Prima garage voor veel uiteenlopende werkzaamheden.
Uitstekend wordt altijd goed geholpen . Geen klagen
Meedenkend, kostenbewust en conform afspraken
Beetje late uitnodiging voor een review, maar mei-2018 ben ik met mijn Prius bij Otto geweest (nog in het oude pand) voor een wiellager vervanging. De afspraken waren duidelijk, als ook de kosten. En de reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd. Wel moest ik de volgende dag nogmaals de auto achterlaten vanwege een foutief gemonteerde ABS sensor, maar dat is prima als service opgelost. Al met al heel tevreden. Prijs/kwaliteit is zeker goed.
De klant wordt gebeld over de reparatie kosten en eventuele andere extra reparaties worden uitgelegd.
Afspraken worden perfect nagekomen. Geen verrassingen achteraf.
Goede afhandeling
Zie boven
De monteurs bij deze zaak nemen hun vak serieus. Ik wordt hier altijd goed geholpen. Ik ga nergens anders meer naar toe.
Aardige monteurs die tijd efficiënt en zorgvuldig indelen. Hebben de tijd om het uit te leggen en goed en vakkundig op te lossen. Fijn bedrijf om je auto langs te brengen.
Hallo Rianne, Je plaatst een review over ons bedrijf zonder enige inhoud. We hebben inderdaad niet zo'n goede samenwerking gehad en begrijp je review want als mij gevraagd werd een review over jou te moeten schrijven zou dat ook een 1 ster zijn. Dit heeft er mee te maken dat jij stiekem je auto hebt weggehaald na sluitingstijd en dat is alles behalve erg netjes te noemen. Als ik ergens een dienst of producten afneem betaal ik eerst altijd netjes. En als er dan blijkt dat ik meer spulletjes meeneem dan dat er van mij zijn breng ik die meteen terug en geef ik geen grote mond ;) Maar goed we zijn ruim een jaar verder en ik was het eerlijk gezegd alweer vergeten. Nu wij met een nieuw platvorm werken om onze reviews kenbaar te maken heb ik bewust de keuze gemaakt ook de mensen waar een minder goede samenwerking mee ervaren heb te vragen ons te reviewen, alleen maar 9ens en 10en is ook een onwerkelijk beeld. We zetten ons als team altijd in voor iedereen maar kunnen niet altijd 6 gooien. Met vriendelijke groet, Otto's Autservice
Deskundig, meedenkend, fijne service!
Graag gedaan Kelly
Ik had twee lekke banden De ANWB heeft mij naar de zaak toe gebracht. Ben direct goed geholpen.
Bedankt meneer Hoogeveen, graag gedaan en hopelijk tot ziens bij ons in de garage
Al meerdere jaren breng ik met goeie ervaringen de auto’s en aanhangers bij Otto. Altijd goeie service en er wordt altijd meegedacht.
Bedankt Stef voor je positieve review
Goede communicatie, zelfs buiten reguliere werktijden en prima service
Prima monteurs onderhouden mijn auto goed.
Kundig en klantvriendelijk
Graag gedaan Robert, Je vergeet 1 ding namelijk ook nog heel scherp met de prijs;)
Otto heeft de tijd genomen om mijn kapotte auto op te halen en te repareren, ondanks de grote werkdruk
Prima service en vakkundig personeel
Maatschapslaan 35
2404 CL Alphen aan den Rijn
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.