Helemaal goed ik heb hier mijn Golf GTI gekocht en wij zijn er heel erg blij mee.
Goed service is altijd correct
altijd vriendelijk ontvangen en geholpen dat is belang rijk . zo zorgen jullie er voor dat de mensen tevreden zijn . goed luisteren en goed advies .
Zeer goed geholpen
Vriendelijk deskundig goede service.
Uitstekend autobedrijf waar je terecht kan voor de mooiste auto's!
Gistermiddag plotseling problemen met de banden van mijn auto en meteen gebeld. Ik kon meteen de volgende ochtend al om 08.00 uur terecht. Zoals ik al gewend ben, werd ik weer vrolijk ontvangen en mijn auto direct de werkplaats in en het probleem werd direct opgelost als service en zonder kosten! Ik word erg zenuwachtig als er iets gaat piepen in mijn auto en als ik dan zo geholpen en gerustgesteld word dan kan ik niets anders dan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Goede ervaring.. Ik wil altijd bij Khan auto kopen, Leasen...APK..
altij top service hier
Mijn ervaring met autobedrijf Khan omschrijf ik als volgt: - Denken goed mee met de klant - Geeft goede adviezen - Komen afspraken na - Zeer betrouwbaar - Servicegericht - Perfect Teamwork Ik raad autobedrijf Khan een ieder aan!
Wordt goed op de hoogte gehouden van evt onkosten, en er wordt eventueel gebeld.
Ik heb een half jaar geleden mijn auto gekocht bij Khan, waarover ik super tevreden ben. Maar afgelopen vrijdag middag hoorde ik een raar geluid onder de auto. Ik ben naar Khan gereden om te vragen wat het was. Daar werd ik meteen geholpen. Ik heb een leen auto mee gekregen en de volgende ochtend kon ik m’n auto gerepareerd en wel ophalen. Wat een top service, nogmaals heel erg bedankt!
Ik heb hier mijn tweedehands auto gekocht en werd super geholpen! vriendelijke verkopers en uitstekende monteurs. Alles wat tot in de puntjes goed geregeld !
Erg vriendelijk geholpen, elke keer als ik even langs kwam. Kop koffie en een warm onthaal. Ook na de aanschaf van de auto trouwens, dit heb ik elders wel eens anders ervaren. Ik heb mijn auto ingeruild voor een prachtige Jaguar uit 2007, helaas had de Jag op een gegeven moment wat problemen met de bandenspanningscensor en bestuurdersstoel. Viel niet mee om te achterhalen waar de problemen vandaan kwamen (begreep dat Jaguar weinig informatie los wilde laten) maar danzij de vasthoudendheid van het hele team (verkoop - werkplaatsreceptie en monteurs) zijn de problemen verholpen. Eén keer mezelf buitengesloten in Almere Haven door het keyless start systeem :-( en met ze gebeld: thuis zat de sleutel nog in mijn voordeur, na een paar minuten het verlossende telefoontje, er werd iemand gestuurd om mij heen en weer te brengen, Bijzonder klant vriendelijk! anders had ik moeten lopen door mijn eigen domme fout. Kortom een prima ervaring met dit autobedrijf.
Zeer klantvriendelijk, professioneel en betrouwbaar.
Na een prijs afgesproken te hebben, mijn auto bij Kahn gebracht voor (schade)reparatie. Helaas was het meer werk als voorzien, dus duurde het herstel een dag langer. Maar hoewel het meer werk was, hebben ze het toch voor de afgesproken prijs gerepareerd en staat hij er weer strak bij, Chapeau voor dit bedrijf,
Duidelijke communicatie voorafgaande aan de werkzaamheden en begrip voor mijn wensen. Super service en vertrouw gevoel! De garage waarvoor je graag wat extra kilometers maakt.
Al een aantal jaren zeer tevreden klant. Eerder dit jaar een andere auto gekocht waarbij na een tijdje wat onduidelijke klachten ontstonden. Deze zijn met veel geduld opgepakt en onder handen genomen. Topservice.
Ik heb mijn auto laten maken bij Kahn automative, zeer betrokken medewerkers. Erg vriendelijk en goed geholpen!
Uitstekende service en een vakkundig meedenkende eigenaar dhr Kahn wat extra vertrouwen geeft.
Ik hoef hier niets mee aan toe te voegen, het lijkt me duidelijk!
Super leuke tent, werken leuke mensen en mooie auto’s. Je krijgt al gelijk een goede indruk en dat ze betrouwbaar zijn dat bewijzen ze zeker.
Koop al jaren mijn Duitse wagens hier. Altijd tevreden geweest met de service van de heer S. Khan!
Mijn auto is al 25 jaar bij deze garage in onderhoud en de deskundigheid is goed en ze maken je auto snel, zodat je nooit je auto lang kwijt bent. De klantvriendelijkheid is ook goed.
Sinds ik klant ben van Khan, ben ik tevreden over de kennis, vaardigheden en klantvriendelijk van het personeel.
De Huchtstraat 3
1327 EA Almere