Heel goed

Heel goed

de moeite waard

betrouwbaar

Duidelijkheid!!!

Gebruiksvriendelijke site duidelijk en overzichtelijk. Fijne service!

Altijd correct.

Altijd correct!

Altijd de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.

Wij hebben meerdere verzekeringen lopen bij UnitedConsumers en zijn tot op heden altijd perfect geholpen bij vragen. Ze namen ruim de tijd en als het erg druk was belde ze netjes terug.

Gewoon een top verzekering..

Altijd te bereiken ook op Zaterdag. Altijd hulp bij vragen. Geven goed advies Eind van het jaar altijd een bonus... Leuk spaar centje... Zitten er al jaren bij Gewoon geen gezeur en altijd goed. En je betaal nooit teveel

Fijn dat united consumers de verzekering doet

Gelukkig heb ik de afgelopen 10 jaar geen schade gehad. Als 70 plusser word je vaak benadeeld door verzekeraars, dus ik vertrouw erop dat UC voor mij de beste verzekering blijft uitzoeken

Eerlijk en betrouwbaar

Denken goed mee met je,en proberen in deze dure tijd het beste voor je

prima service

goede service

Prijs kwaliteit goed

Goede service, overzichtelijk en duidelijk.

Alles altijd goed geregeld!

Ik heb al jaren diverse verzekeringen en energiecontract bij Unitedconsumers. Het bevalt mij prima. Altijd een scherpe prijs en goede informatie.

Bij united Comsummers is “”ALLES “”goed verzekerd”

Bij United Comsummers is “”ALLES” goed verzekerd! Van Autoverzekering tot Zorg ! Unitedcomsummers staan altijd “BORG””

wa maar voldoende voor mijn auto die op leeftijd is

prima service m.b.t. de jaarlijkse verloop/ einde van verzekeringen.

Kan vertrouwen op de aanrijking van diverse mogelijkheden om te bezuinigen op alle gebieden van de dienstverlening.

Heel goed in de uitvoering van schade.

Heel goed geholpen na schade.

Goede service en altijd vriendelijk

Altijd netjes behandeld ook als je iets niet snapy even bellen of mailen En ze staan je netjes te woord

Uitstekende service

Na verkeerde verandering mijnerzijds heeft de medewerkster van unitedconsumer mij uitstekend geholpen bij het rechtzetten van mijn fouten

Zeer fijne website voor meerdere verzekeringen

Werken accuraat en goede dienstverlening. Website met spaarplan. Heerlijk, want kan nu mijn zorg eigen risico hiervan betalen. Goede prijs kwaliteit.

Alles goed geregeld door United Consumers.

United Consumers regelde mijn autoverzekering tot volle tevredenheid met een acceptabele maandpremie. Alle beloftes worden nagekomen!

Sublieme service

Prima service ontvangen en elk jaar een aanbod voor een betere lagere premie als je ingaat op de offerte die United Consumers aan mij doet toekomen . Met vergelijkbare dekking.

Prima service wordt er geboden, blij mee.

Prima service, erg blij mee

top

altijd aandacht , van groot tot kleine verzekerde. top.

Fijne verzekering

Heb geen klachten wordt optijd ingelicht kortom fijne verzekering

Uitstekende ondersteuning en altijd correct

word altijd correct geholpen

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Autoverzekering

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.