Ik breng mijn auto al enkele jaren naar Slaats. Super tevreden over kwaliteit van werk en de uitstekende service.
Erg fijne plek, kwalitatief en communicatief erg goed
We hebben al jaren onze auto's in onderhoud bij CarProf Slaats gehad en nog steeds. Zelfs ipv de dealer waar de auto aangeschaft is. Ze zijn vakkundig en doen hun werk met passie voor auto's. We kunnen blind varen/rijden op het onderhoud en advies.
Kwaliteit voor een goede prijs.
Nette prijzen en goede service
Er is tijd voor een gezellig praatje, een uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en ruimte voor het stellen van vragen.
Vakkundig geholpen
We worden altijd zo snel mogelijk en zeer vriendelijk geholpen.
Met deskundig personeel wordt mijn auto al jarenlang goed onderhouden. In geval van noodreparaties wordt je snel geholpen.
Ben er al 100 jaar klant en ik hoop samen de 150 vol te maken.
ik wordt altijd goed geholpen en het onderhoud en reparatie wordt altijd goed uitgevoerd. jammer is wel dat de wachttijden nu enorm oplopen.
Jarenlang altijd goede vriendelijke service
Vakbewame monteurs die de moeite nemen om uitleg te geven.
Goede service en heldere communicatie.
Onze Subaru is in goede handen bij deze garage. Het is veel waard en, in onze ervaring erg zeldzaam, om een garage te vinden die je blindelings kunt vertrouwen. Slaats is zo'n garage. Echte aanrader!
Onderhoud en reparatie gaan uitstekend. We krijgen de auto schoon terug. Communicatie van jullie kant gaat heel goed. Wij zijn heel tevreden
Nakomen van de gemaakte afspraak, de klantvriendelijkheid, het meedenken en de deskundige afhandeling verdient 5 sterren!
Komen afspraken goed na en proberen de klant zo goed mogelijk te adviseren omtrent reparatie en service. Wel op tijd reserveren voor een onderhoudsbeurt.
Fijne mensen, goede communicatie, altijd goed werk
Mijn auto was weer toe aan de jaarlijkse APK. De communicatie hierover was eerlijk, open en vriendelijk. De uitvoering verliep zoals gepland/beloofd. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Kom er al jaren en zal in de toekomst zo blijven. Zeer tevreden.
Altijd netjes werk afgeleverd en ook nog na gebeld wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn.
Super!
Jaarlijkse bandenwissel. Alles ligt klaar. Na ontvangst van de sleutel gelijk aan de slag. Voordat ik de koffie op had was de klus al klaar. Vriendelijk personeel.
Top bedrijf, kom er al jaren.
Bogardeind 156
5664 EM Geldrop