar hebben allemaal net zo fanatiek meegedaan aan de Boeren zeskamp. Ontvangst is top, koffie, thee en/of ranja met een lekker stukje vlaai. Uitleg was top, leuk persoon die ons heeft begeleid die dag. Al met al, een topdag gehad met z'n allen. Groetjes Tessa

• Soort activiteit Boeren zeskamp
  • Aantal deelnemers 19

Geweldig!

We hebben genoten, alles stond klaar! Dirk leidde ons prima tijdens de spelletjes, ondanks ons baldadig of over enthousiasme. We zijn zeer tevreden over de middag, Bedank Dirk voor zijn inzet!

• Soort activiteit Boerenzeskamp
  • Aantal deelnemers 16
  • U kwam voor een Familiedag
  • Heeft u nog tips? Geen!

Lekker ontspannen !

We waren hier met een clubje mensen met zowel een verstandelijke als een lichamelijke beperking. Dirk begeleide ons door de diverse spellen en deed dit voortreffelijk. Rekening houdend met, en heerlijk ontspannen. Een aanrader.

• Soort activiteit Fun Games
  • U kwam voor een Overig
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Een super leuke dag invulling

Voor het vrijgezellenfeest van een vriend zijn wij een dag naar jullie toe geweest. We hadden gekozen voor de boeren spellen en het paintballen. Dit was heel goed bevallen vooral het personeel was erg gezellig en vrolijk!

• Soort activiteit Groepsactiviteit
  • U kwam voor een Vrijgezellenfeest
  • Heeft u nog tips? 1 extra koffiezetapparaat aanschaffen.

Geweldig!!

FAMILIEDAGJE gehad ,we hebben Boeren zeskamp gedaan, superleuk, goede begeleiding,mooie locatie echt een aanrader!!

• Soort activiteit Superleuk
  • Heeft u nog tips? Nee

Leuke teambuilding om het ijs meteen los te breken!

We hadden een toffe teambuilding, waarbij 2 groepen jongeren bij elkaar werden gegooid. Dit brak het ijs en zorgde ervoor dat ze meteen vertrokken waren voor de rest van ons kamp! Instructies waren goed, jammer dat het zo niet voor een prijs was, dat motiveert jongeren nog meer!

• Soort activiteit Boeren zeskamp
  • Aantal deelnemers 16
  • U kwam voor een Teamuitje, Overig
  • Heeft u nog tips? Wij hadden een extra drankje besteld, maar niet gekregen… of toch niet gecommuniceerd… dat was wel jammer

We hebben een fantastische teammiddag mogen beleven!

Ons doel was een ontspannen middag waarin veel gelachen zou worden, dat is gelukt! Het enthousiasme van Lieke werkte aanstekelijk bij onze collega's. We komen zeker nog een keer terug.

• Soort activiteit Alles mag op brugge
  • Aantal deelnemers 23
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

leuk, maar bogen zijn verouderd

Leuk spel, maar de bogen waarmee geschoten word zijn verouderd, haakjes afgebroken waar de pijl op moet rusten, elastiek springt van de boog. Pijl niet makkelijk op de elastiek te zetten doordat ijzertjes zijn verschoven

• Soort activiteit archery tag
  • U kwam voor een Vriendengroep
  • Heeft u nog tips? materiaal op orde hebben

Topdag gehad!

Met ons bedrijfsuitje zijn wij met ruim 50 man bij liever buiten geweest. zij hebben het gehele bedrijfsuitje verzorgd van paintball tot fun games! Extra complimenten voor de begeleiders van de spellen erg enthousiast!

• Soort activiteit Fungames / paintball
  • Aantal deelnemers 50

Super activiteit

Het paintballen voor de kinderen was erg leuk, voor iedereen was het de 1e keer. Goede uitleg en leuk speelveld. Sommigen hadden wel wat kleine blauwe plekjes van de balletjes die niet kapot gingen maar toch wat harder aankwamen bij het schieten ook al hielden ze 5m afstand.

• Soort activiteit Kinder paintball

Superleuk!

Erg gezellig, vrolijk ontvangen, alles was goed geregeld maar er was ook mogelijkheid voor flexibiliteit, heel tof! :)

• Soort activiteit Paintball
  • U kwam voor een Vriendengroep
  • Heeft u nog tips? Er was enige verwarring bij mij ivm de betaling, aangezien op de factuur stond dat er tot dinsdag 18 juli kon worden betaald, maar voor die datum werd er al meermaals gevraagd of er betaald kon worden. Dat is natuurlijk geen probleem, maar stond dat beetje onduidelijk aangegeven op de factuur

Super geslaagd kinderfeestje!

Kinderfeestje met groepje van 8 kinderen, jongens en meisjes groep 5/6. In twee groepjes op pad, extra leuk en spannend om tegen elkaar te strijden om het mysterie op te lossen. Leuke opdrachten en raadsels onderweg om aanwijzingen te kunnen krijgen. Heerlijk gewandeld en gespeurd in de bossen. Met op het einde een spannende ontknoping of het de teams gelukt is de gemaskerde man te achterhalen. Alle kinderen vonden het erg leuk! En wij als ouders ook;)

• Soort activiteit Het mysterie van de gemaskerde man
  • U kwam voor een Kinderfeestje
  • Heeft u nog tips? Uitleg aan kinderen en ontvangst op het einde mocht iets uitgebreider. En onderweg misschien fijn om een keer te vragen hoe het gaat.

Onvergetelijk voor de kinderen!

Kinderen waren erg enthousiast na het paintballen. Er werd lang over nagesproken!

• Soort activiteit Kinderpaintball
  • U kwam voor een Schoolreisje

Super leuke activiteit

We hebben met 14 jongeren ge paintballed en het was goed, veilig en leuk geregeld.

• Soort activiteit Paintballen
  • Aantal deelnemers 13
  • U kwam voor een Vriendengroep
  • Heeft u nog tips? Zo doorgaan!

Prachtige locatie en diverse mogelijkheden

Het is telkens weer een uitdaging om voor onze kleine groep weer iets te vinden om te doen aangezien de meeste locaties in minimum aantal deelnemers vraagt. Deze locatie heeft dat niet en de middag met aansluitend een bbq was top geregeld. Wij hebben Bosgolf gedaan en handboogschieten maar we hebben wel gezien dat er veel meer mogelijkheden zijn om te doen. Overigens weet ik niet of voor de overige spellen wel een minimum aantal deelnemers geldt. De ontvangst was top! De spelen waren top! De BBQ was fantastisch, goed vlees, meer dan voldoende en niet onbelangrijk, goed gebakken. Klein puntje van kritiek. Het bbq-en ging naar onze mening iets te snel maar dat mag geen naam hebben. Ga zo door!

• Soort activiteit Bosgolf en Handboogschieten
  • U kwam voor een Bedrijfsuitje
  • Heeft u nog tips? Het bakken van vlees mocht voor ons wat minder snel

Leuk en gezellig bedrijfsuitje!

Wij hebben het Expeditie Robison spel gespeeld met collega's en partners. De activiteit zou ongeveer 2 uur duren, wij waren binnen 1,5 uur klaar. Meer spellen had voor ons wel gemogen. De begeleiding tijdens het spel was goed. Daarna hebben we gezellig wat drankjes genuttigd. (drank was goed verzorgd, koelkast vol en goed koud) Toen het donker werd misten wij de sfeer verlichting.

• Soort activiteit Expeditie Robinson

Perfect en goed georganiseerd

Hartstikke mooie middag gehad

• Communicatie
  • Soort activiteit N.v.t.
  • Aantal deelnemers N.v.t.
  • Heeft u nog tips? Geen tips

Top georganiseerd! Korte lijntjes en snel geregeld

Snel geregeld en top georganiseerd. Goed ingericht op grote groepen. Enthousiaste begeleiding bij activiteiten en een heerlijke BBQ met een goed gevulde koelkast!

• Soort activiteit Boerenzeskamp + bbq
  • Aantal deelnemers 35
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Is een leuke wandelroute met verschillende opdrachten.

Sommige vragen waren moeilijk voor de kinderen.

• Soort activiteit Kinder plot oplossen
  • Aantal deelnemers 6
  • U kwam voor een Overig
  • Heeft u nog tips? N.v.t.

Mooie locatie, vriendelijke spelleiding en bediening. Ons hele groepje vond het super gezellig. Gr Henriëtte Koolen

• Soort activiteit Spelletjes
  • Aantal deelnemers 14
  • Heeft u nog tips? Ga zo door

Vriendelijke begeleiding Legde alles heel goed uit . Paste zich fantastisch aan aan onze familie. Was een hele leuke middag.

• Soort activiteit Fun games
  • Aantal deelnemers 13
  • U kwam voor een Familiedag
  • Heeft u nog tips? Zou misschien iets langer mogen duren

Hele leuke activiteiten Met 2leuke enthousiaste dames

• Soort activiteit Alles loopt op brugge
  • Aantal deelnemers 10

Geweldig!

Ontvangst was goed, al moesten we wel een kwartier, 20 minuten wachten voordat we met onze activiteit konden beginnen. Dirk heeft ons begeleid. Erg leuke enthousiaste en duidelijke jongen. De jongens hebben genoten van het spel en zeker toen Dirk nog een potje meedeed. Drankjes en wat chips maakte de middag compleet.

• Soort activiteit pantbal
  • U kwam voor een Kinderfeestje
  • Heeft u nog tips? Nee, dat niet. Einde van de zomer komen we weer terug voor een volgende activiteit!

Bruggenseweg 12

5752SC Deurne

06 23 09 00 35

Over Liever Buiten

Liever Buiten biedt verschillende activiteiten aan. Je kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag, teamdag, familiedag, schoolreisje of een heel stoer kinderfeestje!