Camps staat voor service!

Al jaren trouwe klant en voel mij echt gewaardeerd. Altijd tijd voor adhoc bezoeken, meedenkend, vriendelijk dus kortom TOp service

Bedankt voor de goede service!

Van auto’s heb ik geen verstand van maar tot nou toe is alles oké! Auto gewassen en voor de deur afgeleverd, top!! Groetjes.

Goede afspraken

Snelle service

Er wordt uitgelegd wat er uitgevoerd gaat worden.en uiteindelijk ook wat er uitgevoerd is. Ben er zeer tevreden over.

Luisteren goed, probleemoplossend, goede sfeer, value for money en leveren schoon werk

geweldig

Gewoon even binnen lopen......afspraak maken ..een goed advies krijgen.

Voorkomend, snel

Goede offerte, snel actie en grondig, vriendelijke communicatie

Je wordt er goed en eerlijk behandeld

Je wordt gebeld en overleg gevoerd als er iets speciaals aan het voertuig is. Prima zo.

Prima!

Ik had een probleem met af en toe slecht starten. Dat is heel vervelend omdat je dan niet op je auto kunt rekenen. Dit werd prima opgelost. Omdat er geen leenfiets meer was, mocht ik het noodautootje lenen.

Geweldige garage, geweldig team! TOP

Geweldige garage, geweldig team! TOP

Altijd flexibel

Even een berichtje en het wordt geregeld

goed en met een schone auto naar huis.

Goed op de hoogte gehouden van het onvoorziene werk en eerst offerte voor de reparatie. Het mooie is dat ik altijd met een schone auto naar huis kan.

goede service

Correct en gewoon goed

Correct en goed

Service en betrouwbaar!!

Service en betrouwbaar!!

Betrouwbaar, nauwkeurig en zeer klantvriendelijk

Meer dan je zou verwachten. Komen afspraken na, zeer klantvriendelijke afhandeling van A tot Z.

Ik ben goed geholpen

Zoals altijd ben ik weer tevreden. Als ik bel omdat ik iets wil weten, of wil laten doen, is de afspraak snel gemaakt en wordt er aan gewerkt om me te helpen. Petje af voor ALLE werknemers.

Top bedrijf

Doen wat ze zeggen leggen alles goed uit Prijs kwaliteit prima Ga zo door

n , spoed maken ze tijd voor jou. Open, eerlijk en duidelijk. Vriendelijk.

Persoonlijke andacht voor de klant

Aandacht, snel concreet en oplossingsgericht.

Prima service. Eerlijke en duidelijke prijs afspraak

Prima service. Eerlijke en duidelijke prijs afspraak

Zeer professionele garage waar klantvriendelijkheid voorop staat

Al jarenlang klant. Logisch, als de service goed is en je als klant gewaardeerd wordt.

Auto afgekeurd maar snel rerepareerd en nog gewassen! Super

Blijvend goede service.

Service blijft goed en de daarbij behorende communicatie eveneens. Dus tevreden!

Californischeweg 6

5971NV Grubbenvorst