Direct korting aan de pomp

Met duidelijk overzicht per mail

Zie hieronder

Het begint goed maar dan wordt het minder wat betreft de vergoeding.

De organisatie heeft een zeer goede indruk bij ons gemaakt. Goede website... Maar vooral klantvriendelijk telefonisch contact is kenmerkend.

Alles goed geregeld !

Wij zijn al "tig" jaar bij de UnitedConsumers en allen maar alles positief !

TOP DIT

BEN HIER AL LANG BIJ TOP

Nooit gebruikt

Ik heb deze pas nooit gebruikt. Dus ik kan er niets over zeggen.

altijd goedkoper tanken

ik vindt het belangrijk, dat goedkoper kan tanken, en vooral in deze tijd, ik vindt de dienstverlening, van united consumers geweldig, en een klantenservice die mag wezen, als je getankt hebt, krijg je altijd een mail, toe gestuurd, waar je alles kan zien, wat er gebeurd is, en de goede informatie, zoals de liters die je getankt hebt, en de korting, die gekregen hebt, dus alle informatie, die wil weten, staat er op, en dat is wel zo handig, ik vindt het een fijne website, met veel kortingen, voor nu ,en in de toekomst, echt klasse.

heel goed

het is een goede instantie

Snelle reactie op de vaste kortingen

Super goede kwaliteit

Prima concept en ga zo door.

Hierbij positief over de producten die jullie aangeven/ prijzen. Misschien een klein dingentje, Als er korting gegeven wordt aan abonnementen moet er gekeken worden dat bedrijven zelf meer korting geven als jullie aanbieden.

Goede service,duidelijkheid en klantvriendelijk

nog niet getankt

De tankstations waar ik over het algemeen tank zijn goedkoper dan de stations waar ik de tankpas voor heb.

Je hoeft er niets voor te doen

Gegevens na tanken komen keurig per e-mail, wat je hebt getankt, hoeveel en wat de totale korting is.

Meer dan top!

Je krijgt hier en daar kortingen. Maar UC is het gewoon steeds meer!!! Gewoon Top.

Snelle afhandeling van de korting

Goede ervaring maar soms wel zoeken naar een deelnemend tankstation

Korting is altijd leuk en meegenomen

Korting is altijd leuk, ook deze euro's is meegenomen. Ik zoek het wel op waar ik korting krijg.

Uitstekend.

Beter kan niet.

Met de pas van unitedconsumers is het leuk tan ken en sparen tegelijk. Omdat de benzine/ diesel duurder is geworden is het daarom des teleuker dat je er toch voor beloond word door het kortingssysteem van unitedconsumers. Na gelang je tankt bouw je een leuk spaarpotje op wat altijd leuk is. Ben er uiterst tevreden over.

Helemaal top

Altijd goed geregeld en je kan ook mooi sparen voor kortingen

Is prima.

Heb er weinig aan toe te voegen.

Wordt correct geholpen

In en om het bedrijf is het schoon, bij evt. moeilijkheden wordt men correct geholpen.

Gewéldig vriendelijke service van een echt gewoon méns!

Wanneer je ze belt om iets te vragen helpen ze je uitermate efficiënt. En áltijd vriendelijk!

Altijd vriendelijk

Vragen per mail worden snel en correct beantwoord. Beloften worden direct uitgevoerd.

Het werkt snel , eenvoudig en bespaart geld

Luchthavenweg 20

5657EB Eindhoven

040 235 05 60

Over UnitedConsumers - Tanken

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Wil je iets kwijt over onze service of producten? Laat het ons weten. Het beoordelingssysteem van Klantenvertellen.nl is 100% onafhankelijk. - Je beoordeling wordt zichtbaar op Klantenvertellen.nl en op de website van UnitedConsumers. - Bij je beoordeling staan alleen je voornaam en woonplaats. - Je achternaam en e-mailadres zijn niet zichtbaar. - UnitedConsumers kan zelf geen beoordelingen aanpassen of verwijderen. - De medewerkers van UnitedConsumers mogen geen beoordelingen plaatsen. UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Door groot in te kopen, krijgen we korting en die geven we aan onze deelnemers. Zo besparen zij op energie, auto- en zorgverzekeringen, brandstof en mobiele abonnementen.