Uitstekend bedrijf

Ik heb een nieuwe auto gekocht bij KHAN Automotive Group Almere. Ik ben zeer tevreden over met name de goede deal die ik heb kunnen maken met de inruil van mijn eigen auto en de snelheid van handelen. Heel slagvaardig, deskundig en 'to the point'.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

22 spet. Tot nu toe te vreden

Het is voor mij te vroeg om een oordeel te geven. Ik heb die auto nog geen maand in mijn bezit.(koop) Tot nu toe rijdt het prima.

Top service!

Goede communicatie, vakkundig en top service! (Spontane en enthousiaste vakmensen). Zeker een aanrader!

Uitmuntende service

Aan de doorgaande weg gelegen een bijzonder auto bedrijf. Een zeer gastvrije eigenaar die ons de prachtige collectie liet zien! Een bolwerk van exclusieve auto's!

Goed,vriendelijk

Auto voor kleine beurt en apk-keuring gebracht. Alles prima uitgevoerd en kreeg nog een schone auto terug ook

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede communicatie Snel Onderhoud valt qua prijs tegen.

Top garage!!

Eerlijkheid, vakmannen, klantgericht, zijn de eerste woorden die me te binnen schieten. Afgelopen periode 2 keer langsgeweest en 2 keer een stuk minder betaald dan ik voorraf had gedacht. Dat zegt ook heel veel over de andere garages waar ze nog net niet proberen om je zakken binnenste buiten te keren.

Top Service!!!

Elke keer goed geholpen, al jarenlang de beste service! Goede kwaliteit bijna nooit klachten in al die jaren, als er een keer een klacht is dan lossen ze dat op zonder moeilijk te doen. Lekker meedenkend.

Top service

2de hand auto gekocht Hulp aan huis Reparatie binnen no time Denkt met je mee TOP

Professioneel en goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer goede garantie ervaren

Na de aankoop van een auto voor onze dochter, waren er wat puntjes die nog aandacht verdienden. Binnen de garantieperiode hebben we dat in zeer goed overleg kunnen laten repareren, ook al was er een pittige ingreep bij. In de tussenliggende periode werden we steeds goed op de hoogte gehouden van het proces. En onze dochter kreeg in die periode van ruim een week vervangend vervoer. Top geregeld.

Klant vriendelijk goede service

storing in mn auto goed opgelost

Soepel, menselijk, addekwaad

Bij aankoop waren er kleine puntjes welke op een professionele en oplossing gerichtewijze zijn uitgevoerd en ik nu zorgeloos van mijn auto kan genieten!

Super geholpen

Auto heeft een grote beurt gehad, informeerde mij goed betreft kosten etc. Auto rijdt weer top! Monteurs namen ook de tijd om te laten zien waarom wat moest worden vervangen. Super bedankt!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd vriendelijk geholpen, zowel aanschaf auto als het onderhoud laat ik bij Khan doen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Na aandringen ben ik goed geholpen.

Ik moest vontact opnemen met de garage want ze belden niet zoals afgesproken. Mijn auto zou langer bij de garage moeten blijven want de gereed datum werd plotseling dagen later. Dit werd na nogal fel protest van mij toch op de afgesproken dag. Gevolg. De reparatie was niet in 1x goed. Weer terug geweest en toen werd ik door een aardige monteur heel goed geholpen. Mjjn auto ging gelijk op de brug. Na wat eindeloos leek in een bloed hete showroom zonder airco kon ik weer wegrijden. Deze monteur krijgt een pluim van mij.

Altijd correcte behandeling

Altijd vertrouwen we de auto aan Khan toe. Hun redeneren. U vertrouwd ons u auto toe, dan moeten wij het vertrouwen niet beschamen. Wij willen dat u veilig rijd. Altijd klantvriendelijk. We hebben Kahn aanbevolen aan vrienden en hebben er ook een auto gekocht.

Fantastisch

Een lekke band opgelopen op de snelweg, dus reed met reserveband, met de mooie naam: thuiskomertje. Gebeld en kon meteen komen, snelle actie in alle vriendelijkheid, als altijd. Binnen een korte tijd, op diezelfde dag, kon ik mijn auto ophalen, waar met alle aandacht de reparatie voltooid was. Chapeau!

Superblij met onze TCR!!

Goeie service/afhandeling bij koop auto.

Hele prettige service

Bij Khan laat ik regelmatig het onderhoud doen aan mijn BMW. Prettige mensen, dichtbij de A6 en altijd goed overleg. Fijn ook dat jullie een extra wasbeurt deden.

super vriendelijke verkoper

Een tweede hands autootje gekocht voor een aardig prijsje. Prijs kwaliteit is dik in orde en heel verrassend had ik niet het gevoel dat ik een goed koop autootje kwam kopen. ik werd goed als klant behandeld

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ik heb een goede ervaring bij Khan garage,ging meestal naar de echte vw dealers maar Khan is vergelijkbaar. Snel service doen niet moeilijk. Ben erg tevreden met aanschaf auto bij Khan.

Eerlijk en transparant!

Kreeg een digitale werkorder met beeldmateriaal en oude onderdelen worden bewaard ter inzage. Super transparant, gewoon een net bedrijf die duidelijk is in haar werkzaamheden en niet je niet een poot uit probeert te draaien net als andere garages in Almere. Ik snap wel waarom khan zo hard aan het groeien is, mijn loyaliteit hebben ze.

Super sevice!

Dit bedrijf is een uitzondering in de autobranche, afspraak is afspraak en wat een super klantenservice! Een aanrader voor iedereen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekende service en super prijs kwaliteit

Dit was de eerste keer dat ik een auto heb gekocht bij KHAN. Goed geholpen door de verkoper. Alles naar wens, dik tevreden!

De Huchtstraat 3

1327 EA Almere