APK keuring laten uitvoeren

Vriendelijke bediening, to the point en alles volgens afspraak. En dat alles in de eigen woonplaats! Zeker aan te bevelen

De service was snel en goed.

Mijn auto kreeg dezelfde dag nog een service beurt, terwijl deze de dag erna pas op de planning stond. Ik ben dus erg blij met de service.

Super service

Mijn ervaring met deze garage is super. Iedereen heel vriendelijk en behulpzaam

Zoals altijd prima geholpen. Ik kreeg eerst een offerte zodat ik van te voren wist wat de kosten zouden zijn van de keuring. Dat is prettig, omdat het altijd onzeker is wat er aan de hand is met de auto.

Snelle en vriendelijke service

Lekke band, "rij maar meteen naar binnen, kijken we er naar" bleek een schroef in te zitten. Blij dat ik na 20 min. weer verder kon!

Top!

Snelle en goeie service!

Snelle en goede hulp

heel goed en vriendelijk geholpen

altijd vriendelijk en vakkundig geholpen,zeer tevreden.

Snelle en klantvriendelijke service

Ze zoeken altijd op een fijne manier naar een snelle en passende oplossing, goede service!

Goeie service en altijd even vriendelijk.

Zie boven

Alweer goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Correcte afhandeling en de juiste informatie omtrent wat er moet gebeuren bij het onderhoud en keure

Aan te bevelen voor onderhoud en keuren van auto.

heel goed

Erg tevreden

Prima geholpen

Volgens afspraak goed geholpen

prima service volgens afspraak

prima service volgens afspraak

Prettig en snel geholpen.

Maar dit is bij dit bedrijf normaal.

vakantie gered

Door autopech op de heenreis terug moeten keren. Ofschoon ze vol zaten met afspraken en door vakantie met minimale bezetting moesten werken toch nog een gaatje gevonden om mij te helpen waardoor ik alsnog op vakantie kon. Chapeau !!

Tevreden

Goedemorgen netjes uitgelegd volgens afspraak gewerkt.

Goede communicatie maar lijkt wel stevig aan de prijs

Keurige afstemming over uit te voeren werk. Aan de dure kant zowel qua werkplaatstarief als werkplaatsuren. Scherp blijven dus. Erik Buskes, namens Jeanne Buskes

Goede service.

Prima geholpen

Voor het eerst aan huis geholpen. Dat is een goede service. Accu opgehaald en een leenaccu er in gezet zodat ik toch kon rijden.. Nieuwe accu er meteen in gezet na het telefoontje dat hij binnen was. Dus ik ben erg tevreden ( altijd al ) over jullie service.

Prima, snel en duidelijke info

Gewoon goed. Snel in handelen, heldere info

perfect ( zoals altijd )

zie boven

Alles super en netjes afgewerkt. Mijn dank.

Onverwacht probleem met wielophanging. Werd meteen geholpen.

Eerste klas

Californischeweg 6