Geen verhaaltjes, gewoon eerlijk zijn over de reparatie. En de service is zeer goed. Als je het beter doet dan de klant verwacht dan doe je het uitstekend.
Had een probleem met een zekering en Remco heeft het netjes opgelost.....klasse!!!
Contact met de zaak is goed en een afspraak maken gaat heel vlot. Het personeel is vriendelijk en professioneel. Ik vertrouw mijn auto zonder zorgen aan de bekwame monteurs.
Ik kon met een half uur terecht om een kleine reparatie uit te voeren zodat ik weer veilig de weg op kon.
beste lezer na een paar jaar afwezig te zijn bij Khan . vandaag weer geweest voor een storing , ik had 2 jaar geleden een nare ervaring gehad met autobedrijf Khan, daar voor was ik er al jaren tevreden klant, Vandaag gaf mijn bus erge storingen aan en ging ook in noot loop. ik kon nergens heen . ik heb Khan gebeld en zij ik heb een groot probleem en ik moet morgen weer werken met mijn bus , kom maar langs werd er gezegd. dat heb ik gelukkig ook gedaan . het ontvangst was super. na dat zij mijn bus gemaakt hadden heb ik op de S Khan gewacht om hem te bedanken voor de service van hem maar ook zijn medewerkers . hij vroeg mij waarom ben weg gegaan bij ons . ik heb hem gezegd wat mijn reden was daar voor. zijn antwoord was had daar eerder mee gekomen dan hadden wij het opgelost voor je . ik kon wel door de grond zakken van schaamte . hij had gelijk zij hebben mij altijd goed geholpen . toen ik vroeg wat is de schade werd er gezegd fijn dat je er weer bent en tot de volgende keer . wat ik dus wil zeggen . als je het gevoel hebt of er iets niet naar je wensen is uitgevoerd. praat er over met Khan . S Khan en medewerkers bedankt voor het warme ontvangst en zeker tot de volgende keer Bas Kruijswijk
Wij hebben hier onze Golf R gekocht. We kregen de golf bezorgd bij ons adres. Heel vriendelijk en betrokken verkoopteam. Das pas handel KHAN Automotive naar de top
Mooi bedrijf, scherpe prijzen en goede klantenservice. Altijd goed geholpen, goede klanten service. Bij dt bedrijf kun je altijd terecht, ook als het erg druk hebben maar je zit met een mobiliteitsprobleem kun je op het team rekenen. Remco is een topper die weet wat klantenservice betekent en ook de directie is erg betrokken.
Wij zijn blij dat wij via Google op Khan zijn gestuit vorig jaar. Een mooie Q5 gekocht met een zeer voordelig servicepakket. Daarnaast is de service gewoon menselijk en daardoor juist warm. Niet de arrogantie van een grote autozaak(want die hebben wij ook meegemaakt in onze zoektocht, geveindse vriendelijkheid) terwijl het wel een grote autozaak is met veel wisselend aanbod. En ook al hebben we wat pech gehad met de auto in het begin, wat niet aan hen lag, zijn wij altijd goed geholpen. Een aanrader als je een auto koopt. Want als je de auto eenmaal hebt ben je er nog niet, onderhoud blijft altijd nodig en dan doe je dat het liefst bij een betrouwbare zaak.
Blij met mn Ford focus occasion. Netjes behandeld en top service. Ook een klein mankementje heel netjes opgelost. Erg tevreden over de mensen van khan. Tijdens de reparatie even de werkplaats binnen gelopen en een heel vriendelijke monteur gesproken die keurig te werk ging. Klasse! Ps: goeie koffie
Wij wonen sinds kort in Almere en zochten een betrouwbaar autobedrijf voor onderhoud van onze VW Up. En die vonden wij hier bij Khan. Ik voel mij hier gewaardeerd als klant en ben zeer tevreden over de deskundigheid van de medewerker. Er wordt met je meegedacht wat erg fijn is! Auto is keurig onderhouden en ook nog van binnen en buiten gereinigd, en alles tegen een scherpe prijs!
spiegel kapot, niet direct voorradig wel oplossing gemaakt tot zo lang. spiegel binnen afs gemaakt en alles netjes weer. top service
AFSPRAAK IS AFSPRAAK, helder en duidelijk, menselijke benadering en behandeling, OOG VOOR DE KLANT EN SUTUATIE!! GAST VRIJ
Koplampen gepolijst door shokat nadat iemand het van Facebook verprutst had super opgelost en weer super service
Ben laatst voor aircocheck. Werd vlot geholpen alleen het afmelden dat auto gereed was duurde wat lang. Naar informeren was de auto gewoon al klaar. Dat is een minpuntje
Met een klacht, mankement aan het abs systeem ging ik naar fa.Khan toe waar ik mijn auto nog niet zo lang geleden heb gekocht. Direct werd ik serieus genomen , mijn auto hadden ze een paar dagen nodig en het probleem werd opgelost. |Omdat ik vrijwel net of bijna net uit mijn garantieperiode was, verwachtte ik wat problemen. Maar in zijn geheel niet! Ze gaven meteen perfecte service en het bleek volgens hun nog onder de garantie te vallen en ik was erg opgelucht en dus zeer goed geholpen. Abs doet het weer uitstekend en de service was dan ook Top! Mijn dank daarvoor.
Ik word altijd perfect geholpen ,duidelijke uitleg , goeie service ,professionele mensen en klant gericht ik zou het iedereen aanraden om met je auto naar Khan te gaan.
Alleen jammer als je een auto koopt dat je navagatie niet goed werkt dat deze dan niet gerepareerd kan worden
Iedereen krijgt hier dezelfde vriendelijke behandeling en aandacht. Of je nu komt voor een Masserati of met je oude Peugeot met koelstofproblemen, je krijgt er alle aandacht. Iedereen bedankt met name Remco, je bent een waardige ambassadeur voor dit bedrijf.
Beste lezer, Ze maken niet alleen waar wat ze hebben beloofd maar doen meer dan dat. Vorige week kocht ik hier mijn (droom) auto. Heel netjes volgens afspraak afgeleverd met volledig pakket 2 jaar zorgeloos rijden en als cadeau kreeg ik er een CoolBlue waardebon van 200,- euro bij omdat ik pas een woning heb gekocht, kan ik gelijk wat leuks voor de woning uitkiezen! Geweldige service van een team dat weet wat klantenservice en klant tevredenheid inhoudt! Hartelijk dank team KHAN, Jort Huizinga
Aankoop service was heel goed. Auto rijd prima. Kleine reparatie in garantieperiode netjes uitgevoerd. Ik ben heel tevreden met de auto. Tot nu geen andere probleem gehad, Hopelijk blijft het zo. Kortom goede kwaliteit en service.
Ik kan Khan bij iedere auto-eigenaar, voor onderhoud, aanbevelen
Je word goed geholpen. Vriendelijk personeel. Goede service!
Ik ken hun al 20 jaar! Van kleine garage naar groot bedrijf. Ik ben ervan overtuigd, zo groot geworden door hun oprechtheid, betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid voor iedere klant, groot en klein. Fijn familiebedrijf!
Auto half jaar geleden gekocht en een servicepakket erbij genomen. Vriendelijk en een goed gevoel dit wordt beloond want nu een spiegelglas kapot. Volgende dag afspraak en kon de spiegel laten maken. Wat kost het ? Is goed zo. Service. Schrijf maar een recensie. Nou autobedrijf kahn. Bij deze. Top service dus inderdaad vijf sterren gegeven.
Afgelopen jaar te noemen 2020 moest ik hals over kop een nieuwe auto aanschaffen... Dus ik her en der gekeken en bij Khan te Almere Stad geslaagd en het mooie is dat ik daar dus ook altijd ten alle tijden terecht kan voor onderhoud of wat er ook met mijn bolide is!!!! Gratis en voor niks zo een service vind je nergens!! Als ik een cijfer moet geven krijgen ze van mij een ruimschoots 100!!!! Echt Remco blijf zo doorgaan wat een topper ben je!! Ik wil gewoon nergens anders meer een auto aanschaffen als deze op is kom ik weer naar jullie toe! Mensen met een gouden hart!! Lieve groetjes, Jennifer
De Huchtstraat 3
1327 EA Almere