Goede vriendelijke service, snel geholpen
Ik kom al een aantal jaren bij deze garage. Harde werkers die verstand van zaken hebben. Eerlijk uitleggen wat er met de auto aan de hand is en vooraf een plm prijsopgave geven.
Je wordt altijd gebeld om reparaties of onderhoud door te spreken. Dit wordt dan ook keurig uitgevoerd zodat ik veilig de weg op kan. Voor mij persoonlijk is dit de garage waar ik mijn auto heen breng.
Goede garage Word alltijd uitstekend geholpen
Elk jaar camper keuren zeer professionele garage met mensen die hun vak verstaan
Vriendelijk, deskundig.
Altijd goed ontvangen en bedankt voor de goede service
Zeer tevreden , klantvriendelijk vakbekwaam en goede service..
Jaren lang kom ik hier omdat het gewoonweg altijd goed is!
Gewoon goed. Staan altijd voor je klaar en geven zeer goede service
Er heerst een duidelijke communicatie, prima service.
Servicegericht, zelfs in de vakantie. Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
helemaal ok
Altijd eerlijk advies. Men denkt mee met de klant. Uitstekende service, beter kan het niet. Onderhoud is altijd correct uitgevoerd.
Goede service, kundig vriendelijk personeel
Auto gebracht voor APK. Moesten paar reparaties worden uitgevoerd. Bij ophalen was t zelfs wat goedkoper dan werd doorgebeld. Auto is weer veilig. Mensen die er werken zijn altijd aardig en meedenkend.
Al jaren mijn auto in onderhoud bij Slaats, prima service, vriendelijke mensen en betrouwbaar.
Goed geholpen, makkelijk online een afspraak te maken en werd goed op de hoogte gehouden van wat er met de auto aan de hand was / wanneer die klaar zou zijn.
Goede, duidelijke en vriendelijke bediening tijdens telefonisch onderhoud en ter plekke.
Altijd fijne en goede service
Top sevice...en vriendelijk personeel.. Ik kom hier al jarenlang..
Bij al.m8jn vragen zoveel persoonlijke aandacht en snelle oplossingen
Al jaren heel tevreden over de service en vriendelijkheid. Kosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd.
Prima service en duidelijke uitleg m.b.t de kosten van het repareren.
Vriendelijk personeel en zeer vakkundig
Bogardeind 156
5664 EM Geldrop