Prima service door deze garage geleverd.

Snelle en uitstekende service

Na een telefoontje kwam een monteur, probleem werd meteen vastgesteld en op de zaak verholpen.

Zeer professioneel en toegankelijk

Goed overleg over de reparatie en de kosten. Kwalitatief zeer goed monteurs en duidelijke communicatie. Auto netjes afgeleverd.

Perfecte service

Denken mee

Snelle planning en afhandeling van een beurt en APK keuring

Prettige manier van inleveren auto voor een beurt en APK keuring en een gespecificeerde nota met geen vreemde zaken erop.

Fyne en goede zaak in overleg komt het goed

Top zaak

reeel advies

Ondanks de tegenvaller toch blij met het advies

Heel tevreden!

Vriendelijk personeel en een hele fijne service!

Vriendelijke, professioneel

Aanrader!

Duidelijke communicatie en fijne service

Offerte binnen een dag binnen na telefonisch overleg. Tijdens reparatie zelf heldere communicatie. Fijne service.

Prima geholpen, door onze James collega

Klant van ons had storing. Hij kon snel lokaal terecht bij de toppers van Camps. Bedankt mannen, namens James-stuart uit elst.

Meedenkend, flexibel en eerlijk

Via mijn leasemaatschappij voor het oplossen van enkele problemen bij Camps uitgekomen. De flexibele, meedenkende en vriendelijke houding was direct een verademing in vergelijking met veel andere garages. Zo goed bevallen dat ik er nu ook met mijn privé auto kom.

Vriendelijk en altijd meedenkend!

Vriendelijk en altijd meedenkend!

Toppie

Service 100% in orde

herhalende problemen met Volvo 93 SG ND ontevreden over dienstverlening Volvo garage kreeg advies van Frank Steegh: ga naar Camps na mijn telefoontje auto nog dezelfde middag opgehaald, gescreend en na 2 dagen teruggebracht rijdt weer goed, vertrouwen hersteld vanaf nu ben ik jullie klant

Top service en transparant

Volgens afspraak de werkzaamheden uitgevoerd en de auto gewassen en uitgezogen terug gekregen. Ik kongebruikmaken van de haal en breng service ivm ziekte.

Super service!

Keurig, nette garage met bijzonder vriendelijk en deskundig personeel. De koffie is lekker en de "wachtruimte" aangenaam.

Zelfs de auto was gewassen

Goed geholpen voor een mooie prijs.

APK laten uitvoeren door autoservice camps. Heldere communicatie en snel en goed geholpen. Top.

Geen lange wachttijd

Goed geholpen vriendelijke mensen

Goed geholpen vriendelijke mensen. offerte vooraf van eventuele kosten bespaart discussie en verbazing bij afrekenen.

Super service

Eerlijk en oprecht en personeel. Goede vakmensen

De bekende goede service. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is prima.

Top-service en vriendelijk personeel.

Via een collega hoorde ik van deze garage. Telefonisch gevraagd voor een offerte, welke ik kort daarna netjes per mail ontving. De werkzaamheden aan mijn auto konden al binnen enkele dagen uitgevoerd worden, dus meteen ingepland. Ze bieden zelfs vervangend vervoer aan en toen de auto klaar was, kreeg ik via de app bericht daarvan. Autoservice Camps kan ik echt iedereen aanbevelen.

Californischeweg 6

5971NV Grubbenvorst