De tweede keer een auto gekocht bij Otto's autoservice. Weer op een deskundig en vriendelijke manier geholpen bij de keuze voor een auto waar wij lang plezier van gaan hebben.
Leuk bedrijf weten wat ze doen voor een nette prijs .
Was toch een lastig klusje, naast een normale APK de reparatie van een airco systeem wat al 5 jaar stuk was. Reparatie is conform verwachting uitgevoerd en de airco doet het weer prima. En een scherpe prijs berekend, dank je!
Ik heb hier een cruisecontrol in laten bouwen. Alles ging zoals afgesproken en werkt naar behoren. Ik ben zeer tevreden ook over communicatie.
Zeer goede ervaringen bij Otto's Autoservice. Vriendelijk personeel die hun vak verstaan. Altijd top-service!
Je weet altijd wat je kunt verwachten!
Goed geholpen en duidelijke prijsopgave vooraf.
Vriendelijk en behulpzame garage, bij vragen staan ze direct klaar. Auto onderhoud en service staan hoog in het vaandel, ook is een leenauto snel geregeld. Met een goed gevoel kan je gerust jou auto hier achterlaten. Door professionele expertise en vakmanschap staat hij snel weer gerepareerd of onderhouden klaar. Ook wordt er heerlijke koffie aangeboden !
Staat altijd voor je klaar en we hebben meerdere auto's in onderhoud hier
Wij worden altijd goed geholpen
Kundig, flexibel en redelijk geprijsd.
Geweldige mensen,goede en snelle service.Kan vaak wachten,dan worden kleine reparaties meteen gedaan.
Ik kon snel terecht voor de apk van mijn auto, na de keuring werden gelijk de spullen besteld die nodig waren en een dag later kon ik mijn auto al ophalen! Super snelle en top service!
Erg goed geholpen door Otto Prijs was goed . Zeker een aanrader
Vriendelijke mannen. Goede service en voor kleine reparaties Kan je snel terecht. Duidelijke uitleg over de reparatie en kosten.
Ik kom er al jaren, en dat is niet voor niks! Zegt genoeg!
Ga hier de volgende keer weer naartoe.
Ik had direct hulp nodig. Het artikel dat ik nodig had,was niet voorradig. Ik heb een vervanger gekregen en mocht die de volgende dag terug brengen wanneer mijn gewenste artikel werd geleverd. Zo gezegd , zo gedaan. Bleek ook nog eens olie bijgevuld en de auto schoon te zijn gemaakt! Geweldig!!!!
Zoals altijd prettige en duidelijke communicatie(overleg). Klantvriendelijk.
Klantvriendelijk, goede services.
Perfect en snel geholpen
Je wordt altijd goed geholpen, ook als er iets kleins is. Een afspraak is snel gemaakt en de service is uitstekend. Het contact is heel persoonlijk. Het zijn vakmannen die daar werken.
Altijd snelle en deskundige service en advies. Geen half werk, veiligheid staat voorop bij Otto’s autoservice.
Aardige mensen, goed advies.
Lastig klusje met wielophanging, perfect geregeld.
Maatschapslaan 35
2404 CL Alphen aan den Rijn
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.