Fijn geholpen Goede service

Altijd netjes en vakkundig geholpen, ze denken prima met de klant mee. Ga zo door.

Prima geholpen

Makkelijk inplannen, geschikt vervangend vervoer, vlot geholpen, en alles doet t weer.

Altijd super!

Goed geadviseerd, fijn contact, makkelijk in omgang en dan ga je de auto halen hebben ze hem ook nog even door de wasstraat getrokken! Is toch helemaal nice…. Dik tevreden net als altijd…

Service en deskundigheid zijn top

Er wordt nagedacht over "wat is nodig" en niet van "grote beurt is nu, dat gaan we doen". Geen onnodige dingen, maar ze zorgen dat je veilig blijft rijden en dat ie goed onderhouden blijft.

Goede kwaliteit en service

Ze hebben echt goede service en bij hen weet je als klant waar je aan toe bent.

uitstekend

prima afgehandeld en goede service. Ben zeer tevreden.

Zoals altijd perfect

Super Kasper Vedel

Wederom goed

En ook voor kleine reparaties een leenauto helemaal top

Fijn contact

Als ik ergens mee zit hoef ik maar te bellen en jullie staan voor me klaar,. Heel fijn te weten.

Topservice wederom gewaardeerd

Service op maat!

Alles perfect geregeld en afgehandeld.

Elke keer is de klantvriendelijkheid van alle medewerkers prima. Plus nog kosteloos thee tijdens het wachten.

prettige en correcte behandeling

prettig en correct behandeld

Goed en professioneel

Mijn ervaring bij garage Camps is altijd top

Goede service Alleen de offerte was wel erg ruim gemaakt

Bij schade of pech wordt duidelijk uitgelegd wat er wordt gerepareerd.

Hele goede service.

Goede service en zeer klantvriendelijk!

Prima, snelle service

De banden zijn uitgelijnd en ik kon erop wachten met een bakje koffie. Vriendelijke medewerker gesproken. Prima dus.

er werd meteen tijd gemaakt om mijn probleem aan de auto aan te pakken.

Heel goed !!

Vakmanschap goede service en klantvriendelijk

Eerlijk en goede adviezen

Prettig personeel die de tijd voor je nemen om zaken uit te leggen. Het voelt of ik eerlijk en met respect word behandeld, heel fijn. Mijn reparaties vallen wel telkens iets duurder uit, maar dat ligt met name aan de staat van de auto en gebreken die worden tegengekomen. Dit wordt netjes verduidelijkt en de auto loopt inmiddels weer als een zonnetje.

Top, meteen geholpen!

Kampje kapot, meteen vervangen. Super snel en erg vriendelijk.

Goed geholpen en goed advies gekregen

Goede en snelle service

Het onderhoud was volledig volgens afspraak uitgevoerd en snel klaar. Toen een fout-code helaas toch nog een keer terug kwam werd deze zonder problemen/kosten alsnog opgelost.

Californischeweg 6

5971NV Grubbenvorst