Zeer dankbaar en tevreden ☺️

Mijn complimenten, voor de uitstekende service, eerlijk en begaande vakmensen. Dhr. Engels, oprecht en eerlijk. Nogmaals bedankt voor alles.

TOP services, werken volgens afspraak.

Klantvriendelijke, afspraak is afspraak. E-bike, zelfs auto te leen. Redelijke prijs in vergelijking met concurrenten. Aan te bevelen!!!

service en behandeling is geweldig

de informatie over de eventuele bijkomende kosten worden goed uitgelegd . We hebben al jaren zeer goede ervaring bij autoservice Camps.

Vlot, goed prijs, had snel een afspraak. Professioneel resultaat, kan Ze alleen maar aanbevelen.

Ze hebben zelfs de auto nog eventjes gewassen, zodat-ie er piekfijn uitziet.

Prettig

Vriendelijke en behulpzame mensen

Prima en vriendelijke service

Zij denken mee in het belang van de klant .

Goed.

Altijd vriendelijk en ze denken mee.

Geweldig geholpen

Superblij met nieuwe uitlaat en gratis koffie

Goede klantvriendelijkheid

Ervaren mensen die ook weten hoe ze met mensen moeten omgaan en niet alleen met de auto. Goede service. Top garage

Prima service en duidelijke communicatie voorafgaand aan werkzaamheden apk icm grote beurt.

TOP, boven verwachting

Onderweg naar een crematie, lekke band. Er werd in no-time een winterband/velg van een van de medewerkers op de auto gezet zodat wij nog iets van de crematie hebben kunnen bijwonen. Toen we daarvan terugkwamen hadden zij nieuwe banden besteld en hebben deze er onder gelegd. Echt helemaal TOP. Wat een service!!!

Kundig en klant vriendelijk

Auto op leeftijd gebracht en er werd meegedacht om deze weer vakkundig door de apk te krijgen. Vriendelijke ontvangst. Offerte en factuur via de mail. De 6 cilinder Bmw kan er weer een jaartje tegenaan. Electrische leenfiets is top. Ga zo door

Prima geholpen

Auto thuis opgehaald door Dylano en weer netjes afgeleverd na het plaatsen van deurbrschermers.

Klantvriendelijk.

Kon auto niet brengen (staaroperatie). Monteur auto opgehaald (apk-keuring) en weer teruggebracht. Al jaren goede service.

Snelle en perfecte service

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kon al op korte termijn een afspraak krijgen. Het probleem werd snel gevonden en kon ook binnen korte tijd gerepareerd worden. Ik ben al met al zeer tevreden!

Snelle goede service

Snelle goede service

Snelle goede service op maat volgens wens.

Ze hebben mij goed geholpen en auto is snel gemaakt.

Nooit problemen alles goed

Grandioos

Had lamp stuk, naar mijn garage gereden en binnen 5 minuten was ik al keurig geholpen en kan weer met nieuwe lamp wegrijden. En dit is al vaker gebeurd, nooit lang hoeven te wachten en steeds zijn ze super vriendelijk.

Goede en correcte communicatie

Vanaf het moment dat ik de eerste keer gebeld heb zeer correct en snel geholpen. Communicatie zeer prettig. Telefonisch, per mail of wattsapp allen snelle reacties.

Snelle en kundige service

Prima monteurs en goed overleg wat wel en niet nodig is.

goede uitvoering en afspraken. Betrouwbaar en vertrouwd.

Goed en vriendelijk personeel.

zeer goed

altijd behulpzaam, correct en klantvriendelijk

Californischeweg 6

5971NV Grubbenvorst